Προς το περιεχόμενο

Underground groups αντιδρουν


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο λόγος για την προσφατη αρνηση των modrec να κανουν τελικα support στους manic street preachers,για λόγους αυτοσεβασμού.

 

http://www.mixtape.gr/t.asp?sec=1&sub=1&uid=756&c=yes&add=yes

 

τη θεση του support πηραν οι Katrin the thrill,ενα μέλος των οποίων αγανάκτησε με τη συμπεριφορα της διοργανωτριας εταιρειας και είπε τα εξής: (πιο προσφατο blog)(πρεπει να ειστε συνδεδεμενοι στο myspace για να ανοιξει)

 

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=135011030&blogID=317242990

 

 

Ποιες είναι οι αποψεις σας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και πολύ καλά έκαναν! :wink:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η didi και μακάρι να μη βρισκοταν ΚΑΜΙΑ μπάντα να παίξει τζάμπα. Και όχι μόνο τζάμπα, αλλά να πρέπει να πληρώσει και την ενοικίαση του εξοπλισμού της, σε συναυλίες που έχουν συνολικά τεράστιο budget.

 

Όποιος θέλει να παίξει δωρεάν, θα το κάνει για τους φίλους του και όχι για την κάθε didi.

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά φίλε rover πρέπει να το κάνουν αυτό αν όχι όλοι, τουλάχιστον όσοι παίρνουν την μουσική τους κάπως πιό σοβαρά. Και όχι να τρέχουν σαν τα σκυλάκια να καλύψουν το κενό που άφησαν στο support οι Modrec και οι κάθε Modrec εδώ που τα λέμε.

I can actually hear difference between neck joints.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Δυστυχώς ό ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας έχει περάσει στους "υπαλλήλους".

Ειναι πικρή αλήθεια αυτό που είπαν στη μπάντα οι διοργανωτές....Πράγματι τους ήταν εύκολο να βρούν κάποια άλλη μπάντα που θα έπαιζε πληρώνοντας μόνη της τα έξοδα.

Και δυστυχώς δεν αρκεί ΕΝΑΣ να ρίξει "πόρτα". Πρέπει να το κάνουν όλοι για να έχει αποτέλεσμα.

 

Το χειρότερο είναι ότι αυτή η απόφαση, να κοπούν δηλαδή 300Ευρώ από τα έξοδα της διοργάνωσης ήταν πιθανότατα απόφαση κάποιου νέου -δυναμικά ανερχόμενου- manager (που έπιασε δουλειά με αμοιβή κάτω από αυτήν που θα έπρεπε με βάση τα τυπικά του προσόντα) και που πασχίζει να αποδείξει την αξία του (το διοικητικό του δαιμόνιο) κάνοντας τέτοιες εξυπνάδες. Απόφαση -δηλαδή- κάποιου αγχωμένου 30άρη που είναι στην ίδια μοίρα με αυτούς που τελικά "έκλεισε" η δουλεια.

Η ανασφάλεια δημιουργεί την αδικία (και την ανοχή της) σε όλα τα επίπεδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν τίθεται θέμα ούτε επιδοκιμασιών, ούτε αποδοκιμασιών. Καθένας πουλά το τομάρι του όσο ακριβά μπορεί, και ο καιρός θα δείξει εάν θα του βγει σε καλό.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθένας πουλά το τομάρι του όσο ακριβά μπορεί' date=' και ο καιρός θα δείξει εάν θα του βγει σε καλό.[/quote']

 

Αυτος είναι ο σκοπός της δημοσιοποίησης αυτού του θέματος (απο μενα).

Να βγει σε καλο το να μην πουλάς κάτω του κόστους ( :lol: ) ,συνεισφέροντας στις τσεπες των μεγαλοπαραγοντων που αφαιμαζουν κοινό ΚΑΙ μουσικούς.

 

Ειναι πολύ λεπτη η ισορροπια κατα την αποψη μου και τα μετραω κατι τετοια για την ποιοτητα ενος γκρουπ.Με τον ιδιο τρόπο,δεν ασχολουμαι με "spam friends" στο myspace που μας πρηζουν να τους ακουσουμε,που κανουν 3 bulletin τη μερα οτι "επ,τι εγινε" και γενικα ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να τους δουμε.Δεν ειναι για παρακαλια η κατασταση,οσο ασχημα να ειναι τα πραγματα ακομα και για την ιδια τη μουσικη βιομηχανια,λιγος αυτοσεβασμος δε βλαπτει.

 

'Η διαφορετικά αν το θεσουμε,τουλαχιστον είναι καλό να μαθαίνουμε τι αντιμετωπιση υφιστανται oι ελληνες μουσικοί,όταν προσπαθούν να βγουν προς τα εξω.Σιγουρα ετσι θα ηταν τα πραγματα παντα,αλλα καλό είναι που τωρα τα μαθαίνουμε απο πρωτο χερι και ενδεχομενα αυτο να δημιουργησει καποιες αλλαγες.

 

Αποψη μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nα μην ξαναξεκινήσω μια συζήτηση για τα συναυλιακά δρώμενα στην Ελλάδα, και δη τα καλοκαιρινά όπως είχαν διαμορφωθεί από το Rock Of Gods κι έπειτα (με Βad Religion κλπ, τον πρόδρομο του Rockwave) γιατί το ΝικοΛωρηΤριανταφυλλιδοέπος έχει συζητηθεί εκατομμύρια φορές...

 

Αυτό που θέλω να μάθω είναι το τι λέει το blog αυτού του συγκροτήματος που έτρεξε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για αυτοπροβολή, ποδοπατώντας την αξιοπρέπειά του (δεν έχω MySpace και αποκλείεται να φτιάξω μόνο και μόνο για να το διαβάσω). Ήξεραν τι είχε παιχτεί; Αν ναι, θα τους βρίζω με ήσυχη την συνείδησή μου.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που θέλω να μάθω είναι το τι λέει το blog αυτού του συγκροτήματος που έτρεξε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για αυτοπροβολή' date=' ποδοπατώντας την αξιοπρέπειά του (δεν έχω MySpace και αποκλείεται να φτιάξω μόνο και μόνο για να το διαβάσω). Ήξεραν τι είχε παιχτεί; Αν ναι, θα τους βρίζω με ήσυχη την συνείδησή μου.[/quote']

 

Πολύ αυστηρός είσαι ενώ δεν το έχεις διαβασει καν.

Δεν αναφέρει πάντως αν ηξεραν τι είχε παιχτεί με τους modrec.Ξεκινάει λέγοντας οτι δεχτηκαν μια πρόσκληση για να κανουν σαπόρτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου