Προς το περιεχόμενο

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ 16/5/2022 - με τη ματια του cos_dr


cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εν οίδα Στέφανε, ότι οίδα πως είσαι μεγάλος καλλιτέχνης, μεγάλος μουσικός, μεγάλος συνθέτης, ενορχηστρωτής, μεγάλος σολίστ, τραγουδοποιός, soundtracker, δάσκαλος.

 Σε αποκαλώ Στέφανε γιατί ξέρω πως έτσι  θες, είμαι ένας από τους φίλους σου, τα φιλαράκια σου που λες αλλά για εμένα εσύ είσαι τόσα παραπάνω.

Ευχαριστώ και εγώ τον θεό που κάποτες με έσπρωξε στο πιάνο, τη μουσική, τη μουσική τεχνολογία να παιδευτώ για να μπορώ να καταλάβω πιο καλά πόσο αξίζεις, πόσο σημαντικός, πόσο αναγεννησιακός, πόσο τεράστιος, υπερμέγιστος και υπερταλέντο είσαι.

Όπως από την αρχή που άκουσα το έργο σου, άκουσε Στέφανε, δεν θέλω να προσέχω τι γράφω γιατί είμαι κουρασμένος, σε ΑΓΑΠΩ, θέλω να σου πω για πεντηκοστή χιλιοστή φορά τι σημαίνεις για εμένα, σε αγαπάω, σε νιώθω, σαν ρεύμα ηλεκτρικό περνούσε μέσα μου από μικρό παιδί το μουσικό σου έργο και με ιντρίγκαρε, το μελετούσα, το έπαιζα, αυθόρμητα και διασκέδαζα και γέμιζα, στο πιάνο στα συνθεσάϊζερ, γιατί είσαι είπαμε λέμε τρομερός, απίστευτος, ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ και αυτό μου έδειξες για άλλη μια φορά που σε είδα εχθές στο ΠΑΛΛΑΣ στη συναυλία σου, δεν θα σταθώ στο υπόλοιπο υπέροχο σχήμα που σε συμπλήρωσε και σε ανέδειξε ακόμα περισσότερο, θα σταθώ σε εσένα.

Έκλαιγα Στέφανε, έκλαψα πολλές φορές, ο θαυμασμός, οι αναμνήσεις, η ανατριχιαστική, συγκλονιστική σου εκτέλεση, έλαμπες στέφανε, παρόλο που περνούν τα χρόνια ακμαίος και ίσως και πιο παθιασμένος από ποτέ, αν και σε έχω δει πολλές φορές στο παρελθόν, ναι, να γράφεις ιστορία.

Γιατί ο κόσμος διασκεδάζει και θαυμάζει Στέφανε και ο καθημερινός και πιστεύω κανένας μουσικός δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος. Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορείς να μην το αναγνωρίσεις, δεν μπορείς να μην το κοινωνήσεις.

Ναι, η αγάπη του κόσμου, πόσο το έδειξε, πόσο και πόσες φορές σε αποθέωσε, πόσο συμμετείχε και δεν ξέρω αλλά αυτή τη φορά σαν να το είχε ανάγκη, να τον ξύπνησες και να σε εκτίμησε ακόμα περισσότερο γιατί φαινόταν πως τα έδινες όλα και το έκανες από αγάπη. Φαινόσουν ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΠΡΟΣΙΤΟΣ, ήσουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.

Δεν θέλω να γράψω και να αναλύσω άλλο, δεν μπορώ, θέλω να κοιμηθώ, είμαι κουρασμένος αλλά από εχθές δεν ξέρω τι έγινε, νιώθω καλύτερα και σε ευχαριστώ.

Δεν θα σταθώ στους άλλους συντελεστές, ακόμα και στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μούσα σου, που ΚΑΘΗΛΩΣΕ τον ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ

Θα σταθώ στα πλήκτρα, στο άξιο παιδί αυτό και ακορντεονίστα και θα πω πως άκου Στέφανε, θα μιλήσω όμως γι εμένα, όχι γι αυτόν, και εγώ Θεός των Πλήκτρων είμαι🤣 είμαι φοβερός, απίστευτος, ο καλύτερος, το ξέρω , το ξέρουν όσοι με ξέρουν και όσοι με ακούν και σε ξέρω Στέφανε, ξέρω τα κομμάτια σου, ξέρω να σε ακολουθήσω και σου λέω το εξής. Αν ποτέ χρειαζόταν για εσένα, αν κάτι γινόταν και χρειαζόσουν, για εσένα θα ερχόμουν να βοηθήσω τσάμπα, εθελοντικά, δεν θα το χρειαστείς ποτέ το ξέρω, αλλά εγώ το λέω και θα το έκανα με αγάπη για να σε βοηθήσω ΣΤΕΦΑΝΕ. Μόνο γι αυτό. 🤪 Είσαι ΘΕΟΣ ΣΤΕΦΑΝΕ.

ΗΣΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ήταν ακόμα μια υπέροχη ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ μαζί σου, είσαι ένας από αυτούς που με ενέπνευσαν να αγαπώ τη μουσική, το πιάνο και τη μουσική τεχνολογία και να ασχολούμαι.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ και στο ΕΔΕΙΞΑΝ, ΥΠΕΡΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

 Σε είχα δει παλιότερα, σε είχαν φέρει μπροστά μου και έχασα τη μιλιά μου γιατί κάποιες φίλες ήξεραν τότε πόσο σε θαυμάζω και σε φέραν να σε δω και ήσουν καταβεβλημένος. Τώρα ήσουν καλά, δυνατός και πάντα να σαι. Θα έρθω να σε ξαναδώ.

 Έκλαιγα από συγκίνηση αγαπημένε ΣΤΕΦΑΝΕ σε αγαπώ. 😭

  Βάζω αυτό το βίντεο για εσένα από εχθές.

 

ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ LIVE, Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

 ###ayto to video htan oraio san tribute alla paidia den htan tipota, pragmatika sto ypoloipo programma egine o xamos, dika toy kai diaskeyes rock, pop, blues apisteyta😲 apisteytes erminies, hxos, ola #loveStefanosK❤️!!!!!

 Και αυτό από κάτω το συνημμένο  για εσένα Στέφανε, μια παλιά  ενορχήστρωση μου στο κομμάτι σου που παίζω και παράλληλα τραγουδώ (λέμε τώρα🤣 δεν φημίζομαι νομίζω για την τραγουδιστική μου ικανότητα,ΣΕ ΑΓΑΠΩ και σε ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΜΕΝΤΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!❤️

 Καληνύχτα και αν ηρεμήσω μπορεί να γράψω και μερικά πράγματα για τους άλλους συντελεστές της παράστασης, να μην επικεντρωθώ μόνο στο ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ!!!!!!!!!!!!❤️

 

 "Νεκρός ή ζωντανός, λιώνω για εσένα μόνο, μισώ το καθετί που αγγίζεις και δεν είμαι εγώ, σκόνη και θρύψαλα να γίνομαι μαζί σου, ο άγγελός μου, ο άνθρωπός μου. Στέφανε, σε αγαπώ!!!"

   cos_dr 

Θαυμαστής του Μεγάλου Μαέστρου Στέφανου Κορκολή

  • Like 3

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

50 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Εεεεεεεεε;;;;;; 

δεν είπα για τον ΠΟΥΤΙΝ.

 Για τον Στέφανο είπα. 🤣

  • Like 1

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

 

Είναι σίγουρο αφτό?

 

21 ώρες πριν, cos_dr είπε

το ξέρω , το ξέρουν όσοι με ξέρουν και όσοι με ακούν και σε ξέρω Στέφανε, ξέρω τα κομμάτια σου, ξέρω να σε ακολουθήσω και σου λέω το εξής. Αν ποτέ χρειαζόταν για εσένα, αν κάτι γινόταν και χρειαζόσουν, για εσένα θα ερχόμουν να βοηθήσω τσάμπα, εθελοντικά, δεν θα το χρειαστείς ποτέ το ξέρω, αλλά εγώ το λέω και θα το έκανα με αγάπη για να σε βοηθήσω ΣΤΕΦΑΝΕ. Μόνο γι αυτό. 🤪 Είσαι ΘΕΟΣ ΣΤΕΦΑΝΕ.

 

 Αυτό μόνο αποσύρω.

Δεν είμαι άξιος για να σταθώ στην σκηνή μαζί Του.

 Είμαι σκουπίδι γι Αυτόν.

  • Χαχα 1

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

κορυφαιος σε ολα τα επιπεδα , δεν ξερω αν εχει αναγνωριστει η θα αναγνωριστει αναλογα της αξιας του 

Και τα instrumental του ειναι πολυ δυνατα ... αλλα και τα ποπ/ροκ του , που πιστευω οτι ειχε πολλα περισσοτερα να δωσει .  

 

  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ο Κορκολής είναι μουσικάρα, άλλα πράγματα τον έφαγαν και δεν εκτιμάται όσο πρέπει στην Ελλάδα. Η μουσική του αξία νομίζω είναι αδιαμφισβήτητη, είναι και εξαιρετικός πιανίστας.

  • Like 1

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου