Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου σε 27/07/2020 σε όλα

 1. 5 πόντοι
  Εφτιαξα αυτό το βίντεο, θέλοντας να δοκιμάσω την υπόθεση youtube. Περιγράφω το κομμάτι που έφτιαξα για τον περσινό διαγωνισμό του noiz, που είναι πιό κάτω. Τίποτα ιδιαίτερο, ούτε σοφός είμαι, ούτε παντογνώστης. Ξέρω 5 πράγματα και τα δείχνω, για το πως αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω την υπόθεση φτιάχνω μουσική. Κάποιοι ίσως βρουν κάτι ενδιαφέρον, κάποιοι προφανώς όχι. Ο χρόνος θα δείξει πως θα πάει, και εάν, παρακάτω.
 2. 3 πόντοι
  σωραίος dim. Απο μένα είναι yes, προχώρα το εγχείρημα! Προτάσεις προς διόρθωση. Κάνε τα 18 λεπτά 13 (μη σου πω και 10) αφαιρώντας υλικό απο περιττό μπλά μπλα. Να είσαι περιεκτικός και άμεσος σε ότι λες. (φιλικά πάντα, εννοείται αυτά του στυλ "δεν είμαι pro, δε τα ξέρω όλα" όπως στην αρχή δεν αφορούν κανέναν οπότε πέταμα) Cut down to the chase που λένε και στην άγρια δύση. Φυσικά όσο καλύτερο πλάνο έχεις στο τι θες να παρουσιάσεις και όσο καλύτερη γνώση έχεις του τι παρουσιάζεις (δεν εννοω το cubase αλλά το Project σου) τόσο λιγότερα "εεε, μμμμ, χμμμ, αααα" θα έχεις να σου τρώνε χρόνο (μπορεί να μη τους φαίνεται αλλά το καθένα καταλαμβάνει το λιγότερο 3/4 του δευτερολέπτου και αν μαζευτούν......) Στο ίδιο μήκος κύματος του παραπάνω είναι και το να είσαι λίγο πιο γρήγορος στο χειρισμό του daw. Θές να σολάρεις 6 κανάλια συνεχόμενα μαζεμένα; Κλικ στο πρώτο => shift+κλικ στο έκτο (δηλαδή έχεις επιλεγμένα και τα 6) και πατάς "S" (για solo) ή "M" για mute αντίστοιχα και εφαρμόζεται σε όλα. Με όλα αυτά τα shortcuts και hotkeys κερδίζεις στο τέλος αρκετό χρόνο και κακά τα ψέματα, δεδομένου οτι το attention span του μέσου θεατή είναι πλέον πολύ μικρό σίγουρα θα βαρεθεί να σε βλέπει να σολάρεις και να ξεσολάρεις πχ 10 κανάλια. Φυσικά δε λέω να διαμορφώσεις το υλικό σου για να προσελκύσεις και άλλες ομάδες θεατών, ίσα ίσα. Μου άρεσαν πολύ οι ιστορικές αναφορές όπως πχ το τέχνασμα του ντουμπλαρίσματος που χρησιμοποιούσαν οι Steely Dan. Αυτά να τα κάνεις περισσότερα, αξίζουν. Τέλος, μη μιλάς ενώ παίζει η μουσική, δε σε ακούμε καθαρά. Η σταμάτα το και μίλα ή βάλε ένα chain comp.
 3. 3 πόντοι
  Killer Kid η ταινία και η μουσική απο Rene Aubry.Το μόνο soundtrack που αγόρασα,άκουσα από την αρχή έως το τέλος και συνεχίζω 20 περίπου χρόνια μετά. Jocelyn Pook - Masked Ball απο το Eyes Wide Shut.Γι αυτό ο Stanley Kubrick δεν πήρε ποτέ όσκαρ.
 4. 2 πόντοι
  μου έκαναν δώρο μια ακουστική και σκέφτηκα να την εγκαινιάσω με έναν μικρό αυτοσχεδιασμό. Τίποτα ιδιαίτερο, αγνοείστε μια ελαφριά ξεκουρδισιά σε ένα δυο σημεία. Απλή ηχογράφηση με το φτηνό tracer.
 5. 2 πόντοι
 6. 2 πόντοι
  Πολύ μας "ρίχνεις"....εμείς δηλαδή βιολί παίζουμε..;
 7. 2 πόντοι
 8. 2 πόντοι
  Ρε παιδια, το nc700x honda δεν ειναι??
 9. 2 πόντοι
  Εχεις ξανακουσει για μικροφωνο με μπαταριες?
 10. 2 πόντοι
 11. 1 πόντος
 12. 1 πόντος
  ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Γεώργιε #1 Ναι ήταν το πρώτο, έγινε χωρίς πλάνο επίτηδες, και γενικά η λογική μου είναι να γίνονται χωρίς πλάνο (τουλάχιστον σε λεπτομέρειες) για να είναι πιό αυθόρμητα και να έχουν ενδιαφέρον. (τώρα μεταξύ μας, τι είναι ενδιαφέρον για τον καθένα είναι μεγάλη κουβέντα). Το ξεκίνησα και το τελείωσα και τότε είδα ότι είναι 18 λεπτά. Μετά είδα ότι ορισμένα πράγματα που ήθελα να αναφερθούν ξεχάστηκαν.... Τα περι ομιλίας, Γιώργο έχεις δίκιο, αλλά λίγο πολύ είναι ο τρόπος που μιλάω. Ίσως χρειάζεται ένα κλικ περισσότερη προεργασία. Τωρα περί χασομεριού μεσα στο daw σίγουρα υπήρχε μια και είχα να επισκεφθώ το κομμάτι πάνω από ένα χρόνο. Και σίγουρα χρησιμοποιώ λιγότερα shortcuts, από πολλούς. Δεν προβλέπω να ψάξω τρόπους να προσελκύσω κοινό (στο είχα πει άλλωστε) εκτός από την ευθύτητα και αμεσότητα της παρουσίασης. Φυσικά δεν μπορώ να διαφωνήσω με τα περισσότερα από αυτά που σχολίασες. Γεώργιε #2, Δεν έχω κάτι που κάνω στο Cubase που δεν το κάνει κάποιος άλλος. Ό,τι κάνω, από κάπου τα είδα. Χαίρομαι που σας άρεσε, ελπίζω να βελτιωθώ, θα λάβω πολύ σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις Να συμπληρώσω, ίσως στο βίντεο αυτό ο χρόνος ξέφυγε επειδή έγινε αναφορά σε πράγματα που ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να γίνουν παρακάτω, όπως τι χρώματα χρησιμοποιώ, κανόνες του διαγωνισμού, στον παλιατζή κλπ.... Τώρα που το ακούω ξανά, έχει γούστο, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν το ξαναέκανα πως θα ήταν. Σίγουρα πάντως, ένα μικρό πλάνο το βλέπω να χρειάζεται, όχι για να μην ξεφύγει στο χρόνο, αλλά για να μην αφήσω πράγματα που θέλω έξω και να πλατειάσω αλλού.
 13. 1 πόντος
  Δημήτρη, έκανες κάποιο γραπτό πλάνο στο τι θα πεις, τα είχες μες το μυαλό σου, και τα ανέπτυξες βήμα βήμα κατά την εγγραφή του βίντεο? Συμφωνώ ότι πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορο και περιεκτικό. Περιμένουμε και τα επόμενα. Θα μπορούσες, επίσης, να κάνεις μικρά tutorials περιγράφοντας πως ΕΣΥ κάνεις συγκεκριμένες εργασίες στο cubase. Θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη απήχηση. Εξαιρετική δουλειά, τόσο στο κομμάτι, όσο και στην περιγραφή του πως το έφτιαξες.
 14. 1 πόντος
  εσυ θα έλεγα να πας στο ΙΚΕΑ να πάρεις κάτι ωραίες βιτρίνες που έχει, γιατί σε λίγο δεν θα έχεις που να βάλεις τα κύπελα
 15. 1 πόντος
 16. 1 πόντος
  Πέρα πό τις πλάκες .... καλόπαιχτη.
 17. 1 πόντος
  https://issuu.com/dealfinder.gr/docs/kw50_2016/32
 18. 1 πόντος
  +1 Τι έπος ρε @MGs κι αυτο, το είχα ξεχάσει τελείως. Να’σαι καλά που το θυμήθηκες! Ο Κιούμπρικ μπορεί να μη πήρε ποτε όσκαρ αλλά κέρδισε την αθανασία και μια θέση στην αιωνιότητα με αυτά που δημιούργησε. Κατι που πολλοί απ’τους “οσκαρικους” δε θα αποκτήσουν ποτέ.
 19. 1 πόντος
  Αlhambra 1c λέω και τέλος. Κουφάλες, πάλι σας έφαγα! Ακούω καπάκι κέδρο ασούμε.
 20. 1 πόντος
  Πηρε τα αμελετητα και εφυγε
 21. 1 πόντος
 22. 1 πόντος
  εννοείς ναυλον ή μεταλλικές χορδές? ντισκαλιφιέ ο Στράτος
 23. 1 πόντος
 24. 1 πόντος
  τι να ρωτήσω? να ο άλλος λέει είναι η takamine του αποφασίστε
 25. 1 πόντος
  Όλος ο ήχος είναι στην εξάτμιση...
 26. 1 πόντος
  Πάντως πλάκα πλάκα εμένα σαν Yamaha μου ακούγεται... και με σχετικά παλιές χορδές! Πριν το χιόνι και την βροχή, λέω για μόνιτορς...
 27. 1 πόντος
  Τώρα που βρήκε τραγουδιάρη, ποιός το χέζει το mic...
 28. 1 πόντος
  Εσύ φίλος να καθορίσεις τις προτεραιότητές σου. 1. Midi keyboard (ή guitar synth) 2. Monitors 3. Ακουστική κιθάρα. Ακολούθησε πιστά την σειρά όπως είναι, και μην ... ξερογλύφεσαι για ακουστική ακόμα.
 29. 1 πόντος
  Του ενός του έφεραν δώρο ακουστική, του άλλου του έφεραν 4 cd, πειράζει που αισθάνομαι μ@λ@κας? Ωραία ακούγεται dim, μεγειές!
 30. 1 πόντος
  "Μασημένα" γρήγορα μέρη.. "Ψιλοξεκουρδιστα" κάποια bends Καλά ρε μεγάλε και γιατί το ανέβασες; Γιατί το solo είναι σκέτη κ@$(α και ΑΝ μπόρεσα να βγάλω έστω και λίγη μέσα από το παίξιμο μου, προς το παρόν μου είναι αρκετό! P.S. Πολλή ζέστη απόψε! Story of the Blues - Solo cover.mp3
 31. 1 πόντος
 32. 1 πόντος
  Σε ίδιο χώρο με το δικό σου έχω τα hs5. Έχω το volume τους στη μέση και την κάρτα ήχου πάνω από τη μέση δεν μπορώ να την ανοιξω. Τα LSR που δοκίμασα διπλα διπλα, διαπίστωσα ότι δεν δινουν τόσο "καθαρη" πληροφορία όσο τα Yamaha.
 33. 1 πόντος
 34. 1 πόντος
  Nick Cave - The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
 35. 1 πόντος
  Συνεχίζουμε με την κατασκευή των συριτιών που μπαίνουν εσωτερικά του οργάνου μεταξύ των πλαινών και των καπακιών-kerfed linings Απο καιρό με τυρανούσε η σκέψη οτι αυτά που έφτιαχνα ήταν μεν λειτουργικά αλλά οπτικά ήταν κάτω απο το μέτριο μελέτησα λοιπόν βίντεο στο νετ και με τα εργαλεία που έχω στη διάθεση μου αποφάσισα οτι όλα θα γίνουν στο δισκοπρίονο Εκοψα απο μασίφ μαόνι τις διαστάσεις που χρειάζονται και τα πέρασα απο το ρούτερ για να δώσω την κλίση στο ξύλο μετά τα έκοψα στη μέση και αφού τα πλάνισα τα παρέταξα στο δίσκοπρίονο που του είχα περάσει τον μικρότερο δίσκο 2,2 χιλ σε πλάτος Πριν απο αυτό χρειάστηκε να φτιάξω τον οδηγο της φωτό για να κοπούν ίσια όλα μαζί και κυρίως με ασφάλεια ΠΡΟΣΟΧΗ στη ΧΡΗΣΗ αυτών των εργαλείων ΜΗ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Τα σιρίτια της τελευταίας φωτο κόβονται στη μέση και έχουμε το τελικό kerfed lining που θα μπεί στο όργανο
 36. 1 πόντος
  Το μοναδικό soundtrack που έγραψαν οι Pink Floyd (το "the wall" δεν πιάνεται...). Δύο φορές προσπάθησα να δω την ταινία και τις δυό την παράτησα πριν την μέση...Δεν βλέπετε, όπως ίσως δεν ακούγεται και η μουσική των Floyd....Προσωπική γνώμη και για τα δύο. To Nile song που ανεβάζω εδώ είναι μάλλον το μοναδικό άσμα που ψιλοακούγεται και εντύπωση κάνει η "αγριάδα" της φωνής του Δαυίδ. Ξανατραγούδησε έτσι (λιγότερο έντονα πάντως) στο Time και μετά από χρόνια στο Young lust.
 37. 1 πόντος
  Ίσως σου φανεί παράξενο, αλλά είμαι σινεφίλ, κάποτε έβλεπα τρεις ταινίες τη μέρα, ξεκινώντας από το πρωί, και καταλήγοντας σε μεταμεσονύχτιες προβολές. Μου αρέσει πραγματικά ο κινηματογράφος και με τα soundtracks εδώ, την έχω καταβρεί. Ξυπνάω κάθε μέρα και ακούω καινούριες μουσικές από αυτά που ανεβάζετε. Είναι πολύ ωραίο να μην ξέρεις τι θα ακούσεις αύριο. Μαγεία ... Ως γνωστόν, ο Clint Eastwood είναι και μουσικός εκτός από σκηνοθέτης και ηθοποιός. Εδώ σκηνοθέτησε αυτή την εκπληκτική ταινία, και έγραψε και την μουσική ..
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00


×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.