Flotzen Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Έτσι, για να θυμηθώ τα νιάτα μου... Αγαπημένος καλλιτέχνης, αγαπημένο τραγούδι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Έτσι, για να θυμηθώ τα νιάτα μου... Αγαπημένος καλλιτέχνης, αγαπημένο τραγούδι... Έεεεετσι. Κι εγώ τα δικά μου νιάτα .... Επεξεργασμένο 7 Φεβρουαρίου από fusiongtr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κι άλλη νιότη (αχ τι πληγή μου άνοιξες ρε Φώτη). Άναβα ένα κερί στο δωμάτιο, και καθόμουν εκεί, κοιτώντας την φλόγα του κεριού σαν σε έκσταση και άκουγα, να μπει μέσα μου ο ήχος. Επεξεργασμένο 7 Φεβρουαρίου από fusiongtr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου κάποτε ήμουνα πιτσιρικάς αυτό ήτανε το soundtrack 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου smitharos! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση