Προς το περιεχόμενο

Indietron Alpha - ένα indie όργανο για το Kontakt!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Καλησπέρα φίλοι νοιζάδες... σας παρουσιάζω με χαρά το καινούριο όργανο για Kontakt που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μου:
 

 

όπως πιθανότατα είναι προφανές από το όνομα του το Indietron alpha είναι ένα όργανο που απευθύνεται κυρίως σε λάτρεις της ανεξάρτητης και εναλακτικής σκηνής...αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος πως και αρκετοί ακόμη θα βρουν ενδιαφέρον στα σκοτεινά και κάπως θορυβώδη ηχοτοπία του.

Το indietron alpha είναι βασισμένο σε ήχους και δείγματα ηλεκτρικής κιθάρας αλλά επ'ουδενί δεν είναι μια sampled guitar library...φυσικά και κάποιοι από τους ήχους του θα μπορουσαν κάλιστα να αντικαταστήσουν μια ηλεκτρική κιθάρα (ειδικά σε μια στιγμή έμπνευσης μακριά από μικρόφωνα και ενισχυτές) παρ'όλα αυτά το Indietron alpha στην πραγματικότητα είναι ένα μοναδικό όργανο με την δική του προσωπικότητα και χαρακτήρα. Συνδυάζει την απλότητα και δημιουργικότητα του melotron (μεγάλα δείγματα, πολλες φορές σε κύκλο και με μια αρκετά ιδιαίτερη προσέγγιση και αισθητική στο pitch accuracy) με την ευκολία ενός sample based synth. Αποτελείται από 18 διαφορετικούς ήχους που μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση ώστε να δημιουργηθεί μία πιο προσωπική άποψη από τον χρήστη.

στο demo track που ακούγεται στο video όλοι οι ήχοι είναι από το indietron alpha εκτός φυσικά από τα τύμπανα και το μπάσο (που είναι το free BA533 SID- The Punk bass).

λόγω μπλακ φραηντεη και τα συναφή το indietron alpha αλλά και όλα τα υπόλοιπα προιόντα που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μου είναι σε προσφορά -50%!

check them out και να είσαστε ασφαλείς!

  • Like 1

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • nikodemos changed the title to Indietron Alpha - ένα indie όργανο για το Kontakt!
  • Administrator

Ωραία όλη η σειρά που έβγαλες Νικόδημε και με τιμές χώμα! 

Για όσους έχουν το Kontakt, είναι ταμάμ.

  • Like 1

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

ευχαριστώ πολύ Γιάννη!

...μια που ανέφερες τις τιμές να πω πως ως το τέλος του μήνα κινούμαστε σε ρυθμούς black friday (που ανέκαθεν γιορτάζαμε στο χωριό μου) και όλα τα προιόντα του e-shop έχουν έκπτωση 50% ...βιβλιοθήκες, όργανα, βίντεο και e-books 

607688266_Addalittlebitofbodytext.thumb.jpg.cd2cc7fc55bbfc65365a179fe66d8e88.jpg

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου