Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

 1. roberto30

  roberto30

  Μέλος


  • Βαθμοί

   7

  • Αναρτήσεις

   845


 2. billycrabbe

  billycrabbe

  Μέλος


  • Βαθμοί

   3

  • Αναρτήσεις

   7


 3. dimsonic

  dimsonic

  Μέλος


  • Βαθμοί

   1

  • Αναρτήσεις

   16.769


 4. Πάνος Χελιδόνης

  • Βαθμοί

   1

  • Αναρτήσεις

   586


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου σε 20/02/2021 σε Track

 1. Solo κιθάρας: Γιώργος Κουρμούλης Ειδικές ευχαριστίες στον gkourmoul1 για το solo στην κιθάρα και την βοήθειά του στην μίξη και το mastering Πειραματισμός σε τελείως διαφορετικό ήχο και ύφος. Στίχοι: Μίλα Ρε (Verse1) Λες τη ζωή σου δεν αντέχεις ξανά νοιώθεις τα βράδια ότι το σύμπαν γυρνά και το κορμί σου το αφήνεις πίσω, νεράιδες να ζητά. Πας να ξυπνήσεις όμως νοιώθεις οικτρά σε μια πόλη που δεν πας πουθενά και το κορμί σου φυλακίζεις πάλι σε τοίχο να κοιτά. (Pre) Σπάσε τον τοίχο φύγε μακριά... Η φωνή σπάει τα δεσμά. (Chorus) Και θα μάθεις να φωνάζεις Μίλα Ρε πες το δυνατά. Και θα μάθεις να ουρλιάζεις Μίλα Ρε κάψτους τα αυτιά. (Verse2) Θες τη φωνή σου πάλι πίσω απλά μα όταν πρέπει δεν μιλάς πουθενά και τη ζωή σου μες τα χέρια τρίτων αφήνεις να περνά. Ρίξε τις πέτρες που στα χέρια κρατάς τι θα αλλάξει αν τον τοίχο κοιτάς; Τα πάνω κάτω αν δεν θες να φέρεις, δάκρυα μη χαλάς. (Verse3) Παρ' τη ζωή σου μες τα χέρια ξανά μη περιμένεις με τα πόδια ψηλά όπλο οι λέξεις που θα προφέρεις, στοχεύεις στα μυαλά. (Pre) Η φωνή σπάει τα δεσμά... (Chorus) Και θα μάθεις να φωνάζεις Μίλα Ρε πες το δυνατά. Και θα μάθεις να ουρλιάζεις Μίλα Ρε κάψτους τα αυτιά.
  7 βαθμοί
 2. Το κομμάτι βγήκε στις 14 Φεβρουαρίου 2021 με επιρροές σύγχρονης ποπ μουσικής και κάποια στοιχεία του '80. Στίχοι και μουσική από Billy Crabbe. Μουσική παραγωγή, Μίξη και Μαστερινγκ από Billy Crabbe.
  3 βαθμοί
 3. Κατάφερα να ολοκληρώσω κάτι που το παίδευα πολύ καιρό. Enjoy
  1 βαθμός
 4. Πριν 10 χρόνια, του Αγ. Βγαλεγδύνου. (Gear): TB 303, TR 909, Triton Le, QS7. Rec.2011, Blue Sun Studios.
  1 βαθμός
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+02:00
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου