Προς το περιεχόμενο

Επίσημη πρεμιέρα του Leopard στην Ελλάδα


Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου η επίσημη πρεμιέρα του νέου Λειτουργικού της Apple Mac OS X Leopard, από τη Rainbow, επίσημο διανομέα της Apple,  σε ειδική εκδήλωση για τον Τύπο στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία .

 

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και ώρα με την επίσημη πρεμιέρα του Leopard σε όλο τον κόσμο, όπου παρουσιάστηκαν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού της Apple, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 300 νέα χαρακτηριστικά.

 

Eξειδικευμένος ομιλητής της Rainbow, που είχε εκπαιδευτεί λίγες μέρες πριν στο νέο λειτουργικό της Apple, το Leopard, εντυπωσίασε τους πάνω από 70 δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν παρουσιάζοντας μία ολοκαίνουρια επιφάνεια εργασίας που περιλαμβάνει:

 

? τα Stacks, ένα νέο τρόπο που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αρχεία από το Dock.

? Έναν επανασχεδιασμένο Finder, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται και να μοιράζονται αρχεία γρήγορα, μεταξύ πολλών Mac

? Το Quick Look, ένα νέο τρόπο να δει κανείς αμέσως αρχεία, χωρίς να ανοίξει κάποια εφαρμογή

? Το Spaces, ένα νέο έξυπνο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται για την κατηγοριοποίηση ομάδων εφαρμογών με τη δυνατότητα μετάβασης από τη μία κατηγορία στην άλλη

? Tο Time Machine, έναν ξεκούραστο τρόπο για να γίνεται αυτόματα back up σε οτιδήποτε στο Mac

? Tην αναβαθμισμένη εφαρμογή Mail που περιλαμβάνει περισσότερα από 30 σχέδια και layout, που δείχνουν τέλεια σε ένα Windows PC ή σε ένα Mac

? Το iChat, που προσφέρει ακόμα πλουσιότερα video chats με το iChat Theater, με το οποίο είναι εύκολο να δείχνετε φωτογραφίες, παρουσιάσεις, βίντεο ή αρχεία σε μία τηλεδιάσκεψη.

 

"Το Leopard, η έκτη βασική έκδοση του Mac OS X αποτελεί την καλύτερη αναβάθμιση που έγινε ποτέ", είπε ο Steve Jobs, CEO της Αpple.

 

Η έκδοση Mac OS X Leopard 10.5 είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών, καθώς και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.applestore.gr  με προτεινόμενη τιμή λιανικής 114 ευρώ (+ΦΠΑ).

Το πρόγραμμα Mac OS X 10.5 Leopard Up-to-Date είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες που αγόρασαν νέο υπολογιστή Macintosh μετά την 1/10/07 που δεν συνοδευόταν από το Mac OS X Leopard 10.5. Η συγκεκριμένη κατηγορία πελατών μπορεί να προμηθευτεί το Leopard στην τιμή των 8.5 ευρώ (+ΦΠΑ), που αφορά λειτουργικά έξοδα μεταφοράς. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 15/12/2007.

 

Επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η Rainbow Α.Ε.(Πληροφορίες: τηλ.: 210-9012892, fax: 210-9012540, www.apple.com.gr)

 

"Από το 1980 η Rainbow έχει πρωτοστατήσει στην Ελλάδα στην επανάσταση για την εξάπλωση της χρήσης του προσωπικού υπολογιστή, στον εξελληνισμό Προϊόντων Πληροφορικής και στην διάδοση των εκάστοτε τεχνολογιών αιχμής, όπως το περιβάλλον εργασίας με γραφικά, τα Πολυμέσα και οι Τεχνολογίες του Internet. H Rainbow αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται στενά με κορυφαίες εταιρίες του χώρου της Πληροφορικής, όπως η Apple, η Nemetschek και η Quark."

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου