Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

 1. Newsguy

  Newsguy

  Staff


  • Βαθμοί

   1

  • Αναρτήσεις

   121


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 26/08/2022 σε Ειδήσεις

 1. Η Yamaha ανακοίνωσε την κυκλοφορία των MODX6+, MODX7+ και MODX8+, τριών νέων συνθεσάιζερ που βελτιώνουν την αρχική τους σειρά MODX και ενσωματώνουν τεχνολογία από τα κορυφαία Montage της εταιρείας. Τα νέα όργανα διατίθενται σε παραλλαγές 61, 76 και 88 πλήκτρων, καθεμία από τις οποίες διαθέτει κεντρική οθόνη αφής μαζί με πληθώρα χειριστηρίων στον μπροστινό πίνακα. Και τα τρία είναι εξοπλισμένα με 128 νότες AWM2 (Advanced Wave Memory 2) sample and synthesis πολυφωνίας, που η Yamaha λέει ότι επιτρέπει εκπληκτικούς εξομοιωτικούς ήχους ακουστικών οργάνων, συνθεσάιζερ και τυμπάνων. Η σειρά MODX+ διαθέτει επίσης 128 νότες πολυφωνίας FM-X (Frequency Modulation) — μια εκφραστική και εξαιρετικά προγραμματιζόμενη τεχνολογία σύνθεσης. Αποκλειστικά και μόνο στα συνθεσάιζερ Yamaha, η μηχανή AWM2 εξοπλίζει τη σειρά MODX+ με 16 μέρη, καθένα από τα οποία διαθέτει οκτώ προγραμματιζόμενα συνθεσάιζερ με 18 διαφορετικούς τύπους φίλτρων, πλάτους, ύψους τόνου και φίλτρου περιβάλλουσας, εννέα LFO, EQ τριών ζωνών και αποκλειστικό διπλό ένθετο. υποδοχή εφέ που φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εφέ Virtual Circuitry Modeling (VCM). Η συμπερίληψη του FM-X επιτρέπει στο MODX+ να παρέχει τους ήχους που σχετίζονται με το εμβληματικό DX7, αλλά υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες του αρχικού οργάνου με αρχιτεκτονική FM οκτώ χειριστών και πολυφωνία 128 νότων. Η Yamaha λέει ότι η μοναδική αρχιτεκτονική των οργάνων σημαίνει ότι η πλήρης πολυφωνία τόσο του AWM2 όσο και του FM-X είναι πάντα διαθέσιμη, επιτρέποντας στο MODX+ να προσφέρει συνολικά 256 νότες πολυφωνίας. Το MODX+ δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ήχων και είναι άμεσα συμβατό με τις φωνές και τις Performances των MOTIF XS/XF. Μια δωρεάν εφαρμογή στο web με μετατροπέα FM καθιστά δυνατή τη φόρτωση περιεχομένου από τα DX7, DX7II, TX802 και TX816. Μια στερεοφωνική είσοδος A/D επιτρέπει στους χρήστες να δρομολογούν εξωτερικές πηγές στο MODX+ και να τις επεξεργάζονται μέσα στο όργανο. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη διεπαφή ήχου πολλαπλών καναλιών, η οποία παρέχει τέσσερις εισόδους και 10 εξόδους μέσω USB σε έναν κεντρικό υπολογιστή ή συσκευή iOS. MODX6+ — €1599 MODX7+ — €1999 MODX8+ — €2222 https://uk.yamaha.com/en/products/music_production/synthesizers/modxplus/
  1 βαθμός
 2. Μετά απο 18 μήνες απο την ανακοίνωση της, κυκλοφορεί η κιθάρα του γνωστού απο το Youtube Rick Beato. Πρόκειται για μια κιθάρα βασισμένη σε δύο από τις αγαπημένες κιθάρες του Rick. Μια Les Paul Special DC και μια Pelham Blue Les Paul Standard, και συνδυάζει το στυλ και εμφάνιση. Το σώμα είναι ελαφρώς πιο λεπτό (1,5 ίντσα) από τα κανονικά Les Paul Special DC κάνοντας το πιο ελαφρύ και πιο άνετο. Η κιθάρα είναι εξαιρετικά απλή στο hardware με μια γέφυρα Tune-O-Matic και Stop Bar, καθώς και ένα σετ κουρδιστήρια vintage με λευκά κουμπιά. Ως κλασική Gibson το σώμα και μπράτσο είναι μαόνι με Indian Rosewood ταστιέρα, 22 medium jumbo τάστα και Graph Tech nut. Η επιλογή του εκθαμβωτικού χρώματος TV Blue Mist με nitro την κάνει να ξεχωρίζει καθώς και το λευκό binding στην ταστιέρα. Οι μαγνήτες είναι 2 P90 με τριθέσιο επιλογέα και περιβάλλονται απο μαύρο pickguard. Η κιθάρα έχει ονομαστική αξία $1999 και το μερίδιο που αναλογεί στον Rick Beato θα πάει σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα για παιδιά.
  0 βαθμοί
 3. Η σειρά Fender Aerodyne Special είναι ένα ανανεωμένο σύνολο οργάνων που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία. Η νέα σειρά Fender Aerodyne Special διαθέτει δύο μοντέλα Stratocaster (HSS και SSS) και ένα Telecaster. Επίσης απο ένα Precision Bass και Jazz Bass. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν γέφυρες FCH της σειράς Z της Babicz και διαθέτουν σώματα από basswood με νέες επιλογές εντυπωσιακών χρωμάτων. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου 2022. Aerodyne Special Stratocaster Η Aerodyne Special Stratocaster έχει 12″ radius ταστιέρα με 22 medium jumbo τάστα και Aerodyne Special single-coils συν humbucker για την HSS. Προτεινόμενη τιμή $1299 - 1329. Aerodyne Special Telecaster Η Telecaster διαθέτει Hardtail Babicz Z-Series FCH-Tele bridge με vintage-voiced Aerodyne Tele single-coils μαγνήτες, master volume και tone controls, συν three-way επιλογέα. Προτεινόμενη τιμή $1299. Fender Aerodyne Special Precision Bass and Jazz Bass Και τα δύο μοντέλα φέρουν Babicz Z-Series FCH-4 bridge πάνω σε basswood σώμα και 12″ radius ταστιέρα. Προτεινόμενη τιμή $1349.
  0 βαθμοί
 4. Η Casio ανακοίνωσε τρία επερχόμενα μοντέλα που θα ενταχθούν στη σειρά ψηφιακών πιάνων Privia, τα PX-S7000, PX-S6000 και PX-S5000. Εξοπλισμένα με βελτιωμένο σετ χαρακτηριστικών και με νέα, μοντέρνα αισθητική, υπόσχονται να προσφέρουν μια premium εμπειρία παιξίματος. Και τα τρία μοντέλα της γκάμας είναι εξοπλισμένα με σειρά ενσωματωμένων ήχων, που προσφέρουν βελτιωμένο ρεαλισμό χάρη στην τεχνολογία ακουστικής προσομοίωσης που προσφέρει αντήχηση χορδών και damper μαζί με θόρυβο πλήκτρων και απόσβεσης. Κάθε ένα από τα μοντέλα παρέχεται επίσης με έναν προσαρμογέα WU-BT10 που εξοπλίζει τα όργανα με Bluetooth και δυνατότητα ασύρματου MIDI. Η ναυαρχίδα PX-S7000 διαθέτει ενσωματωμένη βάση και πεντάλ και είναι εξοπλισμένο με νέο υβριδικής σχεδίασης πληκτρολόγιο κατασκευασμένο τόσο από ξύλο όσο και από ρητίνη. Περιλαμβάνονται συνολικά 400 ενσωματωμένοι τόνοι, που κυμαίνονται από μεγάλα, όρθια και ηλεκτρικά πιάνα και μερικούς ήχους ντραμς. Το όργανο είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ενσωματωμένα ηχεία, συνδυάζοντας έτσι έναν φυσικό και ρεαλιστικό τόνο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν μια ακουστική ρύθμιση ανάλογα με την τοποθέτηση του πιάνου μέσα σε ένα δωμάτιο, με το PX-S7000 να προσαρμόζει την έξοδό του ανάλογα. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για τοποθέτηση κοντά σε τοίχο, στο κέντρο ενός δωματίου ή σε τραπέζι. Το PX-S6000 διαθέτει το ίδιο πληκτρολόγιο και σύστημα ήχου με τη ναυαρχίδα αλλά με πιο φορητό σχεδιασμό. Μια βάση διατίθεται προαιρετικά και μια ξεχωριστή μονάδα πεντάλ περιλαμβάνεται στη θέση της ενσωματωμένης σχεδίασης του PX-S7000. Προσφέρεται παρόμοια γκάμα ήχων και διαθέτει συνολικά 350 επιλογές. Το PX-S5000 προσφέρει επίσης ένα υψηλής ποιότητας πληκτρολόγιο από ξύλο και ρητίνη με μηχανισμό Smart Hybrid Hammer Action όπως τα προηγούμενα μοντέλα PX-S1100/S3100. Παρέχονται 23 ενσωματωμένοι ήχοι, που αποτελούνται από μια σειρά ήχων πιάνου. Και τα τρία μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.
  0 βαθμοί
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου