Προς το περιεχόμενο

συνδεσμολογια home studio.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον εχω active monitor,fast track pro καρτα ηχου,midi controller,και ενα μικτη με 2 πικ απ.θα ηθελα να ρωτησώ:

 

1.με το midi ξερω την συνδεση midi in/out.για να χρησιμοποιω και τα knobs θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?midi through?πως γινεται?

 

2.η καρτα ηχου εχει 2 trs outputs εκει πανε τα monitor αν δεν κανω λαθος.πως μπορω να συνδεσω και τον μικτη για να ακουω απο τα monitor μιας και θελω να παιζουν τα πικ απ και με timecode μεσω software?μεσω καρτας ηχου?πως?

 

Thanks.. ::) :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.Για τα knobs δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα παραπανω εκτος απο το να τους αναθεσεις καποιον #cc controller για να ελεγχεις καποιο software .αυτο συνηθως γινεται απο καπoioν editor που θα εχει το  midi keyboard.το midi through ειναι αλλο πραγμα μαλλον δεν σου χρειαζεται προς το παρον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to midi through:ας  πουμε οτι  το midi out της καρτας ηχου το στελνεις σε ενα συνθ και θελεις να συνδεσεις μαζι και ενα δευτερο συνθ το οποιο να δεχεται και αυτο τα midi messages του sequencer...οποτε βαζεις ενα καλωδιο μιντι στο midi thru του πρωτου  συνθ και το συνδεεις στο midi in του αλλου.με τον ιδιο τροπο μπορεις να συνδεσεις και περισσοτερα απο 2.

για μικτη καλυτερα να μην σου πω γιατι θα σε μπερδεψω,δεν εχω ασχοληθει καθολου με μικτες τα εχω συνδεσει στη καρτα ηχου ολα και τα χειριζομαι με τον εικονικο μικτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Moυ φαίνεται περίεργο πώς δεν σου δόθηκε ήδη η απάντηση από κάποιον μέχρι στιγμής γιατί είναι πολύ απλή... Nα δούμε πάλι τι έχεις:

 

λοιπον εχω active monitor,fast track pro καρτα ηχου,midi controller,και ενα μικτη με 2 πικ απ.

 

Αctive monitors στα trs outputs της κάρτας, midi controller στο midi in της κάρτας (ή αν έχει USB κατευθείαν στο pc)...

 

fasttrackpro_front-rear.jpg

 

... και το master left out του μίκτη στο ένα από τα δυο ins, ας πούμε στο 1 (με καρφί και όχι με κατάληξη με 3 pins!!), και το master right out του μίκτη στο άλλο, πχ στο 2. Το κουμπάκι που λέει inst/line θα το έχεις πατημένο μέσα, κι αν "μπουκώνει" η είσοδος επειδή έχεις δυνατά τον μίκτη θα τον χαμηλώνεις ή θα πατάς το κουμπί pad μέσα. Το κουμπάκι που λέει στην κάρτα σου stereo/mono, θα το έχεις στο stereo.

 

Με αυτήν την συνδεσμολογία θα μπορείς να παίζεις και το midi σου, και όταν παίζεις με τα δυο πικάπ πάνω στο μίκτη σου, θα ανοίγεις το πρόγραμμα ηχογράφησής σου, θα ανοίγεις ένα στερεοφωνικό κανάλι (κι όχι δυο mono) και θα δηλώνεις τα 2 in της κάρτας σαν στέρεο.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Slew Rate featured και unfeatured this θέμα
  • πριν admin κλείδωσε το θέμα
  • πριν Slew Rate ξεκλείδωσε το θέμα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου