BillTrantos 1.113 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Δεν ακούω Ελληνόφωνο στίχο. Ο μόνος που ακούω είναι ο παρακάτω. Θα έχουμε χαχαχούχες αλλά δεν πειράζει, πείτε το guilty pleasure. Αν καθόμουν να γράψω για Έλληνα στιχουργό έτσι θα έγραφα. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Alex Raptakis 253 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε IXA akoysi για ρουβιτΣΕΣ...για ΡΟΥβιΤΣΟΥΣ ομως οχι... ΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.803 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Θα έχουμε χαχαχούχες αλλά δεν πειράζει, Γιατι να έχουμε χαχαχουχες? Γουατεβερφλοτσγιορμποτ. Και εγω ειμαι φαν του Μυρωνα (και μουσικΩς και μαγειρικΩς...) Επεξεργασμένο 19 Φεβρουαρίου από Superfunk Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
John Tzinieris 234 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Ξέρω ότι είναι εντελώς τετριμμένο αυτό που θα πω και έχετε βαρεθεί να το ακούτε, αλλά: ΟΚ, 3 τραγούδια είναι πάρα πολύ λίγα.. 33 και πάλι με δυσκολία.. Το πολύ-πολύ να βρεις 3 με τα οποία έχεις συναισθηματικό δέσιμο.. και μόνο 3.. πάλι δύσκολο.. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
BillTrantos 1.113 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Γιατι να έχουμε χαχαχουχες? Γουατεβερφλοτσγιορμποτ. Και εγω ειμαι φαν του Μυρωνα (και μουσικΩς και μαγειρικΩς...) Τον ξέρω τον Μύρωνα, βγαίνουμε στα ίδια μέρη τα τελευταία 2 χρόνια. Καλό παιδί, πολύ καλός κιθαρίστας και ωραίος μάγειρας. Μακάρι να γυρνούσε στο στυλ των πρώτων 2 δίσκων, αλλά κάπως πρέπει να πληρωθεί και η ΔΕΗ... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gkourmoul1 3.028 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Υποπτευομουν για καιρο οτι η γυναικα μου εχει φτιαξει ψευτικο λογαριασμο στο νοιζ, για να με παρακολουθει, αλλα δεν υποπτευομουν το nick @alex raptakis. Λογικο, βεβαια, καθως εχει κατι μακρινους συγγενεις, Ραπτακηδες. Μονο εκεινη θα εβαζε 3 στα 3 απο Ρουβα. Μωρο μου, αυτο που εγραψα χθες οτι θελω νεα κιθαρα, το ειπα σε στιγμη αδυναμιας... Δεν θα το ξανακανω.... 1 5 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Alex Raptakis 253 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μωρο μου, αυτο που εγραψα χθες οτι θελω νεα κιθαρα, το ειπα σε στιγμη αδυναμιας... Δεν θα το ξανακανω.... Με την ευχή μου να την πάρεις, σήμερα κιόλας! 2 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gkourmoul1 3.028 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε Με την ευχή μου να την πάρεις, σήμερα κιόλας! Όποτε μιλάς έτσι, περιμένει παντόφλα σπίτι... 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
matawan 99 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
doubletrouble 45 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση