Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα είδα οτι υπαρχει  αυτό κ αμεσως αναρωτηθηκα γιατι εφόσον αφορά την κοινότητα μας που ειναι κοινοτητα μουσικών δεν εγινε register  ως artist και να παιζεται στον player μια συλλογή απο μουσικές των μελών  ???

 

Ακόμα κ ετσι φυσικα μπορει να υλοποιηθει αυτη η ιδεα με εναν εξωτερικο player,αν συμφωνειτε κ υπαρχει αυτη η προθεση

 

 

Φιλικά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Αυτή είναι η λογική, να ακούγονται όσα περισσότερα μέλη μας γίνεται, από όσους περισσότερους επισκέπτες, αλλά περιοριζόμαστε από τον player.

Δυστυχώς ένα-ένα παίζει.

Στην παρούσα περίπτωση όμως, στο history υπάρχουν οι προηγούμενες επιλογές για να επιλέξει ο επισκέπτης. Δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ ακόμα καθώς τρέχουν τα θέματα μας εδώ που ετοιμάζω.

Αν γνωρίζεις κάποιον εξωτερικό player πάντως που θα παίζει random λίστα, εδώ είμαι.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o nickel στο θεμα αυτό είχε αναφερει αυτον τον player.Δεν τον εχω δοκιμασει προσωπικα,αλλα εχω δει οτι πολυς κοσμος τον χρησιμοποιει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o nickel στο θεμα αυτό είχε αναφερει αυτον τον player.Δεν τον εχω δοκιμασει προσωπικα,αλλα εχω δει οτι πολυς κοσμος τον χρησιμοποιει.

 

Όπως φαίνεται κι απ' το θρεντ που δίνεις, χρησιμοποίησα τον Player που μου πρότεινε ο Nickel για την "Κτίρια τη Νύχτα" σελίδα μου. Όμως, όπως ενδεχομένως θυμάστε κάποιοι, αυτός ο player παρουσίαζε προβλήματα στο playback. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο σέρβερ στον οποίο είχα ανεβάσει τα κομμάτια με "πούλησε" και μου τα έσβησε  :o ::) ???.

Γι΄αυτό και επέστρεψα στον κλασικό player του MySpace.

 

Επιπλέον, έχετε υπόψιν το γεγονός ότι για να χρησιμοποιήσετε external player θα πρέπει να επιλέγετε τα κομμάτια από μια βάση δεδομένων στην οποία τα έχει ανεβάσει κάποιος άλλος (ή εσείς οι ίδιοι) -κάτι το οποίο απαιτεί επιπλέον "κόπο". (Θα πρέπει δηλ να παίρνει πχ ο Yameth τα κομμάτια των συμφορουμίτων που του αρέσουν, να τα ανεβάζει σε κάποιον server και από εκεί να τα κάνει add to playlist (του external player).

 

Σίγουρα, ο πιο γρήγορος τρόπος είναι αυτός με τον οποίο έχει ήδη στηθεί η σελίδα:

Μπορεί να κάνει απλώς add στον πλέιερ της σελίδας του Noiz όποιο κομμάτι του αρέσει από τις σελίδες μας.

Το μόνο αρνητικό που έχω (προς το παρόν) εντοπίσει είναι θα παίζει μόνο ένα κομμάτι τη φορά -οπότε θα πρέπει να υπάρχει κάποιος "μερακλής" που να σερφάρει στις σελίδες μας και να αλλάζει κάθε τόσο το κομμάτι (για ποικιλία).

 

Edit:

Όχι ότι έχει σημασία (εφόσον όλοι καταλαβαίνουμε για ποια σελίδα μιλάμε), αλλά, Blue, αν θες διόρθωσε το link στο πρώτο ποστ σου  ;)

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου