Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου σε 24/03/2020 σε Track Σχόλια

 1. 1 point
  Επίσης υπάρχει και γραμμή εκ του pick-up the pieces. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει αυτούσιο. Υπάρχει επιμελώς κρυμμένο, όχι κατ' ανάγκη κακοβούλως. Όταν ακούς μουσική, από κάπου αντλείς και κάνεις το δικό σου. Τσέκαρε και τη γραμμή των 2 σαξοφώνων πριν το break. Θα δεις κάποιες ομοιότητες.
 2. 1 point
  Κατ' αρχάς δεν έχω πάντα καλό λόγο. Πολλές φορές δεν έχω καν λόγο. Όμως γράφω πάντα αυτό σκέφτομαι και αισθάνομαι. Μπορεί κάποιες φορές να είναι υπερβολικό, αλλά έτσι αισθάνομαι κι έτσι γράφω. Δεν εξωραΐζω τίποτα. Στην προκειμένη περίπτωση όταν άκουσα το Β μέρος, μου ήρθε σαν χαστούκι. Δεν το περίμενα, και δεν το περίμενα και έτσι. Αυτό το απρόβλεπτο είναι μεγάλο πράγμα, όταν είναι όμως και τόσο καλό ... τι να πω δηλαδή ...
 3. 1 point
  κοίτα, το ότι έχουμε μια κοινή ηλικία και έχουμε αφομοιώσει στο τσερβέλο μας ένα σημαντικό αριθμό κομματιών δεν μας κάνει και πρώτα ξαδέρφια ...
 4. 1 point
  Και εσύ συνάδελφος του dim?
 5. 1 point
  Απ' όλους τους εδώ μέσα παίζεις την πιο Carltonική κιθάρα και μ' αρέσει. Επίσης μ' άρεσε που έκλεψες από το wait a minute, αλλά προφανώς το έκανες τόσο καλά που ουδείς άλλος το αναγνώρισε. Εύγε και για τα 2.
 6. 1 point
  Μάστορας.
 7. 1 point
  Ξεκινάω από το τι δεν μου άρεσε. Το ταμπούρο κάπως πολύ μπροστά μου φάνηκε, κάπως επιθετικό και υπερκομπρεσαρισμένο, κάπως χωρίς δυναμικές , κλπ. Μου φάνηκε ενοχλητικό. Επίσης, το κομμάτι σαν σύνολο μου φάνηκε αγχωμένο. Ίσως έπρεπε να είναι λίγο πιο αργό (λίγο μόνο), και φυσικά πιο laid back. Το μπάσο μου φάνηκε "τεχνητό" σαν ήχος. Από εκεί και πέρα ... Τι Β μέρος είναι αυτό!!!!!! Κόβει πωπούς, ΣΚΟΤΩ. Απίθανο. Επίσης, όλο αυτό το κομμάτι, είναι απλά το θέμα. Μετά θέλει μια ωραία δομούλα, με μέρη σόλο, με μέρη ερωταπαντήσεων από τα όργανα, ίσως με τετράμετρα ή οκτάμετρα, μετά ξανά θέμα και μετά .... μόλις τελειώσει η καραντίνα, γίνεται μεγάλο σουξέ για live κομμάτι με την μπάντα σας. Έγραψες αντμίν!!!!
 8. 1 point
  Αν και ο τίτλος αναφέρει οτι δεν είσαι χαρούμενος,το κομμάτι μου έβγαλε μια αγάπη,μια ευχαρίστηση προς κάποιον/κάτι που περνάς τον τελευταίο καιρό.
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00


×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.