Προς το περιεχόμενο
 • Διαγωνισμός Komplete 12

  Κερδίστε δώρα αξίας 2000 ευρώ γράφοντας την δική σας μουσική.

   

  Το NOIZ.GR και η ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ σας προσκαλούν στον διαγωνισμό Komplete 12.

  Συνθέστε μουσική χρησιμοποιώντας τους συνημμένους ήχους και loops απο το Komplete 12 της Native Instruments και οι 3 καλύτερες συμμετοχές θα λάβουν δώρα αξίας 2000 ευρώ της σειράς Komplete 12.

   

  Τα δώρα

  Πρώτος νικητής μια πλήρη σουίτα Komplete 12 Ultimate, αξίας €1.199.

  NI_KOMPLETE-12-ULTIMATE_packshot+include

  Δεύτερος νικητής ένα Komplete 12, αξίας €599.

  NI_KOMPLETE-12_packshot+included-product

  Τρίτος νικητής ένα Komplete 12 Select, αξίας €199.

  NI_KOMPLETE-12-SELECT_packshot+included-

   

  Διαδικασία Συμμετοχής

  1. Κατεβάστε τους ήχους Komplete 12 απο εδώ επιλέγοντας Download, πάνω δεξιά. Πρόκειται για συμπιεσμένο αρχείο που περιέχει 3 φακέλους που θα ανοίξετε όταν το κατεβάσετε.
  2. Χρησιμοποιώντας εμφανώς τουλάχιστον έναν απο τους παρεχόμενους ήχους, συνθέστε ένα μουσικό κομμάτι διάρκειας περίπου 3 λεπτών. 
  3. Ανεβάστε το κομμάτι σας εδώ. Μπορεί να είναι και στο SoundCloud ή στο Youtube αλλά πρέπει απαραίτητα να προστεθεί ΚΑΙ εδώ στην ειδική σελίδα.
  4. Είναι απαραίτητο να προσθέσετε τα tag #noiz.gr #komplete12 στον τίτλο του κομματιού αν είναι στο SoundCloud ή στο Youtube. 
  5. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο μέλη του Noiz.gr (Forum και Αγγελίες). Αν δεν είστε ακόμα, γραφτείτε δωρεάν.
  6. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μέχρι 3 συμμετοχές εκ των οποίων μόνο μια μπορεί να προκριθεί στις 3 πρώτες.
  7. Ο διαγωνισμός λήγει τα  μεσάνυχτα 22 Ιανουαρίου.
  8. Οι νικητές θα αξιολογηθούν από επιτροπή του Noiz και της ELINA και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου.

   

  Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν μέσα στην ειδική συζήτηση που έχει δημιουργηθεί στο forum.

   

 • Οι κανόνες συμμετοχής

  • Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνο μέλη του Noiz.gr που διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.
  • Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε πανελλαδική εμβέλεια μέχρι την Τρίτη 22/1, τα μεσάνυχτα.
  • Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μέχρι 3 συμμετοχές εκ των οποίων μόνο μια μπορεί να προκριθεί στις 3 πρώτες.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην σχετική σελίδα του Noiz.gr και ο καθένας θα ενημερωθεί έγκαιρα για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του, οπότε θα προσδιορίζεται η ημερομηνία και ο τρόπος παραλαβής του.
  • Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν μέσα στην ειδική συζήτηση που έχει δημιουργηθεί στο forum.
  • Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνηθεί το δώρο ή αδρανήσει όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του ή στην επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων, το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα, ο οποίος θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός μίας ημέρας. Για την παραλαβή του δώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας του νικητή ή άλλου επίσημου αναγνωριστικού εγγράφου, όπως διαβατήριο.
  • Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • To Noiz.gr δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για σπουδαίο λόγο ή άνευ ετέρου. Σπουδαίος λόγος συνίσταται μεταξύ άλλων σε αμέλεια τρίτων, στην αδυναμία τρίτων για τη διάθεση των δώρων κ.λ.π. Στην τελευταία περίπτωση οι διοργανώτριες εταιρίες διατηρούν την ευχέρεια αντικατάστασης των δώρων με άλλο εφάμιλλου είδους.
  • To Noiz.gr δεν φέρει καμία ευθύνη που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις του, που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσονται σύμμετρα και αζήμια των εκατέρωθεν υποχρεώσεών του. Ο διοργανωτής δεν εγγυάται για την ποιότητα και την καταλληλότητα του δώρου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιεσδήποτε ενέργειες που σχετίζονται με το δώρο.
  • Το Noiz.gr διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από το Noiz.gr, για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 όπως ισχύει. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από την εταιρεία τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το ως άνω αρχείο.
  • Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στο Noiz.gr για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, αλλά και φωτογραφικού υλικού ή video στο οποίο ενδεχομένως εμφανίζονται μέσω του ραδιοφώνου, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, το Noiz.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Ανακοινώσεις • Our picks

  • Marshall DSL5CR - πρώτες εντυπώσεις
   Παντα ηθελα εναν λαμπατο, high gain, marshall. Η ωρα ηρθε και σημερα εφτασε το νεο μελος της οικογενειας στο σπιτι. Βεβαια, πρωτα το πηρα μαζι μου στην μεσημεριανη προβουλα, για να παρω μια γευση και εκεινο να παρει το βαπτισμα του πυρος. Οπως ειναι λογικο, τα 5 watt αρκουσαν ισα ισα ωστε να τον ακουω μαζι με τα ντραμς. Σε μεγαλυτερη καμπινα ισως τα καλυπταν κιολας (με τερμα gain και vol).
    • Like
   • 38 απαντήσεις
  • Μια κιθαριστική ιστορία
   Liverpool Αγγλία, έτος 1996. Είμαι φοιτητής και τα Σάββατα κάνω βόλτες στο κέντρο της πόλης όπου περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εντός μουσικομάγαζων δοκιμάζοντας κιθάρες. Στο μικροσκοπικό δωμάτιο της εστίας υπάρχει ήδη ένας no name, solid state (εννοείται) ενισχυτής και μια strat made in mexico που πήρα στην φθήνια μαζί με κάποια ανταλλαγή από έναν άγγλο συμφοιτητή. Επίσης ένα τετρακάναλο κασσετόφωνο κι ένα μικρόφωνο της κακιάς ώρας. 
    • Like
   • 14 απαντήσεις
  • Διαγωνισμός Komplete 12
   Κερδίστε δώρα αξίας 2000 ευρώ ηχογραφώντας την δική σας μουσική!
    
   Το Noiz.gr και η ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ σας προσκαλούν στον διαγωνισμό Komplete 12.
   Συνθέστε μουσική χρησιμοποιώντας τους συνημμένους ήχους και loops απο το Komplete 12 της Native Instruments και οι 3 καλύτερες συμμετοχές θα λάβουν δώρα αξίας 2000 ευρώ της σειράς Komplete 12.
    
   Τα δώρα
   Πρώτος νικητής μια πλήρη σουίτα Komplete 12 Ultimate, αξίας €1.199.

   Δεύτερος νικητής ένα Komplete 12, αξίας €599.

   Τρίτος νικητής ένα Komplete 12 Select, αξίας €199.

    
   Διαδικασία Συμμετοχής
   Κατεβάστε τους ήχους Komplete 12 απο εδώ επιλέγοντας Download, πάνω δεξιά. Πρόκειται για συμπιεσμένο αρχείο που περιέχει 3 φακέλους που θα ανοίξετε όταν το κατεβάσετε. Χρησιμοποιώντας εμφανώς τουλάχιστον έναν απο τους παρεχόμενους ήχους, συνθέστε ένα μουσικό κομμάτι διάρκειας περίπου 3 λεπτών.  Ανεβάστε το κομμάτι σας εδώ. Μπορεί να είναι και στο SoundCloud ή στο Youtube αλλά πρέπει απαραίτητα να προστεθεί ΚΑΙ εδώ στην ειδική σελίδα. Είναι απαραίτητο να προσθέσετε τα tag #noiz.gr #komplete12 στον τίτλο του κομματιού αν είναι στο SoundCloud ή στο Youtube.  Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο μέλη του Noiz.gr (Forum και Αγγελίες). Αν δεν είστε ακόμα, γραφτείτε δωρεάν. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μέχρι 3 συμμετοχές εκ των οποίων μόνο μια μπορεί να προκριθεί στις 3 πρώτες. Ο διαγωνισμός λήγει τα  μεσάνυχτα 22 Ιανουαρίου. Οι νικητές θα αξιολογηθούν από επιτροπή του Noiz και της ELINA και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου.  
   Οι συμμετοχές θα είναι έγκυρες εφόσον προστεθούν στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού, όπου μπορείτε και να σχολιάσετε.
   Οποιες παρατηρήσεις και διευκρινήσεις χρειαστείτε τις συζητάμε σε αυτό το νήμα.
    • Like
   • 107 απαντήσεις
  • There are two kinds of musicians.
   Προσωπικα συμφωνω με τον Stew  απολυτα και το εχω βιωσει παρα πολλες φορες με μουσικους που διαβαζουν τελεια αλλα δεν ακουνε..αλλα και με μουσικους που ακουνε τελεια αλλα δεν διαβαζουν. Προσωπικα μ αρεσουν και τα δυο. Και ο αυτοσχεδιασμος αλλα και να  μπορω να διαβασω απολυτα γραμμενα drum parts/kicks.
   Οι σκεψεις σας?
    
    • Like
   • 53 απαντήσεις
  • Ο δωδεκάλογος μου
   Ο δωδεκάλογος του εγωϊστή άπειρου ανειδίκευτου κατασκευαστή.
    
   Μετά από πολλών ετών αποτυχίες και κουραφέξαλα παραθέτω δώδεκα λόγους για σίγουρα αποτυχημένη κατασκευή-επισκευή ενός ηλεκτρικού μουσικού οργάνου ή ενός αξεσουάρ. Αναφέρομαι στον φέρελπυ που θα προσπαθήσει να φτιάξει κάτι. Οτιδήποτε. Την αποτυχία την ορίζω σε πολλές πλευρές, όπως : κόστος, χρόνος παράδοσης, πρωτοτυπία, διαφορετικότητα, ανακατασκευή, αναπαλαίωση, εξτρεμισμό. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ας καταθέσω την καταχρεωμένη γνώμη μου . :)
    • Ευχαριστώ
    • Like
   • 13 απαντήσεις
×

Χρήσιμες πληροφορίες

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύχρηστη. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.