johndelover 5 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Γεια σας. Εχω την καρτα ηχου : Behringer UMC 404HD. Οταν βλεπω βιντεο στο youtube μου κανει παρασιτα ο ηχος. Οταν διαλεγω ενα αλλο tab στον browser και οχι αυτο του youtube ο θορυβος σταματαει. Εχω δοκιμασει τους πιο γνωστους browsers (chrome , firefox , edge..) και εχω το ιδιο προβλημα. Ωστοσο οταν γραφω μουσικη στο DAW μου , δεν εχω κανενα προβλημα. Εχει αντιμετοπισει κανεις το ιδιο θεμα? Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
panorios 614 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Περίεργο, δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέει η κοπέλα https://windowsreport.com/youtube-audio-renderer-error/ Εάν δεν βγάλεις άκρη πες να το ψάξουμε. Καλή τύχη. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johndelover 5 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Καλημερα! Panorios ευχαριστω για το ενδιαφερον. Τελικα απλα αλλαξα usb port και ολα δουλευουν οκ. 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johndelover 5 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ΔΥστυχως μετα απο ενα απλο restart παλι τα ιδια. Στον chrome ο ηχος ειναι χαλια. Ευτυχως στον firefox τα πραγματα ειναι καλυτερα. Ωστοσο οταν αλλαζω tabs στον firefox ακουγεται ενα στιγμιαίο κρακ. Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου από johndelover Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.126 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου τι ρυθμίσεις έχεις στην κάρτα? Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johndelover 5 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 44100hz 16bit (CD quality) 512 samples buffer Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johndelover 5 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Παντως το παραξενο ειναι οτι ο ηχος στο DAW μου (Studio One 5 Proffesional) ειναι μια χαρα. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.126 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου δωσε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις του asio Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johndelover 5 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.126 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου γιατί λεει asio not active? το safe mode το δοκίμασες? τα άλλα menu (staus / format) τι λένε? Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση