Προς το περιεχόμενο

Θα αγοράζατε κιθάρα που έχει μείνει απούλητη για καιρό σε μαγαζί;


Miltos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα λίγο παράδοξο ερώτημα, εχω βρει μια ηλεκτρική κιθάρα σε ελληνικο μαγαζί η οποία είναι καινούργια αλλα είναι μοντέλο που βγήκε τη περίοδο 2013-2016 και μετά είναι discontinued. πωλείται σε καλή τιμή γύρω στα 700 ευρώ (-30% έκπτωση απο την αρχικη). 

 

Προφανώς αν κανω κίνηση θα είναι μετά το lockdown για να τη δω απο κοντά.

Χρειάζομαι άλλη κιθάραχαχαχαχα; προφανώς οχι. 

 

Ο βασικός προβληματισμός μου έχει να κάνει με τη διατήρηση της κιθάρας, με την έννοια ότι δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τις συνθήκες φύλαξης μιας κιθάρας για τόσο καιρό, γιατί ακόμα και το 16 να φτιάχτηκε, 4 χρονάκια τα έχει φάει στο μαγαζί. Με ανησυχούν παραμορφώσεις στη ταστιέρα λόγω ξηρασίας οι οποίες είναι ύπουλες και δεν τις καταλαβαίνεις με το μάτι. Πριν με κράξετε να πω ότι την έχω πατήσει με παραμόρφωση ταστιέρας λόγω ξηρασίας.

 

Τέλος έστω ότι έχει προβλημα η κιθάρα (οποιουδήποτε είδους) σιγα μην έχω μετά "customer service" απο το ελληνικό μαγαζί. Είναι και αυτό ένα μείον.

 

Εσείς τι θα κάνατε;

 

Το μοντέλο που το αντικατέστησε δεν είναι ακριβώς όπως το θέλω και είναι στα 1000 ευρω. 

μεταχειρισμένη σε αγγελία δεν έχω δει.

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ενα αγγελικά πλασμένο κόσμο το χ, ψ μαγαζί θα έχει πολιτική επιστροφής  προιοντος και money back. Διευκρινίζεις, και φροντιζεις αμεσως μετά την αγορα να τη δει ο τεχνικός σου... κι αν δεν υπαρχει κατι χοντρό στο οργανο, they lived happily ever after κλπ κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To 1984 πηγα να αγορασω την πρωτη μου strat. Μια κοκκινη maple strat με ασπρο pickguard του 1984 σαν του Knopfler.
Στο μαγαζι υπηρχε παραπεταμενη και μια rosewood strat με μαυρο pickguard του 1979, που ειχε μεινει απουλητη, καθως ηταν χωρις χρωμα (Natural) πολυ ντεκαβλε για την εποχη και ηταν και 30% πιο χαμηλα η τιμη της.
Λεω δεν την δοκιμαζω κι αυτη?
Δυστυχως ενα χρονο μετα μου την κλεψανε. Ηταν η καλυτερη strat που εχω παιξει.

 

 

.
 

Επεξεργασμένο από Spyros Delta
  • Like 2
  • Λυπάμαι 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω αγορασει, με καλυτερη τιμη, μια squier 51 που ηταν πολλα χρονια στο καταστημα, και μαλιστα στην βιτρινα. 

Δεν υπηρχε αλλη πανελλαδικως και την ηθελα πολυ. Το pickguard εγινε σκουρο μπεζ, απο λευκο που ηταν. Μολις αφαιρεσα το αυτοκολλητο, κατω απο αυτο ηταν λευκο ακομη. Εν τελει, το ξαναβαψα λευκο. Επισης, η maple ταστιερα εγινε παρα πολυ σκουρα (μου αρεσει ετσι σκουρα). Η μακροχρονια εκθεση στον ηλιο εχει τις επιπτωσεις της...

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου μιλήσω για μια πιο "ακριβή" αγορά. Η μηχανή μου είναι μοντέλο του 2009, που δεν αγοράστηκε και μπήκε σε αποθήκη μέχρι και το 2014, όπου την αγόρασε ο φίλος που μου την πούλησε. Εγώ την πήρα 2ο χέρι το 2017. Η μηχανή ήταν σαν καινούργια. Μιλάμε για ένα πιο πολύπλοκο μηχάνημα, που παίζεται η ζωή σου στη σωστή λειτουργία της.

 

Γενικά οι θερμοκρασίες στα μαγαζιά λιανικής είναι σχετικά καλές. Τα προϊόντα αρκετές φορές ξεσκονίζονταιμ ειδικά αν είναι στη βιτρίνα. Θα υπήρχε πρόβλημα αν ήταν μια από τις κιθάρες που την είχαν για να τη δίνουν για δοκιμές πεταλιών, ενισχυτών, κτλ. Εγώ θα τη δοκίμαζα. Αν ήταν αυτό που ήθελα, θα την έπαιρνα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είχα κι εγώ ένα τέτοιο δίλλημα με μια musicman JP Petrucci που την βλέπω σίγουρα 2 χρόνια διαθέσιμη σε κατάστημα ( γενικά δεν βρίσκεις Ελλάδα ετοιμοπαράδοτη ) αλλά έχω καταλήξει ότι σε αυτά τα ποσά , ούτε για πλάκα 

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη δοκιμαζεις και αν σου αρεσει την παιρνεις.

Ετσι πηρα την πρωτη μου στρατ την οποια δεν αλλαζω με τιποτα,μιας και για ασχετος πιτσιρικας τοτε (89) σταθηκα τελικα πολυ τυχερος στην επιλογη της που εγινε καθαρα και μονο λογω χρωματος. Πολυ καιρο στη βιτρινα,μαλλον τελικα της εκανε καλο...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 2004 το καλοκαίρι μπαίνω στο μαγαζί του συγχωρεμένου του Μιμη (Ριχάρδος) στη Θεσσαλονίκη. Παναγία μου εκεινο το κατάστημα ήταν τόσο Τινγκα από πράγματα που νόμιζες θα κανεις καμία επιτόπια στροφή και θα γκρεμιστούν ΟΛΑ. 
 

Στο μάτι είχα μια Τελε η οποία μπαινοεβγαινε από την αποθήκη στη βιτρίνα για 8 ολόκληρα χρόνια. Από τον ήλιο εντωμεταξύ που έπεφτε στη βιτρίνα τις μεσημεριανές ώρες είχε ελαφρώς ξεθωριάσει το χρώμα.

 

οσοι έχουμε περάσει από τον Μιμή ξέρουν πολύ καλά τη σχέση του με το κομπιουτεράκι στο οποίο βαρούσε ότι εξίσωση μπορεί να φανταστεί ο καθένας πριν σου πει τη τελική τιμή.

 

την έκανα δικιά μου για 680€ χωρίς θήκη.  (Θήκη δε σου δίνω ξέχασε το είπε ο θεός μετά από 40 λεπτά παζάρι)

 

απο τότε είμαστε μαζί.

 

καλη σου ώρα ρε Μιμη εκεί που είσαι


CIJ 1998 Floral Tele.

 

AAE534DF-CF3D-457C-8476-5C8C9DA7F4C0.jpeg

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου