Superfunk 3.744 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο Μια και μιλαμε συνηθως για κΣενα για να δουμε τα γούστα μας... Εννοειται οτι παιζουν ΟΛΑ τα ειδη ...αλλα περιοριστείτε ΜΟΝΟ σε 3 παρακαλω... Ξεκιναω εγω: στο νούμερο 3 ενα απο τα δυσκολότερα ,αν οχι το δυσκολότερο,τραγουδιστικά τραγούδι της ελληνικής μουσικής και φυσικά αριστούργημα στο νουμερο 2 αυτος ο ΥΜΝΟΣ και το νούμερο 1 φυσικά αυτό Θα ΜΕ πειτε μα ΟΛΑ ειναι Καζαντζίδης? ΝΑΙ ...ολα ειναι Καζαντζίδης :) 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.043 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο) 3 είδη, αλλά έβαλες 3 λαϊκά και 3 του ιδίου.... Επεξεργασμένο από dimsonic Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cigaret13 2.138 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο) 1) 2) 3) Χωρίς πλάκα..... Ά ρε πατέρα!!! Επεξεργασμένο από cigaret13 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.744 Δημοσιευμένο OP Share Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε 3 είδη, αλλά έβαλες 3 λαϊκά και 3 του ιδίου.... Oχι δεν κατάλαβες. Τρία ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ εννοώ. Αλλά από ότι είδος θέλετε. Επεξεργασμένο από Superfunk Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Dr. No 405 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Τρία ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ εννοώ Πιάνονται και εκκλησιαστικοί ύμνοι? Βρίσκω καταπληκτικό σαν μελωδία το Χριστός Ανέστη (χωρίς πλάκα) 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
leon7pap 380 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο Δεν μπορει να περιοριστει στα τρια αλλα τελοσπαντων ....Τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...(αντε βαζω και δυο μπονους....) 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Alex Raptakis 240 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο 1 1 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gutter 136 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο μάλλον αυτα τα τρία πολύ διάσημα και εικονικά άσματα, οι συγκεκριμένες εκτελέσεις και σίγουρα το μινόρε πρώτο ως μιά από τις πιο ανατριχιαστικές ερμηνείες/ηχοχρώματος που έχω ακούσει ποτέ μου ανεξαιρέτως ειδών 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.744 Δημοσιευμένο OP Share Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε IXA akoysi για ρουβιτΣΕΣ...για ΡΟΥβιΤΣΟΥΣ ομως οχι... Επεξεργασμένο από Superfunk Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.744 Δημοσιευμένο OP Share Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Dr. No είπε Πιάνονται και εκκλησιαστικοί ύμνοι? Βρίσκω καταπληκτικό σαν μελωδία το Χριστός Ανέστη (χωρίς πλάκα) Φυσικα,το " ω γλυκύ μου έαρ" ειναι καραΧιταρα in my book! Σιγουρα μεσα στα 10 αγαπημενα μου... Επεξεργασμένο από Superfunk 1 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση