funkysoul 29 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο μαλλον εχω κανει ζημια σε εναν EBS Multycomp Guitar Edition και θελω καποιον τεχνικο στην Θεσσαλονικη.ευχαριστω Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ledge 210 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο 12 ώρες πριν, funkysoul είπε μαλλον εχω κανει ζημια σε εναν EBS Multycomp Guitar Edition και θελω καποιον τεχνικο στην Θεσσαλονικη.ευχαριστω Τί έχει πάθει; Έβαλες ανάποδη πολικότητα; Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mustafank 37 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο 13 ώρες πριν, funkysoul είπε μαλλον εχω κανει ζημια σε εναν EBS Multycomp Guitar Edition και θελω καποιον τεχνικο στην Θεσσαλονικη.ευχαριστω Ο Σοφοκλής στην Τριανδρία. Συνεργάζεται με Ζάχο, Ριχάρδο και άλλους. Εγγύηση. https://smart.noiz.gr/details.php?id=471891 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
funkysoul 29 Δημοσιευμένο OP Share Δημοσιευμένο Τελικά εκεί το πήγα ευχαριστώ. 36 λεπτά πριν, Ledge είπε Τί έχει πάθει; Έβαλες ανάποδη πολικότητα; Θέλωντας να αλλάξω το led σε άλλο χρώμα χάλασα ένα trace και ένα smd Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ledge 210 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο 12 λεπτά πριν, funkysoul είπε Τελικά εκεί το πήγα ευχαριστώ. Θέλωντας να αλλάξω το led σε άλλο χρώμα χάλασα ένα trace και ένα smd Και θα σε ρωτούσα αν είχε κύκλωμα παλαιού τύπου...Πίκρα τα smd... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Satanas 81 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο Στις 23/2/2021 στις 12:22 ΠΜ, funkysoul είπε μαλλον εχω κανει ζημια σε εναν EBS Multycomp Guitar Edition και θελω καποιον τεχνικο στην Θεσσαλονικη.ευχαριστω https://smart.noiz.gr/details.php?id=448607 Δεν τον γνωριζω.... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
funkysoul 29 Δημοσιευμένο OP Share Δημοσιευμένο OK παιδιά έγινε τελικά. Ευχαριστώ Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση