Προς το περιεχόμενο

"Γνωστό spyware site" μέσα στο Noiz;;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχήν καλημέρα...

 

Σήμερα Σάββατο 4 Αυγ. λοιπόν, με το που πάω να μπω στο Noiz κατά τις 10:40 το πρωί, το έμπιστο Zone Alarm Pro μου (το οποίο έχει και λειτουργίες security suite όπως το εν λόγω Spy Site Blocking) μου είπε με μήνυμα ότι ο Firefox "εμποδίστηκε να μπει στο γνωστό spyware site www.###.net". Είδε κανένας σας κάτι παρόμοιο; Υπόψιν ότι ο υπολογιστής είναι πεντακάθαρος από ιούς κλπ., ότι το μήνυμα αυτό το βγάζει σπάνια το Zone Alarm όταν ανιχνεύσει κάποια spyware διαφήμιση ή τακτική και μόνο όταν είναι ανοιχτός ένας internet browser, και ότι εκείνη τη στιγμή κοιτούσα μόνο την πρώτη σελίδα του Noiz.

 

ΥΓ. Η ύποπτη διεύθυνση είναι με pm στα χέρια του μπος για να μην τρέξει όλο το Noiz να δει τι γίνεται (αν γίνεται) εκεί...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Αρχικά να σ' ευχαριστήσω για την ειδοποίηση.

 

Το συγκεκριμμένο site (box.net ) αναφέρεται σαν λινκ στο θέμα http://www.noiz.gr/postp136342.html#136342 όπου δίνεται streaming ενός κομματιού.Κάτι σαν το rapidshare.

 

Δεν γνωρίζω αν το συγκεκριμμένο σάιτ στο παρελθόν είχε αρνητική φήμη, πάντως εμένα μου φάνηκε ΟΚ.

 

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Νoiz πάντως.

Ευχαριστώ πολύ.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το συγκεκριμένο firewall είναι κάπως agressive δηλαδή είναι της λογικής καλύτερα να "κόβει" ένα site ενδεχομένως ασφαλές από το να υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα απειλής για την ασφάλεια. το ίδιο μήνυμα έβγαλε και σε μένα, θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και έκανα allow στο συγκεκριμένο site. ούτως ή άλλως το zonealarm έχει πολλαπλά layer ασφάλειας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

για το συγκεκριμένο site μπορώ να συνηγορήσω ότι είναι ασφαλές καθώς το χρησιμοποίησα πάνω από ένα χρόνο ως αποθηκευτικό χώρο..

φαντάζομαι ότι θα είχα αντιληφθεί οτιδήποτε ύποπτο -αν υπήρχε- σε τόσο μεγάλο διάστημα...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Σε σχέση με το box.net....Έχω την εντύπωση ότι αν χρησιμοποιήσει κανείς αυτόν τον "δικό του" audio player η ποιότητα του streaming είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που επιτυγχάνεται "κατεβάζοντας" το αρχείο και ακούγοντάς το με έναν οποιδήποτε mp3 player στον υπολογιστή μου. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή είναι όλο αυτό στη φαντασία μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου