Προς το περιεχόμενο

Gia-nnis antetokoun-mpo


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηθελα ν'ανοιξω ενα θεμα για το Γιανναρο. 

Αλλα ειναι μουσικο σαητ κ ειναι λιγο ασχετο.

Ευτυχως ο γιγαντας Γκρεγκ μ'εβγαλε απο τη δυσκολη θεση.

Ας σχολιασουμε το τζαμαρισμα του Γκρεγκ λοιπον!!

 

 

 

  • Like 4

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακολουθω nba τακτικα απο το 92. Τοση χαρα για καποιο πρωταθλημα ποτε. Ουτε οταν επαιζα μπασκετ. Οχι γιατι ειναι Ελληνας. Γιατι ειναι ο Γιαννης. Σα τη μυγα μεσα στο γαλα ο χαρακτηρας του αναμεσα σε ολους τους σουπερσταρ που εχουμε δει σ'αυτο το αθλημα

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Γιάννης και η ζωή του είναι από τα λίγα θέματα που με κάνουν να ντρέπομαι που ειμαι Έλληνας,

όταν ξεκινούσε κανείς δεν ήταν εκεί εκτός από μερικούς ανθρώπους. Όταν προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην όλοι του γυρνούσαν τη πλάτη, τώρα ξαφνικά γίναμε όλοι περήφανοι για τον Γιάννη, και δικό μας παιδί ο Γιάννης, και όλα αυτά από ανθρώπους που αν τον έβλεπαν στο δρόμο πριν δέκα χρόνια είτε θα τον κοίταζαν υποτιμητικά είτε μπορεί να τον ξεφτύλιζαν/ προπηλάκιζαν. 

 

Το κουλούρι το λέει πολύ σωστά 

http://www.tokoulouri.com/news-in-photos/ti-ekanan-gia-na-axizoyn-ton-gianni-antetokoynmpo-anarotioyntai-ekatommyria-nystagmenoi-ellines/ 

  • Like 4
  • Συμφωνώ 2

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δικιο σ'ολα οσα λες. Αλλα δεν ειναι ωρα γι'αυτα. Τωρα για μενα ειναι ωρα χαρας για εναν ανθρωπο που ναι μεν δε μας αξιζει, αλλα ο ιδιος αξιζει ολες τις χαρες του κοσμου. Κ οι περισσοτεροι που χαιρονται μαζι του χαιρονται γι'αυτο το λογο κ οχι για να καπηλευτουν κατι. 

 

Αυτο που θελω να πω ειναι πως μεχρι χτες και απο... αυριο ισχυουν ολα οσα λες. Σημερα ειναι η μερα του Γιανναρου, χαρας κ θαυμασμου!

Επεξεργασμένο από billaraskats27

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, μπράβο του γιατί τίποτα δεν του χαρίστηκε και τα κατάφερε!

 

Υγ: Αν είχαμε όλοι την επιμονή του και την υπομονή του στη μελέτη της κιθάρας, πλήκτρα κλπ θα είμασταν όλοι βιρτσουόζοι 

  • Like 2

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να πει κάποιος για τον Γιάννη και τους Bucks; Απόλυτη δικαίωση η παραμονή του εκεί. 

 

Εξω από αυτά, κάποιοι σούπερ αθλητές έρχονται διακοπές και μοιράζουν φαγητό σε έχοντες ανάγκη, αφού πρώτα κατεβαίνουν και σε πορείες για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ε, κάποιοι άλλοι έχουν το Ντουμπάι και τη Μύκονο για μόνιμο ποστ στα σοσιαλ. 
 

δε βαριέσαι…

  • Like 2

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παραμύθι δεν σταματά για αυτόν τον υπερπαίχτη και υπεράνθρωπο... πραγματική δύναμη της φύσης. 
 
Με πρόλαβε ο billaras με τον Gregory Kochery... Κατά τα άλλα, για τους μπασκετικούς της παρέας, ο Γιάννης εδώ και λίγες ώρες είναι:
1) Ο 1ος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ με μέσους όρους 30+ πόντους, 10+ ριμπάουντ, 5+ασίστ και με ευστοχία 60%+ στα σουτ εντός παιδιάς σε σειρά Τελικών (είχε μ.ο. 35,2 πόντους, 13,2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, σουτάροντας με 61,8% εντός παιδιάς).
2) Ο 1ος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 50+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5+ κοψίματα σε παιχνίδι Τελικών.
3) Ο 2ος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 50 πόντους σε τελευταίο παιχνίδι Τελικών που έκρινε τη σειρά (μετά τον Bob Pettit από το πολύ μακρινό 1958, πριν ακόμα πραγματοποιηθεί η ένωση ΝΒΑ και ΑΒΑ), και ο 7ος συνολικά με 50+ πόντους σε παιχνίδι Τελικών (μετά τους Pettit, Baylor, West, Barry, Jordan και LeBron).
4) Ο 1ος παίχτης στην ιστορία του NBA με πολλαπλά ημίχρονα σε σειρά Τελικών που έχει σκοράρει 30+ πόντους σε αυτά, και αντίστοιχα ο 1ος παίχτης μετά την ένωση ΝΒΑ/ΑΒΑ με πολλαπλές περιόδους με 20+ πόντους σε σειρά Τελικών.
5) Ο 2ος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 3 παιχνίδια με 40+ πόντους και 10+ ριμπάουντ σε σειρά Τελικών (μετά τον Shaq).
6) O 3ος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ με πολλαπλά βραβεία MVP και βραβείο MVP των Τελικών, μέχρι την ηλικία των 26 (μαζί με τους Abdul-Jabbar και Duncan).
7) Ο 1ος και μοναδικός παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έχει κερδίσει τα βραβεία του MVP, MVP Τελικών, DPOY (Αμυντικού της Χρονιάς), MIP (πιο βελτιωμένου παίχτη της χρονιάς) και All-Star Game MVP, ο 2ος μαζί με τον Τζόρνταν που έχει κερδίσει τα MVP, Finals MVP, DPOY και All-Star Game MVP, και ο 3ος μαζί με Τζόρνταν και Ολάζουον που έχουν κερδίσει τα MVP, Finals MVP και DPOY...
 
220365803_4545995832099621_9406353184234
 
Επεξεργασμένο από fusionakis
  • Like 5
  • Ευχαριστώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 χρονων.

 

Τωρα η κουβεντα του τι θα γινει αν φτιαξει το σουτ του αποκτα αλλη διασταση. Δε θα φτασει τη κορυφη του nba τωρα αν φτιαξει το σουτ του. Το εκανε ηδη αυτο. Θα φτασει αλλες ιστορικοτερες, διαχρονικες κορυφες στο αθλημα. Κ οταν λεμε το σουτ δεν εννοουμε να γινει σουτερ. Να μπορεσει να φερει τις βολες λιγο κοντα στο 75%, να μην του δινουν το σουτακι απο τα 5 μετρα ωστε να μπορει να τραβα την αμυνα σε αυτη την αποσταση κ να το εκμεταλλευεται για να μπουκαρει ακομα περισσοτερο κ να γινει λιγο πιο σταθερος στο α λα Ντιρκ fade με το ενα ποδι που ηδη αρχισε να μπαινει σιγα σιγα στο ρεπερτοριο του επιτυχως σε αυτα τα πλεη-ωχ. 

 

Δεδομενου οτι για πρωτη φορα αρχισε να ποσταρει τακτικα φετος... ειναι τρομακτικο. Ηδη στα 26 του το δευτερο καλυτερο βιογραφικο στην ιστορια για PF μετα Duncan. Το γεγονος πως εκανε το καλυτερο παιχνιδι της ζωης του στο πιο κρισιμο παιχνιδι της ζωης του σε συνδυασμο με το ποσο δουλευει εχει τρομαξει αρκετο κοσμο...

 

Οπως ειπε κ ο ιδιος κ να μην ξαναφτασει σε αυτο το σημειο ειναι επιτυχια. Κατι μου λεει πως αυτο που οι αλλοι θεωρουσαν ταβανι του (κ απο εχτες το εχει τρυπησει) γι'αυτον ειναι το πρωτο πραγματικο βημα καθιερωσης . Κ ερχονται κ αλλα.. 

Επεξεργασμένο από billaraskats27
  • Like 1

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου