Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 22/09/2020 σε Track

 1. 13 πόντοι
  Καλησπέρα. Μια ιδέα με κα να δυο γραμμές που εδώ και ένα χρόνο μου ζάλισε το μυαλό και ως εκ τούτου είπα να το βγάλω όπως να είναι . Παίρνει πολλές βελτιώσεις και ανάπτυξη του θέματος ίσως όμως σε μελλοντικό χρόνο γιατί δεν υπάρχει χρόνος για επεξεργασία . Η τεχνολογία δεν έφτασε ακόμα σπίτι μου ( cubase κτλ.)και το βγάζω από την κονσόλα χωρίς επεξεργασία ήχου ,διορθώσεις και eq . κτλ. Δεν έβαλα ηλεκτρικά όργανα για να αποδοθεί λίγο πιο αρμονικά . Τα τύμπανα παίχτηκαν με τις παλάμες και ένα πυκνωτικό overhead , λίγο acoustic bass ,λίγο bandoneon και λίγο πιάνο. Ανεβάστε λίγο την ένταση γιατί βγήκε χαμηλό λίγο το σήμα . It is what it is λοιπόν . Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 2. 9 πόντοι
  Είδα ένα όνειρο προχτές. Ήταν πολύ έντονο, τόσο που δεν ήξερα αν ζούσα σε άλλη εποχή ή στο σήμερα. Κράτησε κανα δεκάλεπτο...και τέλειωσε κι απότομα. Σκέτος εφιάλτης. Ετσι αποφάσισα να μεταφέρω την αίσθησή του με μουσική...
 3. 9 πόντοι
  Στίχοι/απαγγελία: Φώτης Τσίγγος Πλήκτρα: Κωνσταντίνος Δρίτσας Μουσική/φωνητικά/παραγωγή: Γιώργος Κουρμούλης Στίχοι: Εγώ, μπροστά στου σαλονιού μου την οθόνη παρουσιάστριες μιλούν, κριτές και πόρνοι ήχοι και χρώματα ζεστά, πανάκριβα τα σκηνικά μάτια σκληρά, μάτια υγρά, πουλούν ότι πουλά. Mισθωμένοι από αυτούς, που ξέρουνε καλά πως να ντυθούνε στα γκαλά, πως να ψωνίζουνε τεκνά. Ξέρουνε καλά, να ζωγραφίζουν στον καμβά τις ζωές παιδιών, όνειρα πλαστά να χειραγωγούν, να κόβουνε φτερά κι όλα αυτά, όχι μόνο για λεφτά. Κοπελίτσες κι αγοράκια που όνειρο τους έχουν όλοι να τους λατρέψουν κι όλοι να τους ζηλεύουν παγκόσμια αστέρια, να γίνουν κάποια μέρα βασίλισα και βασιλιάς, πάνω στην σκακιέρα. Δεν θέλουνε ν'ακούσουν, της λογικής φωνές είναι κολλημένοι, στις δικές τους εμμονές. Κι όλοι τους εκεί, με την tv στην διαπασών η μοίρα τους κοινή, μ'αυτή των ναυαγών που ψάχνουνε νησί, μήπως και σωθούν η'ελπίδα έχει χαθεί, κι όλοι τους σιωπούν
 4. 9 πόντοι
  Αγαπητοί φίλοι, ένα καινούριο ορχηστρικό τεμάχιο. Ελαφρώς μεγαλύτερο το σύνολο σε σχέση με τα πιο πρόσφατα.
 5. 9 πόντοι
  Το κομμάτι είναι η δική μας "προσπάθεια" σε ένα άσμα του gkourmoul1 σε στίχους και πρόζα από μένα που ανέβηκε εδώ... https://www.noiz.gr/community/mix/glimpse-of-hope-aravaniscigaret13gkourmoul1-r413/ Σε αυτό που ανεβάζω εδώ δεν άλλαξα την αρμονία και την δομή του που είναι του Γιώργου. Όλα τα άλλα είναι του Αραβανή και δικά μου. Οι στίχοι είναι "επηρεασμένοι"-"δανεισμένοι" από το ποίημα "Safe" του Bukowski. Και όπως λένε με το αγαλματίδιο του Oscar στα χέρια οι καλλιτέχνες.... Ευχαριστώ τους Σπύρο και Στράτο ή Στράτο και Σπύρο.. για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Χωρίς εσάς παιδιά δεν θα τα κατάφερνα.... Τώρα βέβαια εάν το κομμάτι δεν "ακούγεται" σίγουρα δεν φταίνε τα παιδιά! Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα βαραίνει τον Αραβανή (λιγότερο..) κι εμένα... Edit: Με την ευκαιρία του συνδέσμου youtube που ανέβασα τώρα, έκανα και κάποιες μικρές αλλαγές στην μίξη του άσματος....
 6. 9 πόντοι
  Καλησπέρα. Εϊπα να βγάλω ενα απωθημένο που είχα και έγραψα κάτι αυτή την βδομάδα με steel drums το οποίο δεν εϊχα ποτέ χρησιμοποιήσει σε μουσικη και μου αρέσει ως όργανο. Αφήνω τις γνωστές δικαιολογίες που εχω συχνά περί προχειρότητας και λίγου χρόνου και μπλα μπλα μπλα...κτλ! και αποχαιρετω το καλοκαίρι με μια φωτο ανάμνηση απο το Atlantis beach όπου εϊναι και η μοναδική φορά που άκουσα steel drums και on the beach! Καλο χειμώνα και πάλι ευχαριστώ για το χρονο σας .
 7. 9 πόντοι
  No synths! (που έλεγαν και οι Queen). Unmixed of course...
 8. 9 πόντοι
  All rights reserved by Billy Crabbe ©2015. Music & Lyrics by Billy Crabbe. Produced at STUDIO 147 by Billy Crabbe. Engineered by Billy Crabbe and Dele Christie. Mixed & Mastered by Billy Crabbe. Artwork ©2015, Anastasia Savvidou
 9. 8 πόντοι
  Έπαιζα Among Us με την παρέα, και συνειδητοποίησα ότι δεν έχει κάποιο soundtrack, αλλά έχει πολύ ωραία in-game sound effects. Βασισμένος σε αυτά, έφτιαξα αυτό το κομμάτι.
 10. 8 πόντοι
  Μουσική και στίχους από Billy Crabbe. Ηχογραφήθηκε στο The Crypt (www.thecryptstudio.com) και στο προσωπικό μου στούντιο στο Λονδίνο. Ηχολήπτες: George Perks και Billy Crabbe. Μίξη: Billy Crabbe. Mastering από Steve Kitch (www.audiomaster.co.uk/) Εξώφυλλο: Νένση Κωσταλάρη.
 11. 8 πόντοι
  Όταν το 2018 ολοκληρώσαμε τη μίξη του άλμπουμ του Δημήτρη "Περιπέτεια", του πρότεινα να παίξει σε κάτι δικό μου που είχα τότε under construction..
 12. 7 πόντοι
  Ένα κομμάτι που ολοκλήρωσα πρόσφατα. Synth heavy..... Χοπ γιου λαικ ιτ.
 13. 7 πόντοι
  ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ (Verse) Πρώτη φορά ανεβαίνω τα κάγκελα ματιά να ρίξω τι συμβαίνει από εκεί ποιοι ζουν στο χώμα και μου δίνουν παράγγελμα ζωή να ζήσω όπως κάναν κι αυτοί Πρώτη φορά να μη νοιώσω παράξενα αυτί να στήσω για να ακούσω φωνή Οι πρόγονοί μου θα με βλέπουν σαν φάντασμα και θα ρωτάνε εδώ τι θέλεις εσύ (Chorus) Μοιάζει αλήθεια ο θάνατος να ναι τόσο μικρός σα καρφίτσα που χάθηκε ένας φόβος παλιός Και όλα αυτά που σου έλεγα έχουν κολλήσει στα αυτιά δώσμου μόνο δυο όνειρα για να τα θάψω κι αυτά (Verse 2) Πρώτη φορά είναι ο κόσμος ανάποδα αίμα δεν τρέχει δεν μ' αγγίζει η βροχή Μες το μυαλό μου όλα μοιάζουν παράλογα πάω να φωνάξω μα δεν έχω φωνή Πρώτη φορά λες και βλέπουνε φάντασμα τρέχουν μακριά μου ο κόσμος παραληρεί μα έτσι ήμουν και στον κόσμο τον άλλονα στο ίδιο έργο νεκροί - ζωντανοί (Chorus 2) Μοιάζει αλήθεια ο θάνατος να ναι τόσο μικρός σα καρφίτσα που χάθηκε ένας φόβος παλιός Και όλα αυτά που σου έλεγα έχουν κολλήσει στα αυτιά δώσμου τώρα δυο όνειρα για να τα κάψω κι αυτά
 14. 7 πόντοι
  Μια ροκ μπαλαντίτσα.... Στίχοι: Στο διπλανό μου σπίτι τα φώτα σβήνουνε στις δέκα αμίλητοι ο άντρας κι η γυναίκα σηκώνονται νωρίς, για την δουλειά γυρίζουν στην φωλιά τους, το σούρουπο αργά βλέμματα θλιμένα, όνειρα χαμένα και πάλι εκεί στις δέκα, όλα σκοτεινά. Έχουν δυο παιδιά, δυο ήσυχα παιδιά που τους 'δώσαν την δική τους την σκιά αόρατα κι αυτά σε έναν κόσμο εικονικό κοινός για όλους κι αυτό είναι βολικό. Κάποιες στιγμές, το νιώθω, πνίγονται θέλουνε να βγούνε από την θλίψη να αρχίσουνε να λύνονται πριν η ημερομηνία λήξει κάποιες στιγμές, την βλέπω , στα μάτια τους μια λάμψη ίσως διαρκεί για λίγο, μα είναι η αρχή και υπάρχει. Κι εγώ εδώ πίσω απ'τα στόρια παρέα με τα κομμάτια μου τα σκόρπια μόνος σ'ένα δωμάτιο σκοτεινό έχοντας πολλά να φοβηθώ. Ξημερώνει,πρέπει να ετοιμάσω πρωινό να πλυθώ και να ντυθώ να μην αργήσω στην δουλειά, μια ζωή που ξεψυχά.
 15. 6 πόντοι
  Σαν το Χρώμα της Καρδιάς Βαρύς ο χειμώνας μα ακόμα στον κήπο ανθίζει μιας βροχής το λουλούδι θα γύρει για πάντα εκεί Καυτό καλοκαίρι μα ο ήλιος την πλάτη γυρίζει κάψε τσιγάρο μου στάχτη στα μάτια μου εσύ Χρώμα να μη δώσεις στα όνειρά μου, στα όνειρά μου μαύρο σαν το χρώμα της καρδιάς Ο κόσμος κι αν φωνάζει δεν θα αλλάξω , δεν θα αλλάξω χρώμα σαν το μαύρο της καρδιάς Υγρός ο Σεπτέμβρης σχολεία που ανοίγουν θυμίζει η πρώτη αγάπη κλεισμένη σ' ένα άδειο κουτί. Αν η Άνοιξη έρθει και η ελπίδα την πλάση γεμίζει κλείσε τα μάτια σου τραγούδα σαν να μουν εκεί Χρώμα να μη δώσεις στα όνειρά μου, στα όνειρά μου μαύρο σαν το χρώμα της καρδιάς. Ο κόσμος κι αν φωνάζει δεν θα αλλάξω , δεν θα αλλάξω χρώμα σαν το μαύρο της καρδιάς
 16. 6 πόντοι
  "Dark Days: Triumph Conquest No 1" is a track of cinema music. It was created using organ sounds and was finished in 2009. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 17. 6 πόντοι
  Χαιρετώ, Εγραψα προχθές ένα καινούργιο κομμάτι πιάνου και σας το παρουσιάζω. Ο μαέστρος Φώτης έχει αναλάβει ήδη να το μετατρέψει σε τραγούδι για να κάνουμε διεθνή καρριέρα. Οπως πάντα ο Μάξιμους Ντέσιμους Ευστράτιους μου έδωσε κάποιες συμβουλές,που άλλες δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω(δεν είμαι και το πιο γρήγορο πιστόλι) και άλλες τις εφάρμοσα. Διορθώσεις ευπρόσδεκτες μιας και θα χρησιμοποιηθούν για την κανονική έκδοση.
 18. 5 πόντοι
  Πήρα μεταχειρισμένο αυτό το μηχανηματάκι της Marshall, το Regenerator, και είπα να πειραματιστώ με το step phaser που έχει. Τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν (όχι όλα συγχρόνως) είναι: Marshall Regenarator -> TC electronic Shaker mini -> Digitech Bad Monkey (Mixer output) -> ΕΗΧ Freeze -> ΕΗΧ POG-2 -> ΤC electronic Alter ego V1 -> Solid Gold FX Stutter lite tremolo -> EQD - Dispatch Master. Το αποτέλεσμα είναι ό,τι ηχογράφηαε ένα Digitech jamman stereo looper και αυτό που ακούτε είναι δυο layers (δυο κιθάρες).
 19. 5 πόντοι
  Προιον τζαμαρισματος αλλα εχω και κατι στιχους κατα νου να δουμε ποτε θα το τελειωσω και αυτο αν το τελειωσω βεβαια
 20. 5 πόντοι
  Θελει λιγη δουλεια ακομα....(κυριως στα τυμπανα) Οι στιχοι ειναι καθ οδον...στο θεμα του τιτλου! Ελπιζω να σας αρεσει. Oποιαδηποτε κριτικη καλοδεχουμενη!
 21. 3 πόντοι
 22. 2 πόντοι
  To ακόλουθο άσμα (?) το παρουσίασα εδώ πριν δυο χρόνια νομίζω, αλλά δυό χρόνια είναι τεράστιος χρόνος για έναν μαθητευόμενο μάγο, οπότε θεώρησα καλό να το χτενίσω και να το ευπρεπίσω με τις σύγχρονες και εξελιγμένες γνώσεις που απέκτησα τα τελευταία χρόνια. Αλλωστε ήταν λίγο υποτονικό από όσο θυμάμαι. Enjoy ! (τώρα αυτό το τελευταίο το ψιλοκόβω για δύσκολο...αλλά ...ΟΚ)
 23. 2 πόντοι
  Ούτε Λεπτό Παραπάνω Με ένα μπαλόνι στον ουρανό ψηλά θα ανέβω να ανασάνω. Όλα τα λόγια σα θα πετώ εκει επάνω να τα φωνάξω. Την άδεια πόλη θα χαιρετώ τις γκρίζες στέρνες θα τις ξεχάσω. Λύνω τον κόμπο απ΄ τον λαιμό με μία ανάσα να τον ξεράσω Φύγε στ΄ αλήθεια να με βρω μια μέρα ακόμα δεν χάνω τον χρόνο απόψε σταματώ ούτε λεπτό παραπάνω Φύγε στ' αλήθεια στο ζητώ το λάθος μου άσε να κάνω δρόμος που φτάνει ως εδώ ούτε λεπτό παραπάνω Μ' ένα σεντόνι σαν τον τρελό μακριά θα φύγω για να προλάβω την μαύρη νύχτα και το θεριό σαν μπουρλοτιέρης να ανατινάξω Φυγε στ΄ αλήθεια να με βρω μια μέρα ακόμα δεν χάνω τον χρόνο απόψε σταματώ ούτε λεπτό παραπάνω Φύγε στ' αλήθεια στο ζητώ το λάθος μου άσε να κάνω δρόμος που φτάνει ως εδώ ούτε λεπτό παραπάνω
 24. 2 πόντοι
  Προχθές άκουγα μερικά παλιά μου κομμάτια (ναι το ξέρω ότι είμαι μαζόχας...) και άκουσα κι αυτό. Παρ''όλο που είναι ενός χρόνου μίξη μου απογοητέυτικα, τζάμπα τα παιξίματα του Gvour και του Nikos Aravanis.... Το κομμάτι είναι του Αραβανή με σόλα του Γιώργου-Gvour (εκτός του τελευταίου σολακίου) και η μίξη κ.τ.λ δικά μου. Κρίμας ήταν να πήγαινε "χαμένο" με την τότε απαράδεκτη μίξη και τα τύμπανα που ακούγονταν, το λιγότερο, παράταιρα με το όλον! Edit: Μετά από την επισήμανση του Σπύρου-pipityri, το κομμάτι αλλάχθηκε με αλλαγμένα hi-hat (και λίιιγο την μπότα και το μπάσο) στο 1ο μέρος για να "μοιάζει" με 12/8... Edit No2: Ανέβασα λίγο το πιάνο και έκανα κάποιες πολύ μικρές αλλαγές σε κάποια σημεία εδώ κι εκεί στο άσμα που φυσικά ξαναλλάχθηκε...
 25. 2 πόντοι
  Καλησπέρα,σας παραθέτω ένα κομμάτι απο τον 4ο δίσκο μου που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες .Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα...καλή ακρόαση! All music and lyrics composed/arranged by Nikos Togaridis Violin and Viola by Jess Townsend (aerialist,summer in her heart) Cello by Tom Mccluskey (whale song,summer in her heart) Vocals by Panos Togaridis Artwork (spotify) by Lawrence Yang titled "heart" ,visit his site here: www.suckatlife.com "Summer in her heart" is dedicated in loving memory of my grandmother,Irini.(Βased on Prelude in C Minor - Agustin Barrios) Mixed,mastered at "21" studio,Athens Special thanks to Marco Rizo and Cun Tuncel. Photo by Sasha Freemind,edited by Nikos. Available on Spotify and all streaming platforms September 1st 2020. released September 1, 2020
 26. 2 πόντοι
  Ένα κομματάκι μου που έγραψα αυτές τις μέρες. Οι στίχοι ανήκουν στον Γιώργο Ιωάννου, εδώ.... http://www.snhell.gr/anthology/content.asp?id=249&author_id=12 Υ.Γ. Τους ίδιους αυτούς στίχους "χρησιμοποίησα" κάποτε σε ένα άλλο μου κομμάτι, αλλά δεν του ταίριαξαν οπότε το υποβίβασα σε instrumental..... Νομίζω ότι τώρα βρήκαν την παραλία τους....
 27. 1 πόντος
  Σας παρουσιάζω την Dela. Γεννήθηκε το βράδυ της 30/8 κάνοντας διάφορες σκέψεις για την επόμενη μέρα. Ήταν να αποτελέσει τη βάση για κάτι που θα ερχότανε, ή απλά ένας πειραματισμός σε ένα άλλο είδος και εξοπλισμό. Οι προσπάθειες για edit πήγαιναν βουρ για να το καταστρέψουν. Μετά από αρκετές μέρες αποφάσισα να το αφήσω ως έχει, με τα λάθη του και το αρχικό του ύφος. Μια κι όξω....
 28. 1 πόντος
  Καλησπέρα. Χθές πάτησα το rec . Νο edits at all. Κάποιες φορές ας υπάρχουν ατέλειες αν υπάρχει λιγο αυθορμητισμός .
 29. 1 πόντος
  Μια ακόμη συνεργασία μας, από μακρυά, με τον Γιώργο και τον Νίκο. Ένα instrumental αυτή τη φορά με ανάμεικτα συναισθήματα...... Edit: Όχι δεν θα το άλλαζα....! Καινούρια μίξη παντού.
 30. 1 πόντος
  Blast from the past, η μπάντα μου πριν από 30 χρόνια, mid '90s πρέπει να ήταν o δίσκος που δεν κάναμε χεχ
 31. 1 πόντος
  Μια μεγαλη δουλεια που ανελαβα και ομορφη συνεργασια με φοβερα ατομα απο ολο τον κοσμο, απο την οικο κοινοτητα Ο Κηπος της Καλμης! We are very excited to share this special new song, which has been in the making for some months now! The idea for this song sparked last spring, during a period in which the world was hit with a sudden wave of confusion and fear and everybody was forced into isolation. Yet the song talks about keeping our head up, living every precious moment and accepting the circular nature of life! Every difficult situation is bound to be followed by a bright one! For this song, volunteers and friends of the project participated and merged their voices together, some from their homes in different places around the world, showing that no matter the circumstance people will find a way to connect and come together! 16 people in total from 8 different countries! Listen on good speakers or headphones as it is heavily layered! Enjoy! https://www.facebook.com/Calme-Garden-173404589960108/ https://calmegarden.bandcamp.com/track/here-and-now https://youtu.be/NGvf2de9Ei0
 32. 1 πόντος
  Καλημέρα σε όλους! Αυτό είναι ένα απο τα τελευταία κομμάτια που έχω γράψει. Το θέμα του το συνέθεσα όταν έπαιζα με τα πληκτράκια μου πάνω σε ήχους Hammond Β-3. Ελπίζω να σας αρέσει. Καλή ακρόαση!
 33. 1 πόντος
  Ενα κομμάτι που έγραψα πρόσφατα. χοπ γιου εντζοϊ ιτ!
 34. 1 πόντος
  Μια μουσική προσεγγιση μονο για rck.... καλή ακρόαση..
 35. 1 πόντος
  Έχετε το προνόμιο να ακούσετε το latest κομμάτι του Άρχοντα του Variphrase, του Shogun των Synthesizers, του Τελευταίου Σαμουράι των VST, του μεγάλου, του απόλυτου, του πανέμορφου και πανίσχυρου εκκεντρικού καλλιτέχνη, του cos_dr Με αυτό λοιπόν το κομμάτι που δούλεψα έτσι για το χαβαλέ τα δυο τελευταία βράδια μέχρι να ψοφολογήσω για να σηκωθώ νωρίς το πρωί να πάω να δουλέψω για τα ψίχουλα που μας πετάνε πλέον και μας βρίζουν κιόλας γιατί δεν υπάρχει πια το λεγόμενο δίκαιο του εργάτη, αντικαταστάθηκε από το δίκαιο του εργοδότη ο οποίος παραδόξως ενώ έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι πλέον, αργοπεθαίνει και αυτός και μαρτυρά σε ένα αδυσώπητο και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, πασχίζοντας όχι για την ανάπτυξη, αλλά για την επιβίωσή του και την ρύθμιση των δυσβάστακτων χρεών του, εύχομαι σε όλους μας καλό χειμώνα με υγεία και πολλή μουσική. Όλη η επεξεργασία ήχων/δειγμάτων έγινε στο λατρεμένο μου Roland V-Synth και η εγγραφή/μίξη έγινε στο Sonar Χ3 Producer. όποιος θέλει φυσικά μπορεί να πει απόψης. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε. Τουλάχιστο στην χρήση και τον προγραμματισμό του Roland V-Synth έχω ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ. Πρέπει να μου δώσουν τίτλο από τη ROLAND, ε? χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα Καλό χειμώνα και να είμαστε καλά!!!!!
 36. 1 πόντος
  Πριν 6 χρόνια έγραφα..: "Χιλιογραμμένα progressives, ρυθμοί και μελωδίες, από rock & roll μέχρι hard rock και easy listening music! Μου βγήκε "λίγο" μεγάλο, 5.21 sec, αλλά γούσταρα την όλη διαδικασία, οπότε...... Έχει μερικά λαθάκια, αλλά δεν πειράζει.." Είπα να το ψιλοφτιάξω πάλι το άσμα και να το ξανανεβάσω, πέρασαν και έξι χρόνια από τότε που το έγραψα και το πρωτοανέβασα.... Γιατί; έτσι χωρίς κάποιο ειδικό λόγο! Εντύπωση μου έκανε το πόσο πολύ κρατούσα τότε τα σόλο.... Γέρασα..
 37. 1 πόντος
  Παλαι ποτε και αλλοτε μαζευομασταν με τους καλους συμφορουμιτες αλλα κυριως αγαπημενους φιλους Terry RoscoeBeck5 και Φασιον(ενας ειναι ο Φασιον) και τρωγοντας κοψιδια και πινοντας μπυρες γραφαμε κανα κομματακι. Μετα στενεψαν τα κολπα για διαφορους λογους και ειναι δυσκολο να βρεθουμε. Ενεκα των περιστασεων λοιπον,μια και μου εχει λειψει η φαση,πηρα κατι μπυρες με λουκανικα παρεα και εκανα ενα μιξαζ στο αποπανω. Εβαλα και μια φωνη. Ενα ροκενρολ κομματακι που ειχαμε φτιαξει τοτε. Στο πιανο ο εξ Αυστριας πολυ καλος φιλος και εξαιρετος πιανιστας Ορεστης Βαβιτσας.
 38. 1 πόντος
  Μια συνεργασία (τηλεφωνικά και απ'το messenger...) με τον Γιώργο. Μου έστειλε ένα ριφάκι και κάποιες ιδέες του, έγραψα κάποια στιχάκια, έβαλα μια γέφυρα και έτοιμο. Γιώργος: μπάσο, ρυθμική και σόλο κιθάρα. Φώτης: ρυθμικές κιθάρες και φωνή. Edit: Επειδή η "κόλληση" της γέφυρας με τα προηγούμενα parts δεν ήταν και η καλύτερη (όπως επισήμανε κι ο Dimsonic), έκατσα και έκανα κάποιες αλλαγές σε εκείνο το σημείο. Δοθείσας της ευκαιρίας έκανα και μια κάποια αναθεώρηση στην μίξη του άσματος όπως και κάποιες μικρές αλλαγές εδώ κι εκεί στα όργανα.... Το κομμάτι έχει αλλαχθεί στο Soundcloud και στο συνημμένο του Noiz. Στο youtube βαρέθηκα να το αλλάξω τώρα, οπότε εκεί υπάρχει η παλιά έκδοση... Edit No2...: Μου έστειλε ο Γιώργος την ρυθμική του κιθάρα χωρίς reverb οπότε κι εγώ έκανα μια καινούρια μίξη με αυτήν (με δικό μου βάθος). Το κομμάτι είναι ξαναμανά αλλαγμένο (3η φορά..) στο Soundcloud και στο συννημένο στο noiz. Στο youtube υπάρχει η πρώτη βερσιόν.
 39. 1 πόντος
  Σε παιρνει μονοτερμα,τον ακους και προσπαθεις να του πεις ομορφα και ωραια οτι δεν εχει δικιο. Αλλα δε σταματαει με τιποτα,συνεχιζει. Σκεφτεσαι να του δωσεις μπουνια. Τελικα τον διακοπτεις αποτομα και του λες,"η σειρα μου τωρα" και τον αρχιζεις και εσυ χωρις σταματημο. Ξερεις οτι δε βγαζει καπου,ετσι ειναι και το αποκατω. Δεν εχει νοημα και σταματημο. Απο το να τον βαρεσεις ομως.....καλυτερα.
 40. 1 πόντος
  Ο Μεγάλος Καλλιτέχνης, Συνθεταράς, Μαστεράς και άπαικτος παιχταράς των Synth, ο Άρχοντας του Variphrase....................................... Ξανάνοιξε τα συστήματα εχθές και ξεμούδιασε με ένα κομματάκι. Διόρθωσα το preview που είχα βάλει σε ένα πόστ, το έστρωσα λίγο καλύτερα και επειδή δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο μαζί του, για ζέσταμα καλό ήταν το βάζω εδώ να υπάρχει, αποκλειστικά στο noiz, για πάρτη μας. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και πάρτε προμήθειες για το επόμενο lockdown. Το έφτιαξα με το V-Synth και το Omnisphere. Μιξαρίστηκε στο Sonar Μαστεραρίστηκε με το emastered Όποιος θέλει φυσικά, ακούω απόψης. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα EDIT. Έκανα κατι παρεμβάσεις σε ένα sweep effect που με ενοχλούσε και μπουκωνε σε καποια σημεία τη φωνή και την lead. Δεν άντεξα τον πειρασμό. Και ελάχιστο χαμήλωμα το μπασο που μάλλον δεν ειναι το κατάλληλο, αλλά δεν έχω ριξει κατι vst μπάσα καλά που έχω για τέτοιες περιπτώσεις μετά απο το φορματ χαχαχαχαχαχα Έστρωσε ακόμα καλύτερα. EDIT 2: Μια αφαιρετική παρέμβαση στο μέσο του κομματιού γιατί μπούκωνε με τους αρπισμούς της κιθάρας στο σημείο.
 41. 1 πόντος
  Τι άλλη περιγραφή ; Ο τίτλος αρκεί...
 42. 1 πόντος
  Νέο κομματάκι με την συμμετοχή του Φώτη.... Ερμηνεία: Φώτης Τσίγγος Μουσική/παραγωγή: Γιώργος Κουρμούλης Οι στίχοι είναι από τον Λιβανέζο ποιητή Χαλίλ Γκιμπράν, το ποιήμα του ""Όταν η αγάπη σε καλεί"" Όταν η αγάπη σε καλεί, ακολούθησε την, παρ'όλο που τα μονοπάτια της είναι τραχιά και απότομα. Κι όταν τα φτερά της σε αγκαλιάσουν, παραδώσου, μόλο που το σπαθί που είναι κρυμμένο ανάμεσα στις φτερούγες της μπορεί να σε πληγώσει. Κι όταν σου μιλήσει, πίστεψέ την, μόλο που η φωνή της μπορεί να σκορπίσει τα όνειρα σου σαν το βοριά, που ερημώνει τον κήπο. Γιατί όπως η αγάπη σε στεφανώνει, έτσι και θα σε σταυρώσει. Κι όπως είναι για το μεγάλωμα σου, είναι και για το κλάδεμα σου. Κι όπως ανεβαίνει ως την κορυφή σου και χαϊδεύει τα πιο τρυφερά κλαδιά σου, που τρεμοσαλεύουν στον ήλιο, έτσι κατεβαίνει και ως τις ρίζες σου και ταράζει την προσκόλληση τους στο χώμα.
 43. 1 πόντος
  "Farewell".... βραδινές, μεταμεσονύχτιες ανησυχίες και μουσικές δημιουργίες.
 44. 1 πόντος
  Ένα concept album τύπου soundtrack χωρισμένο σε 7 κομμάτια.
 45. 1 πόντος
  Τι συμβαίνει όταν ενας εκ Θεσσαλονικης ορμώμενος βιρτουόζος κιθαριστας και γενικά μουσικαρας….συναντα έναν πολυτεχνιτη & ερημοσπιτη …συνθετη,στιχουργο,παραγωγο,ηχολήπτη, κιθαριστα, πληκτρα,μπασίστα και ντράμερ (της πλακας τα 5 τελευταια ,ισως και όλα... ) και μάγειρα, από το ΠαΝγκρατι? Μα …φυσικά μια διασκευη σε ένα υπέροχο κομμάτι των Los Zafiros (το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστό από τον εκπληκτικό δίσκο Mambo Sinuendo που έκανε η μεγαλοφυΐα της κιθαρας Manuel Galban με τον Ry Cooder το 2003 στην Κούβα). Φτιάξαμε και ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ (πολυμελές,αΦτος και εγω ) Ο αγαπητός συμφορουμίτης , φίλος και παιχταρας Matawan με τον οποίο μοιραζόμαστε το κοινό πάθος για twang ,σκυλάδικα τραγούδια διαμάντια, FARFISA και ορχηστρική “slow rock” μουσική , μου έκανε την τιμή να παίξει τα περισσότερα lead parts στην κιθαρα (θα τα διακρίνετε εύκολα από τα….αλμπανικα δικά μου) και τον ευχαριστώ από καρδιάς. Για τους gearholics χρησιμοποιήθηκαν οι εξής κιθάρες & ενισχυτες: Matawan: Lead: Gretsch Silver Falcon σε προσομοίωση Deluxe Reverb (GR) SF: Ρυθμικά: Thinline telecaster copy partscaster σε tweed deluxe ηχογραφημενη με RODE NT1 (& στα ρεφραιν επιπλεον μια «335» YAMAHA AS1200s στον Marshall 1974x ηχογραφημενη με Senheisser E906) Lead: 1966 Telecaster copy partscaster σε Marshall 1974x ηχογραφημενη με Senheisser E906 Επιπλέον «ομορφιες» στο αριστερό σας ηχειο : 1991 Strat Plus σε tweed deluxe με RODE NT1
 46. 1 πόντος
  Ενα κομμάτι που έγραψα μεταξύ 2005 και 7 πάνω σε μια βυσσινί Fender Telecoustic. Αφορμή η ενδοσκοπική φάση της εποχής εκείνης. Στην ηχογράφηση που έκανα σε μια γκαρσονιέρα στον μαγευτικό Ψαθόπυργο Αχαΐας, συμμετοχή είχε ο φίλος μου Νίκος "Jazzman" Σταμούλης που έπαιξε τα ηλεκτρικά πιάνα που απογειώνουν το κομμάτι, με την ρυθμική αισθητική ενός ντράμερ αφού έχει διπλό ταλέντο. Το γλυκό έδεσε στα arpeggiators o ανιψιός μου και Producer/Dj, Νίκος Ησαγιόγλου. Στο Mix ανεβάζω μια μίξη που απλά έχει mojo. Δεν είναι η reference και με τις δυναμικές που πρέπει αλλά αυτή είναι που έχω συνηθίσει να ακούω και να απολαμβάνω όταν μερακλώνω. *Edit 24/9/2019 - Ανέβασα την εκδοχή με... φυσικότερα ντραμς στο βίντεο.
 47. 1 πόντος
  ΕΓΩ, ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ σας cos_dr, μετά από πολύχρονη απουσία (κανά δυο τρεις βδομάδες χαχαχαχαχαχαχα), παρουσιάζω: Κάθισα εχθές στο command center των πλήκτρων μου και άρχισα να παίζω κάτι θέματα και λέω, δεν γράφω τίποτα? Ξεκίνησα με κάποια σκόρπια θεματάκια στο triton, μετά τα πέρασα στο V-Synth για περαιτέρω επεξεργασία, πρόσθεσα και μερικά πράγματα και έτσι ΕΣΚΑΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!!!! Αφιερωμένο ιδιαίτερα στους συναγωνιστές που κάνουν διακοπές στην πόλη, είτε επειδή το επιθυμούν έτσι, είτε λόγω ανωτέρας βίας Χαλαρώστε και απολαύστε. Απολαύστε με!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις/σχόλια ευπρόσδεκτα!!!!!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού φίλοι μου!!!!!!!!! Y.Γ. Κάποιος να μου δωρήσει 1100 ευρώ γιατί θέλω να πάρω το YAMAHA MODX6, το χρειάζομαι. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα EDIT 1 Λίγες διορθώσεις στο 2ο μέρος για να ακούγεται καθαρότερα EDIT 2 Μετά από παραίνεση των εκλεκτών ακροατών και φίλων συναγωνιστών μουσικών, έκανα μια αλλαγή στο ρυθμό. Δεν πείραξα κάτι άλλο προς το παρόν, για να το δω λίγο και βλέπουμε. Βλέπουμε χαχαχαχαχαχα EDIT 3 Μια προσθήκη/παραλλαγή του ρυθμού στη γέφυρα, για καλύτερη μετάβαση και σύνδεση με το τελείωμα. EDIT 4 Και επειδή ακόμα δεν μου έδενε η αλλαγή στη γέφυρα, ήταν κάπως περίεργη, άλλαξα στο σημείο εκείνο το μοτίβο της κιθάρας και νομίζω έδεσε καλύτερα. EDIT 5 Λίγη ενίσχυση στον ρυθμό γιατί ήταν ελάχιστα χαμηλότερα από ότι έπρεπε.
 48. 1 πόντος
  Ενα μικρο κομματακι που φτιαξαμε με τον καλο φιλο και συν-φορουμιτη Νικο Αραβανη.
 49. 1 πόντος
  Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι. Κάμω ποδαρικό/δοκιμή στην κατηγορία κλιψ του νέου φόρουμ με ένα πρόσφατο κομμάτι που πήγαινε για τραγούδι αλλά δε μου έκατσε τελικά και το άφησα ως ινστρουμένταλ. Δεν ξέρω αν έχω συμπληρώσει τα πεδία σωστά και δε βλέπω να υπάρχει προεπισκόπηση πια οπότε θα δείξει.
 50. 1 πόντος
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00


×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.