Προς το περιεχόμενο

ZT Lunchbox Reverb (white noise)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

Αγόρασα πρόσφατα απο το Τhmn τον συγκεκριμένο ενισχυτή (ZT Lunchbox Reverb), και έχω παρατηρήσει οτι ακόμα και με όλα τα Knobs στο 0 και χωρις καλώδιο κιθάρας συνδεδεμένο έχει έναν μικρό συνεχόμενο βόμβο(λευκό θόρυβο),φυσικά όσο το ανεβάζω το volume gain treble kai bass ο θόρυβος γίνεται πιο δυνατός. Ειναι κατευθείαν συνδεδεμένος σε μπρίζα που είχα και άλλους ενισχυτες στο παρελθόν χωρίς παρόμοιο πρόβλημα.

Έχει κάποιος κάποια αντίστοιχη εμπειρία με τον συγκεκριμένο ενισχυτή? Είναι φυσιολογικό?Ρωτάω γιατί δεν είχα ξαναπαίξει με τον συγκεκριμένο, και πριν μπώ στην διαδικασία να τον στείλω πισω, Γιατι το θέμα ειναι οτι μου αρέσει ο συγκεκριμένος ενισχυτής

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχει σημασια εαν οι αλλοι ενισχυτες δεν κανουν θορυβο, στην ιδια πριζα. Μπορει μονο αυτος να εχεις καποια ευαισθησια σε ρευματα, και προδιαθεση για θορυβο.

Δοκιμασε τον σε αλλο χωρο, πριν σκεφτεις να τον επιστρεψεις.

 

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Τον έχω κι εγώ και έχει όντως αυτόν τον θόρυβο. Έχω διαβάσει και σε διάφορα forums και σε reviews στο YouTube διάφορους να το αναφέρουν, οπότε δεν έχει θέμα το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι προφανώς ο σχεδιασμός του έτσι.

 

Το προηγούμενο μοντέλο δεν το παρουσίαζε αυτό (το είχα), παρόλο που είχε πολύ περισσότερο gain και ένταση. Γενικά είναι πολύ διαφορετικά, το παλιό lunchbox είχε Tweed στυλ (πιο πολύ gain και ένταση, πιο "ζωντάνια" ), και βασικά ήθελε εντάσεις λάιβ για να παίξει καλά, ενώ το καινούργιο είναι πιο πολύ blackface στυλ, λιγότερο gain, πιο ισορροπημένο, πιο τζαζ, και παίζει ωραία και σε χαμηλές εντάσεις. 

 

Εγώ κρατάω το καινούργιο (δεν με πειράζει και τόσο ο θόρυβος), και ψάχνω να ξανααγοράσω και το παλιό! :D 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Πάντως κι ο δικός μου Crate Power Block έχει έναν θόρυβο.

Το αρχείο που ανεβάζω είναι ενισχυμένο για να το ακούσετε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί αν και θα προτιμούσα να είναι τελείως αθόρυβος φυσικά. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην σχεδίαση ούτε έχω ακούσει κάπου να το σχολιάζουν.

 

hum.mp3

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου