Προς το περιεχόμενο
 • Διαγωνισμός Komplete 12

  Τα αποτελέσματα.

   

  Η αλήθεια είναι πως η πραγματικότητα πάντα ξεπερνάει την φαντασία. Όχι πως δεν περιμέναμε τις 115 συμμετοχές αλλά απο αυτές καμιά σαρανταριά είναι έτοιμο release material!


  Πολύ υψηλό επίπεδο που κάλυψε σχεδόν όλα τα μουσικά είδη. Και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα samples και loops χωρίς να παρατηρείται κοινότυπη κατεύθυνση στο ύφος.

   

  Ακούσαμε και τις 115 συμμετοχές απο την αρχή μέχρι το τέλος και αξιολογήθηκαν όλες απο το 1 εως το 5, σε 3 επίπεδα. Σύνθεση, Εκτέλεση, Παραγωγή.

  Ένας σκόπελος ήταν να αποφύγουμε τις υποκειμενικές προτιμήσεις και να τεθούν τα παραπάνω τεχνοκρατικά κριτήρια πάνω απο όλα για πιο αντικειμενικό αποτέλεσμα, όπως οφείλει μια κοινότητα μουσικών.

   

  Υπάρχουν ικανότατα "τέρατα" με βαθιές τεχνικές γνώσεις και στους τρεις τομείς ταυτόχρονα που μας άφησαν άναυδους. Παράλληλα προέκυψαν πολλές ωραίες συνθετικές ιδέες ικανές να ακουστούν στα ραδιόφωνα και να σταθούν αντάξια δίπλα σε αναγνωρισμένες παραγωγές που κάνουν καριέρα. 

   

  Δυστυχώς τα δώρα των νικητών είναι μόνο 3. Τα βραβεία όμως της αναγνώρισης και του σεβασμού είναι πολλά περισσότερα και αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε για την ώρα είναι τον χώρο δημοσίευσης και προβολής τους και μια συμμετοχή σε προσεχή συλλογή μας.

   

  Οι συμμετοχές που κατέληξαν στο short list των κορυφαίων, χωρίς συγκεκριμμένη σειρά είναι:

   

  και πολλά άλλα που αξίζει να ψάξετε στις συμμετοχές. Είναι σχεδόν 6 ώρες μουσικής.

   

  Δυστυχώς έπρεπε να επιλέξουμε 3.

   

  Μια πλήρη σουίτα Komplete 12 Ultimate, αξίας €1.199 πήγε στο Regeneration - marios gleg

  NI_KOMPLETE-12-ULTIMATE_packshot+include

  Ένα Komplete 12, αξίας €599 στο Full Circle - Marugen

  NI_KOMPLETE-12_packshot+included-product

  Ένα Komplete 12 Select, αξίας €199 στο Nights in blue velvet - Agroglyph

  NI_KOMPLETE-12-SELECT_packshot+included-×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.