Προς το περιεχόμενο

Δυο ζευγαρια ηχεια σε μια καρτα ηχου


spyros70
Η απάντηση από τον Alex Raptakis,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Εχω ενα audio interface behringer u-phoria umc202hd πανω στο οποιο θελω να συνδεσω τα monitors behringer 50usb για χρηση με το sampletank η οποια  θα γινεται σε ακριβως διπλα γραφειο απο το γραφειο του υπολογιστη με δευτερη οθονη  οπου θα βρισκονται και τα monitors και τα πληκτρα. Στο pc εχω ηδη ηχεια logitech z cinema τα oποια ειναι με συνδεση usb. Δυστυχως ο χωρος του γραφειου ειναι πολυ μικρος και δεν χωρανε και τα πληκτρα ετσι ωστε να καταργησω τα logitech και να χρησιμοποιω μονο τα monitors για ολα εξου και η λυση του δευτερου γραφειου. Η απορια μου λοιπον ειναι η εξης: Μπορω οριζοντας το audio interface ως βασικη καρτα ηχου οταν χρησιμοποιω το sampletank να σβηνω τα logitech και να εχω ηχο μονο απο τα monitors και το αντιθετο, να σβηνω τα monitors και να ακουω απο τα logitech για οτιδηποτε αλλο στο pc? Μπορει δηλ. μια μονο καρτα ηχου να υποστηριξει δυο ζευγαρια ηχεια και μαλιστα διαφορετικων συνδεσεων (το ενα usb και το αλλο trs/xlr)? Υπαρχι καποιος διαφορετικος τροπος ωστε να υποστηριχτουν και τα δυο ηχεια? Εχω καθολικη αγνοια με ολα αυτα για αυτο μια βοηθεια. Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Λύση

Τα ηχεία USB έχουν δική τους "κάρτα ήχου", οπότε δεν περνάνε καθόλου από την κάρτα. Παίρνουν ρεύμα από τον υπολογιστή και δίνουν σήμα κατευθείαν σε αυτόν, όχι στην κάρτα ήχου. Τα Windows αλλά και το κάθε πρόγραμμα θα τα διαβάζει σαν διαφορετική συσκευή. Για να "ελεγξεις" ηχεία μέσω της κάρτας ήχου θα πρέπει να έχουν TRS σύνδεση και να μπουν πίσω από την κάρτα στις L/R Output υποδοχές.

 

Μπορείς να αλλάξεις τα ηχεία/συσκευές/κάρτες ήχου/κτλ χωρίς να αποσυνδέσεις κάποιο καλώδιο πηγαίνοντας στα Playback Settings στα Windows, και εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτά που δε θες.

Οπότε θα πρέπει να ξεχάσεις το USB από τα Behringer - Τα βάζεις με καρφί στην κάρτα ήχου και όποτε θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα άλλα, απλά απενεργοποιείς την κάρτα ήχου.

image.png.3f5e588d7b747234e902cd9b89921e39.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου