Προς το περιεχόμενο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι σίγουρο ότι χρειάζεται κάρτα ήχου? Εξαρτάται πάντα από το τι θες να συνδέσεις πάνω της, και πόσα σε πλήθος. Για παράδειγμα, πόσα ηχεία ή πόσα μικρόφωνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι ότι λογικα δε μου σηκώνει την κάρτα ήχου του λαπτοπ μου γι αυτό έλεγα να παρω μια επαγγελατικη εξωτερική κάρτα ήχου ας πουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς "δεν σηκώνει"? Μήπως απλά θέλει drivers? Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στον υπολογιστή? Απλά αν πάρεις εξωτερική, θα πρέπει να έχεις και ηχεία, γιατί αλλιώς θα δυσκολευτείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν λές DJ? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Μετά απο 10 χρόνια επαγγελματικού DJ-λικίου σε μαγαζιά και κλάμπ, μπορώ να σου πώ οτι η κάρτα ήχου είναι παντελώς άχρηστη καθώς όλα τα controllers εχουν ενσωματωμενη. Μονο σε περίπτωση που έχεις μικρό controller τύπου traktor X1 και θέλεις να το συνδέσεις στον αναλογικό μίκτη του μαγαζιού ωστε να βγάλεις εκεί τα 2 stereo κανάλια σου την χρειάζεσαι την κάρτα ήχου.

 

Για παραγωγή πάλι (ηλεκτρονικής μουσικής φαντάζομαι) εαν έχεις studio monitors τότε καλό θα ήταν (και πάλι δεν είναι και τελείως απαραίτητο) να τα συνδέσεις επάνω σε μια κάρτα ήχου (όχι οτι δεν μπαίνουν και κατευθείαν στο λαπτοπ, μια χαρα μπαίνουν) 

 

Εαν δεν θέλεις να συνδέσεις επάνω μικρόφωνο ή κάποιο analog synth η γενικά οτιδήποτε και θέλεις απλά να πάρεις "επαγγελματική" κάρτα ήχου με το σκεπτικό οτι θα γίνει καλύτερος ο ήχος του λαπτοπ σου τότε θα κάνεις τζάμπα αγορά, καλύτερα αυτά τα 100-150 ευρώ να τα ξοδέψεις σε ενα φθηνό - η και μεταχειρισμένο ακόμα - ζευγάρι studio monitors (εαν δεν έχεις ήδη) 

 

 

 

  • Like 1
  • Συμφωνώ 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου