Προς το περιεχόμενο

Κλεμμένα μουσικά όργανα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι,

 

χθες τη νύχτα, μετά από πρόβα, (1 η ώρα) πάρκαρα το Ι.Χ. μου στην οδό Διδώτου, 30 μέτρα πάνω από την Ασκληπιού. Όταν επέστρεψα γύρω στις 3 να πάρω το αμάξι διαπίστωσα ότι μου είχαν σπάσει το πίσω τζάμι και είχαν αρπάξει την κιθάρα που, ως ηλίθιος, την είχα αφήσει στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν έχω καν τον σειριακό αριθμό. Αν πάρει κάτι το αυτί ή το μάτι σας, παρακαλώ ειδοποιήστε με.

Η κιθάρα είναι Gibson Les Paul Standard, μαύρη με λευκή ρίγα. Τα καλύμματα των μαγνητών τα έχω βγάλει. Η κιθάρα είναι σε άριστη κατάσταση, αν και την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη.

Ήταν μέσα σε μαύρο hard case (στο σχήμα της κιθάρας, δηλ. όχι ορθογώνιο) που είχε απέξω τυπωμένο Gibson Les Paul. Μέσα η θήκη έχει σκούρα γκρί γούνα και προστατευτικό σατέν σκέπασμα για το πάνω μέρος της κιθάρας. Μέσα στη θηκούλα του case είχα τα καλύμματα από τους μαγνήτες και χορδές.

Ρε παιδιά, 10 χρόνια πάλευα να μαζέψω τα φράγκα για να την αγοράσω...

Προσφέρω και αμοιβή. Παρακαλώ βοηθήστε

κιν. 6978969096

mail: [email protected]

  • Λυπάμαι 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 125
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Παιδιά, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Απ' ό,τι είδατε το έγραψα εξ αρχής από μόνος μου ότι είμαι ηλίθιος. Το θέμα είναι ότι το αμάξι βρισκόταν σε ορατό σημείο από το καφέ Κόκκοι (Ασκληπιού και Διδώτου) όπου είχα αράξει με τα άλλα παιδιά του γκρουπ και ότι διαρκώς περνούσαν οι μπάτσοι με τα δικάβαλα τα παπάκια. Αλλά το νου τους τον είχαν φαίνεται αλλού.

Την κιθάρα την είχα πάρει το 2007 από το ebay (gbratsguitars) και μου την είχε φέρει ένας φίλος από Αμερική. Επικοινώνησα με τον gbratsguitars μπας κι έχει κρατήσει στοιχεία. Βλέπουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Αμερικανός από τον οποίο είχα αγοράσει την κιθάρα μου έστειλε μια φωτογραφία της, ενώ ψάχνει να μου βρει και τον σειριακό. Τα καλύμματα από τους μαγνήτες είναι βγαλμένα, βρίσκονταν όμως μέσα στο θηκάκι του hardcase.

Top1.thumb.JPG.e317db22cdb58d801cd693baba7154e4.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως ανεβαζω για φιλο μια κλοπη που εγινε στις 8/3 ωρα αναμεσα στις 01 00 εως 03 00 τα ξημερωματα στου Ψυρη στην Ερμου.

Σπασανε το αυτοκινητο και κλεψανε ενα μπασο με τα ακολουθα χαρακτηριστικα.

YAMAHA 6χορδο TRB6PE μοντελο 1993 John patittucci signature μπορντω sunburst.

Το μπασο συνοδευε τον φιλο μπασιστα 17 χρονια με μεγαλη πορεια σε Ελλαδα και εξωτερικο και η συναισθηματικη αξια ειναι μεγαλυτερη της αντικαταστασης του με οτιδηποτε αλλο.

Οποιος γνωριζει , δει , ακουσε τιποτα και μπορει να βοηθησει με οποιον τροπο παρακαλω ας επικοινωνησει με το τηλ.6973044034.

Θα υπαρξει αμοιβη για την ευρεση του.

Παρακαλω την αγγελια την βαζω για λογαριασμο του φιλου μπασιστα , αλλα αν γνωριζετε η ακουσετε κατι παρτε εμενα στο τηλ.που γραφω παραπανω.

ευχαριστω

νασος

βιρα κι'εχει ο Θεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου θυμίζω, όταν βρεις και το serial number της κιθάρας, να κάνεις το γρηγορότερο δυνατόν τον κόπο να πας στο ΑΤ Εξαρχειων (γιατί αυτό είναι τοπικά αρμόδιο, λόγω του τόπου της κλοπής) και να καταθέσεις μια μήνυση κλοπής κατά αγνώστων. Το serial number της κιθάρας είναι απαραίτητο στοιχείο για μήνυση, γιατί είναι ο μοναδικός αριθμός που κάνει την κιθάρα σου να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες, έτσι δεν θα μπορούν να σου φέρουν "αντιρρήσεις" σχετικά με την μήνυση (αοριστία κτλ).

 

Να επιμείνεις (όσο πιο ευγενικά μπορείς να αντέξεις) στον μπάτσο υπηρεσίας και να του πεις ότι θα γράψει μόνο 5 γραμμές (για να μην βαρεθεί να ασχοληθεί μαζί σου). Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να γράψει αυτά που θα του πεις. Μετά από 10 ημέρες να ξαναπας να παραλάβεις αντίγραφο του "Βιβλίου Συμβάντων" σχετικά με τη μήνυσή σου.

 

Με αυτό το χαρτί επάνω σου, αν τυχόν βρεθεί η κιθάρα στην Αθήνα, στην Ελλάδα, ή στο νετ γενικότερα, θα είσαι πλήρως καλυμμένος ότι είναι η δική σου που έχει κλαπεί. Αλλιώς, δηλαδή χωρίς μήνυση και χωρίς απόσπασμα από το Βιβλίο Συμβάντων, όσο και να "ουρλιάζεις" σε όλα τα forums όλου του κόσμου, κάνεις μια "τρύπα στο νερό"...!

 

Μόνο έτσι διατηρείς ελπίδες να την ξαναπάρεις πίσω (αν εμφανιστεί πουθενά). Αλλιώς, όπως λέει και ένας ξεδοντιάρης αθλητικογράφος, "αντίο ζωή".

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπέροχη μέρα σήμερα.

Μου κλέψαν σήμερα απο το αμαξι το μπασο μου με όλα τα υπαρχοντα του (πεταλια κτλ)

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν άφηνα το μπασο στο αμαξι. σήμερα που έψαχνα μια οδο στην κωνσταντινουπολεως κοντα στον σταθμο λαρσης και το άφησα  για ΠΕΝΤΕ λεπτα επι της Κων/εως. Επιστρέφω και βλεπω σπασμενο τζαμι σινοδηγου και πηραν το μπασο κ τπτ αλλο,ειχα κ το μπ3 πλειερ αλλα μπα.

Μετα πέρναγε κοσμοσ και έλεγε "α εδω γίνεται καθε μερα αυτο"

ουφ.

 

anyway

είναι ενα fender mustang ( http://www.mveducation.com/assets/products/40982_l.jpg )

σε μια  fender tweed θηκη( http://images6.thomann.de/pics/bdb/185118/1972954_800.jpg )

Επειδη με πονεσε πολυ αυτο το συμβαν ενημερώνω οπου μπορω απο  σάιτς σαν κ αυτο μεχρι μαγαζια,μοναστηρακι κτλ. Ξέρω οτι δε θα το βρω αλλα όλο κ κατι θα γίνει

 

Οποτε, οποιος ασχολειται με αγγελειες,μεταχειρισμενα κτλ, ας ενημερωσει αν δει κατι.

Το μπάσο το γνωριζω αρκετα καλα αν το δω.

ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σας. Καποιος αθλιος στην Πατρα ΕΚΛΕΨΕ το προσωπικο μου 6χορδο μπασο. Ειναι το πρωτο 6χορδο που εφτιαξα το 2003 και εχει και συναισθηματικη αξια για μενα. Αν υπαρξει περιπτωση να το δειτε καπου μπορω να σας δωσω και την παραμικρη λεπτομερεια για το συγκεκριμμενο οργανο. Παρακαλω εχετε το νου σας μηπως το δειτε καπου. Εχω επισης κανει αρκετα post στη σελιδα μου στο facebook  http://www.facebook.com/photo.php?pid=1170224&id=1273007230#!/profile.php?id=1273007230

στη σελιδα μου στο  www.myspace.com/gamma-bass.

Μπορειτε αν θελετε να μπειτε στις σελιδες μου αυτες να το δειτε η παρακατω

D:\Ôá åããñáöá ìïõ 2\Ïé åéêüíåò ìïõ\basslines\Gamma bass\Zeus\016 Zeus front whole.JPG

 

 

Gamma Guitars Workshop - Handmade Basses & Guitars

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΛΑΠΗΚΕ στην περιοχη της Πατρας. Ειναι ενα και μοναδικο με S/N  Z-6 001 και το πρωτο του ειδους του που εφτιαξα το 2003. Εχετε σας παρακαλω το νου σας μηπως το δειτε πουθενα γιατι παιζει να εχει πουληθει!

016_Zeus_front_whole.thumb.JPG.5711ea7fef82b793aeea97bbc370d8a8.JPG

016_Zeus_back_whole.thumb.JPG.6e5e4c3f5c89e0935afc25537c392120.JPG

016_Zeus_front_per.JPG.d673993686d467a1ec718cb0d5d971d8.JPG

495104564_016_Zeus____6_Zeus_4.thumb.JPG.7ece472c366436096617fbcba7a1e7ed.JPG

Gamma Guitars Workshop - Handmade Basses & Guitars

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως ειχα γραψει και καπου αλλου...

 

λοιπον, μια συνοψη απο οσα εχουν πει παραπανω οι συμφορουμιτες ετσι ωστε να αποφυγουμε μερικα ποστς για να ειναι πιο ευκολη η μελλοντικη αναζητηση! :)

το ιδανικο θα ηταν καποιος μοντ να κανει τις απαραιτητες τροποποιησεις!

 

τι κανουμε σε περιπτωση που μας κλεψουν η χασουμε το αγαπημενο μας οργανο?

κατ αρχην, ειναι ευκολο να καταλαβουμε πως οι πιθανοτητες να το βρουμε, αλλα ακομα και να το βρουμε, να βγαλουμε ακρη, δεν ειναι με το μερος μας!

 

παρ ολα αυτα, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να εχουμε το σιριαλ ναμπερ του οργανου.

ακομα καλυτερα αν εχουμε κρατησει και τα χαρτια του(αυτο σε περιπτωση που ειμαστε εμεις ο πρωτος κατοχος)

ακομα, αν η αγορα εχει γινει απο ιμπει, καλο ειναι να εχουμε κρατησει ολα τα μειλ που εχουμε ανταλλαξει με τον πωλητη σε περιπτωση που εχουν μεσα πληροφοριες για την κατασταση του οργανου, το σιριαλ ναμπερ η και πιθανες μετατροπες που εχουν γινει!

τελος, σιγουρα πρεπει να εχουμε μερικες φωτογραφιες του.(ειδικα κατι που θα δειχνει καποιο συγκεκριμενο χτυπημα η κατι τετοιο)

 

το πιο λογικο ειναι οτι οποιος το πηρε, ειδικα αν ειναι ασχετος με την μουσικη θα προσπαθησει να το πουλησει!

για αυτο πρεπει αμεσα να ενημερωσουμε ολα τα καταστηματα που νταραβεριζονται με μεταχειρισμενα οργανα και αν ειναι δυνατον να αφησουμε και καποια ανακοινωση εκει!

ενα καλο μερος που πρεπει να κοιταμε καθε τοσο ειναι και το ebay.

 

ακομα, καλο ειναι ΑΜΕΣΑ να ενημερωσουμε στα πιο γνωστα ελληνικα site-forum ετσι ωστε να εχουν το νου τους αν κανει την εμφανιση του.

παρολα αυτα, καλο ειναι και εμεις απο μονοι μας να κοιταμε καθε τοσο.

 

τελος πρεπει να κανουμε συχνο ελεγχο στην χρυση ευκαιρια που ειναι ισως και το πιο πιθανο μερος που θα διαλεξει καποιος εκτος χωρου για να ξεφορτωθειο ενα οργανο!

παρ ολα αυτα, το σιριαλ ναμπερ απο μονο του δεν μπορει να μας εξασφαλισει σε κατι!

πρεπει μετα την κλοπη, να δηλωθει στην αστυνομια (στο πιο κοντινο αστυνομικο τμημα)το περιστατικο.

εκει θα πρεπει να αναφερθει ΚΑΙ το σιριαλ ναμπερ και να γραφτει στο βιβλιο συμβαντων του τμηματος απο το οποιο θα παρουμε και αντιγραφο για να το εχουμε αν τυχει να βρεθει ποτε το οργανο μας!

 

 

παρολα τα παραπανω, το πιο σημαντικο ειναι να ειμαστε εμεις προσεκτικοι με τα πραγματα μας!

ΠΟΤΕ οργανα και τσαντες μεσα σε αυτοκινητο. ακομα και πεντε λεπτα ειναι αρκετα για να πεταξουν μακρια ολα μας τα πραγματα!

 

τελος, καλο ειναι να υπαρχει και καποια αμοιβη.

ισως και να αυξανει τις πιθανοτητες!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Κλάπηκε Κοντραμπάσο πριν λίγη ωρα στον Αγ.Δημητριο. Το ειχε αφήσει ο μπασιστας μέσα στο αυτοκίνητο του ενώ καναμε προβα για μια αλλη δουλεια (οπου χρειαζοταν ηλεκτρικο)

Ξερω, ξερω ...δεν αφηνουμε οργανα στο αυτοκινητο κλπ...δυστυχώς δεν εχει και πολλή σημασία τωρα, αν δειτε τιποτα ειδοποιήστε κλπ

Δεν γνωριζω λεπτομέρειες (μαρκα κλπ) αλλα οταν μαθω περισσότερα θα ποσταρω

Ειναι δύσκολο να πουληθεί κοντραμπασο σε μαγαζι με μεταχειρισμένα η στην πιάτσα γενικότερα ,κανει λιγο μπαμ...

Ευχαριστω(ει)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου