SibLt 45 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Από την εποχή που τα "παλιάς κοπής" όντα άκουγαν τα βινύλια ολόκληρα, μπρος και πίσω, και πολλές φορές - Κανείς που τους γουστάρει? Καλησπέρες φίλτατοι 7 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
musician 10 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Α΄τάξη του Γυμνασίου ...( και έχω το βινύλιο ..από τότε ) το L.P τους ''Heavy Horses''... Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου από musician 4 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Nestoras 1.002 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Έπρεπε να ρωτήσεις ποιος δεν..., ώστε να εμφανιστεί ο Superfunk. 3 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Πάνος Χελιδόνης 112 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Αγαπημένοι.. Υπήρξα φανατικός ακροατής τους για πολλά χρόνια, έχω πλήρη δισκογραφία σε βινύλια (ως το Crest of a knave) και σε cd τα υπόλοιπα. Ειδικά την περίοδο απο το Thick as a brick ως και το Stormwatch την έχω ξεκοκαλίσει. Και τους είδα 3 φορές Live, Ηρώδειο, Λυκαβηττό και Μαλακάσσα, αλλά για πρώτη φορά τους είχα δεί στη Στουτγγάρδη το 1995. 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Nestoras 1.002 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Αγαπημένοι.. Υπήρξα φανατικός ακροατής τους για πολλά χρόνια, έχω πλήρη δισκογραφία σε βινύλια (ως το Crest of a knave) και σε cd τα υπόλοιπα. Ειδικά την περίοδο απο το Thick as a brick ως και το Stormwatch την έχω ξεκοκαλίσει. Και τους είδα 3 φορές Live, Ηρώδειο, Λυκαβηττό και Μαλακάσσα, αλλά για πρώτη φορά τους είχα δεί στη Στουτγγάρδη το 1995. Έχω σε βινύλιο και το παρακάτω 2πλό lp που εκτός από αριστούργημα έχει και ένα κάρο €. 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.105 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έπρεπε να ρωτήσεις ποιος δεν..., ώστε να εμφανιστεί ο Superfunk. το έχω 45άρι και 33άρι 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
funkysoul 31 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου και εγω living in the past αν και ειμαι αλλης κατευθυνσης 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Solitude 19 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Σπουδαίο LP είναι και το Stand Up παιδες, αν και ελαχιστα θυμιζει rock συγκρόητμα. Πολυ παραξενο που πήγε στο νουμερο 1 του chart στη Μεγ. Βρετανία. 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
qesh 177 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες και ενας απο τους πιο underrated κιθαριστες ever (Martin Barre).Εχω ολα τους τα LP απο το πρωτο μεχρι το Stormwatch, μετα σταματησα να τους παρακολουθω. 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.815 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Nestoras είπε Έπρεπε να ρωτήσεις ποιος δεν..., ώστε να εμφανιστεί ο Superfunk. εγο ιμε πΑνκΣ δαιν μαιτρο. 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση