Προς το περιεχόμενο

REDFUNK - ενα "διαφορετικό" funk μπάσο για το Kontakt


nikodemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

σας παρουσιάζω το τρίτο μέλος της μπασοοικογένειας μας....

1322209037_freeinstrument-3.thumb.png.95282c64b606a7d919333803b1b76e40.png

 

το REDFUNK είναι ένα sample based ηλεκτρικό μπάσο για την πλατφόρμα του Kontakt και όπως υπονοοεί και το ονομα του προσανατολίζεται σε πιο funk, p-funk αλλά και όλα τα είδη που χρησιμοποιούν τεχνικές όπως slap κλπ. Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι ένα τελείως φυσιολογικό μπάσο όπως άλλωστε και τα δύο προηγούμενα 🤪

έτσι και εδώ το βάρος έχει δωθεί στον χαρακτήρα και την λογική ενός ρεαλιστικού "fit in the mix" με απλές κινήσεις και όχι στην πιστή αναπαραγωγή κάθε διαφορετικού articulation & playing style που μπορεί να αποδώσει ένας δεινός εκτελεστής του συγκεκριμένου οργάνου....δεν θέλουμε να τους φαμε την δουλειά άλλωστε, τους αγαπάμε.

 

Το REDFUNK όμως έχει να παρουσιάσει κάποιες άλλες δικές του ιδιαιτερότητες που του προσδίδουν τον μοναδικό χαρακτήρα του...από τον έλεγχο μιας ρεαλιστικής "ενισχυτίτλας" και υπεροδήγησης, στον απόλυτο έλεγχο των χαμηλών συχνοτήτων σε επίπεδο δειγμάτων και από την προσθήκη καποιοων πιο ιδιαίτερων articulations όπως bended & vibrato notes ως την παρουσία κάποιων sample based modulation effects που επιτρέπουν στον χρήστη να φτιάξει πιο "ιδιαιτερους" μπασοήχους.
 

 

το REDFUNK λειτουργεί μέσω της FULL έκδοσης του Kontakt (6.5.2 or higher) ενώ δεν θα λειτουργήσει σωστά στο Kontakt player (θα λειτουργεί σε demo mode) και είναι διαθέσιμο προς άμεσο download από εδώ: [email protected] με κόστος ανάλογο του τρίπτυχου μίλκο - τυροπιτα - εφημεριδα (χωρίς όμως τις καταστροφικές συνέπειες....ή και όχι😁)
 

  • Like 1

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου