Προς το περιεχόμενο

Δόσεις για αγορά απο εξωτερικό?


trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δέχονται δόσεις οι thomann,guitar playback κτλ.?

Αν ναι αυτό γίνεται σίγουρα μέσω πιστωτικής και μόνο.Είναι άτοκα?Δεν βλέπω κάτι στα site για δόσεις, πόσο μάλλον και για άτοκες.

Μήπως βάζουν δόσεις για αγορά 2000-3000 ευρώ και πάνω ας πούμε?

Πλησιάζει ο καιρός της αγοράς και θέλω να ξέρω αν είναι να μην περιμένω να μαζέψω όλα τα χρήματα αλλά να τα δίνω και με δόσεις.Ξέρω οτι οι δόσεις δίνονται στην τράπεζα και ο πωλητής εξοφλείται απ' αυτήν κατευθύαν.Αλλά αυτό με το άτοκο νομίζω πρέπει να το κανονίζει ο πωλητής.Επίσης και τον τόκο τον ορίζει αυτός άν υπάρχει η επιλογή τον δόσεων.

 

Κάνω κάπου λάθος?Διορθώστε με και απαντήστε αν μπορείτε στην μάλλον ηλίθια ερώτηση μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nope, δόσεις δεν παίζουν σε κανένα ιντερνετομάγαζο.... δυστυχώς! Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλοί προτιμούν να ψωνίζουν από Ελλάδα, η ευχέρεια να βάζεις δόσεις σε κάρτα (ενίοτε και χωρίς κάρτα).

 

Η άποψή μου είναι ότι η δόση είναι άτιμο πράγμα (δεν μπορώ το βραχνά της πολύμηνης δέσμευσης στην τράπεζα) και καλύτερα να μαζέψεις τα λεφτά που χρειάζονται και μετά να προχωρήσεις σε αγορές. ;)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετσι το σκέφτομαι και γώ τόσο καιρο απλά σήμερα μου το ανέφερε η μάνα μου και έψαξα να το βρώ.Δεν εμπιστεύομαι με τπτ καμια πιστωτική και καμια τραπεζα αλλά τι να κανουμε.

Ευχαριστώ για την απαντηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O μόνος τρόπος είναι να αγοράσεις με πιστωτική που δου δίνει το δικαίομα να εξωφλείς τον λογαριασμό σου με δόσεις. Θα σου βγεί στο διπλάσιο της τιμής όμως, καλύτερα να κάνεις ένα ταξίδι στην Γερμανία και να πάρεις την κιθάρα σου, ποιο φθηνά θα σου έρθει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου