cos_dr 1.904 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.815 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, npap είπε καλά ρε συνονόματε?... 3?... 3 Εδοσεθελοκαβουρα 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Vartanis 58 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Με σημαδεψαν σε γεγονοτα της ζωης μου. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
stavros_d80 351 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Απο την εποχή που έπαιζα ελληνικό ροκ σίγουρα έχω πολλά αγαπημένα.... ξύλινα σπαθιά, τρύπες,σιδηρόπουλος, παπακων/νου, πορτοκάλογλου, τσαλιγοπούλου, πυξ-λαξ.... πραγματικά πλούσια η ελληνική δισκογραφία... αν έπρεπε να διαλέξω 3 θα έβαζα αυτά εδώ... μου εχουν μεινει.... 1. 2. 3. 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
nklshp 19 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
qesh 177 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου ΥΓ Για καποιο λογο δεν μου πηρε τα thumbnails Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru npap 987 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, qesh είπε ΥΓ Για καποιο λογο δεν μου πηρε τα thumbnails το έχω ξαναπεί αλλά σου διέφυγε (όχι μόνο εσένα)... αντιγράφουμε την διεύθυνση από την "κοινοποίηση" κι όχι της address bar... 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Vartanis 58 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, npap είπε το έχω ξαναπεί αλλά σου διέφυγε (όχι μόνο εσένα)... αντιγράφουμε την διεύθυνση από την "κοινοποίηση" κι όχι της address bar... Για βοηθα λιγο. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru npap 987 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, npap είπε αντιγράφουμε την διεύθυνση από την "κοινοποίηση" κι όχι της address bar... πιο πολύ?... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Vartanis 58 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Εβαλα τα βιντεο αλλα δεν φαινοντουσαν. Ηταν μονο οι διευθυνσεις. Τωρα τα βλεπω κανονικα. Καταλαβα κατι λαθος; Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση