Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus γνώμες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, είδατε την νέα υπηρεσία του Skroutz, Skroutz Plus που με 17 ευρώ τον χρόνο έχεις δωρεάν μεταφορικά σε αγορές με το σκρουτζ καλάθι; Το δοκίμασε κανείς; 

Been dazed and confused...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου φαίνεται καθαρά μαθηματικό πρόβλημα. Αν κάποιος κάνει αρκετές αγορές το χρόνο, στις οποίες τα μεταφορικά είναι άνω των 17 ευρώ/χρόνο, τότε αξίζει. Φαντάζομαι είναι προτιμότερο για αυτούς που ζουν σε όχι τόσο προσιτές περιοχές. Για εμένα που μένω Αθήνα, έχω μεταφορικό μέσο, και δε ψήνομαι να περιμένω το πότε θα έρθει ο courier να χτυπίσει την πόρτα (που κάποιες φορές απλά αφήνουν χαρτάκι και φεύγουν), το Skroutz Plus είναι παντελώς άχρηστο.

 

Επίσης να πούμε ότι τα δωρεάν μεταφορικά είναι για αγορές άνω των 20 ευρώ, που σημαίνει ότι δεν οφελείσαι από μικρο-αγορές. Αρκετά καταστήματα έχουν δωρεάν μεταφορικά πάνω από κάποιο όριο, συνήθως άνω των 50, ή το πολύ 100. οπότε η αγορά θα πρέπει να είναι πάνω κάτω ανάμεσα στα 20-50, άντε 100.

 

Αν ένα προϊόν κάνει 20 ευρώ και έχει πχ 5 ευρώ μεταφορικά, θα πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 4 τέτοια προϊόντα το χρόνο για να πεις ότι άξιζε η συνδρομή Skroutz Plus.

  • Like 3
  • Ευχαριστώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου