Προς το περιεχόμενο

Τελωνείο απο U.K.


bronx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στο forum. Θα παραθέσω κάποιες πληροφορίες που αφορούν δέματα απο U.K. ύστερα από επικοινωνία που είχα με το αρμόδιο τμήμα της UPS που η κοπέλα που μιλήσαμε ήταν εξυπηρετικότατη να πω.   Ρώτησα για κιθάρα που ψήνω να χτυπήσω απο ebay απο ιδιώτη που δεν εκδίδει τιμολόγιο ή απόδειξη.

Γενικά αυτό που ισχύει είναι το εξής : Κάθε πακέτο που εισέρχεται απο UK περνάει πλέον απο τελωνείο. Αν η αξία του είναι έως 150€ συνολικά μαζί με τα μεταφορικά, το επιπλέον κόστος είναι 24% επί του συνόλου + 50€ αμοιβή του εκτελωνιστή. Αν υπερβαίνει τα 150€ το επιπλέον κόστος είναι 32% + 80€ έως 100€ που περιλαμβάνουν την παραπάνω αμοιβή + έξοδα αποθήκης. Η διασταύρωση των στοιχείων γίνεται με την προσκόμιση αποδ.πληρωμής paypal. Αν είναι κάτω απο 150€ δεν ζητείται τίποτα . Ρώτησα πώς προκύπτει για το τελωνείο το κόστος (για το αν υπερβαίνει τα 150€) και μου είπα πως το βλέπουν σε μια φόρμα που συμπληρώνει ο αποστολέας όπου και περιγράφει την είδος και την αξία του προϊόντος. Ελπίζω να είναι χρήσιμο σε όποιον ψάχνεται,καλή συνέχεια σε όλους και καλές αγορές! (μιλάμε για gas όχι αστεία 😂!).

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου