Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

 1. Psyberbass

  Psyberbass

  Μέλος


  • Βαθμοί

   1

  • Αναρτήσεις

   127


 2. Κβαντική Διεμπλοκή

  • Βαθμοί

   1

  • Αναρτήσεις

   637


 3. Yannis Methenitis

  Yannis Methenitis

  Administrator


  • Βαθμοί

   2.928

  • Αναρτήσεις

   10.973


 4. cos_dr

  cos_dr

  Μέλος


  • Βαθμοί

   2.077

  • Αναρτήσεις

   10.006


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 15/08/2021 σε Είδηση Σχόλια

 1. ειναι για την αναπαραγωγή των πιο υψηλών συχνοτήτων που μπορείς ας πούμε να βρεις σε εξάχορδο μπάσο, καθώς και για να "σπρώχνει" πιο μπροστά το όργανο σε πιο percussive παίξιμο όπως σλαπ.
  1 βαθμός
 2. Πρέπει να είναι γαμω τα πετάλια.
  1 βαθμός
 3. Αν θέλει να γίνει ινφλουένσερ, τότε θα σκεφτεί που μπορεί να βρει καμεραμάν να ξεκινήσει.
  0 βαθμοί
 4. Κυκλοφορούν φήμες πως σε ειδικές περιπτώσεις στο νότιο Αιγαίο προσφέρουν και κάμεραμαν στην ίδια τιμή.
  0 βαθμοί
 5. Θες και κάμερα και καμεραμάν ασούμε.
  0 βαθμοί
 6. Είσαι η επιτομή. Γιατί όχι;
  0 βαθμοί
 7. Με αυτό μπορώ να γίνω influencer?
  0 βαθμοί
 8. Τα περισσότερα τελευταία μηχανήματα διαθέτουν δυνατότητα MIDI & AUDIO μέσω USB, κάποια και μέσω Bluetooth. Είναι λιγάκι θέμα, το Fantom-06 κοστίζει 1555 με ΦΠΑ. Αλλά είπαμε, είναι για λάτρεις αυτής της σχολής. Άλλωστε υπάρχουν και τα JUPITER-X και JUPITER-Xm που είναι στα 2444 και 1555 αντίστοιχα.
  0 βαθμοί
 9. Θα ήθελα να πω πως είδα το βίντεο. Εξαιρετική, δεν μπορώ να πω υλοποίηση αλλά για 2080 ευρώ τώρα ουσιαστικά παίρνεις ένα vst in the box γιατί δεν δίνει τίποτα παραπάνω από παλαιότερα μοντέλα και πληθώρα vst/emulators με μάλιστα καλύτερα αποτελέσματα και περισσότερη λειτουργικότητα. Ευχάριστο το γεγονός του integration με pc και πως είναι και audio interface, ευπρόσδεκτο το sequencing και η προσθήκη κλασσικών drum machines της roland αλλά είπαμε. Όλους αυτούς τους ήχους που παίχτηκαν στο demo ακόμα και ως preset τους έχω στο roland v-synth μου και με καλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης και μίξης με άλλες μηχανές σύνθεσης και περισσότερα effects in the box, που είναι 20 ετίας synth και καλύτερα controllers on the box για εκφραστικότητα. Και το vocoder καλό είναι να υπάρχει αλλα τέτοια vocoder vst φθηνότερα και καλύτερα με ένα pc που όλοι έχουμε και ένα laptop με μια κάρτα....................................... Θα το χαρακτηρίσω ξαναζεσταμένο φαγητό. Καλό το zen core για παλλέτα ήχων και ποικιλία αλλα έχει patches και σε παλιότερα μοντέλα για αναλογικούς και κάθε είδους εμπορικούς ήχους ειτε σε hard ειτε σε soft synths που οποιοσδήποτε πληκτράς μπλιμπλικάς που ασχολείται χρόνια τα έχει ήδη στην παλέτα του και τα έχει φάει στη μάπα. Για έναν καινούργιο χρήστη που έμαθε πριν ένα μήνα και θέλει να πάρει ένα καλό hard synth να αναβαθμίσει το πρώτο του και γουστάρει να έχει ένα μηχάνημα "analog προσανατολισμού" τέτοιο για studio ή live χρήση είναι SUPER Για τους παλιότερους και τους αρχαίους μάλλον είναι για χασμουρητό Πάντως καλή παρουσίαση. Και καλό μηχάνημα, είπαμε, κάνω και λίγο χιούμορ, αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου..............
  0 βαθμοί
 10. Δεν είναι στα 3/4, ούτε καν στα 2/3. Στο 62% είναι. Αλλά όντως είναι ακριβά, και δεν βλέπω τον λόγο να φύγει κάποιος από το dd-500 ή κάποιο eventide πολυεφφέ πχ H9 ή strymon. Ίσως έχει κάποιες νέες λειτουργίες δεν ξέρω.
  0 βαθμοί
 11. https://pmu.gr/?p=1892 Σήμερα ημέρα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 κλήθηκαν οι 11 πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης με τους Συνδυασμούς που συμμετείχαν («Αγωνιστικό Μέτωπο Μουσικών» και «Μουσικοί σε Δράση») με βάση τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχαιρεσιών μας στις 5, 6, 7, 8 και 9 Νοέμβρη 2021, και συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά από μυστική ψηφοφορία όπως προβλέπει το καταστατικό, εκλέχθηκε το Προεδρείο του Π.Μ.Σ. που έχει ως εξής : ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Παρασκευόπουλος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Γκίνος ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Σταυρόπουλος ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αλέξανδρος Κεντρής ΤΑΜΙΑΣ: Φώτης Κόλλιας ΑΝ/ΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: Δημήτρης Κουφαλάκος ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ ΔΗΜ. & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Αθηνά Κουκή Και οι συνάδελφοι Ντίνος Γεωργούντζος, Νίκος Μήλας, Στέφανος Νάσος και Ντίνος Χατζηιορδάνου ως μέλη του Δ.Σ.
  0 βαθμοί
 12. Όσοι επαγγελματίες με ένσημα ή ΚΑΔ μουσικού (κι ας λένε ότι θέλουν) ή κάποιο πτυχίο, μπορούν να γραφτούν και να ψηφίσουν. Είναι ευκαιρία να λειτουργήσει προς όφελος των μουσικών πια, ο απολιθωμένος σύλλογος των λίγων οργανωμένων.
  0 βαθμοί
 13. Ως συνάδελφος συνδικαλιστής άλλου χώρου βέβαια, εκφράζω την αλληλεγγύη μου, εύχομαι καλή και ομαλή διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και δίνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. Η συλλογικότητα και η ομοψυχία είναι η ύψιστη προϋπόθεση για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και την επίτευξη καλύτερων εργασιακων , οικονομικων , κοινωνικων, πολιτικών και πολιτιστικών συνθηκων!!!!! Καλή επιτυχία!!!!!
  0 βαθμοί
 14. Οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ θέλουν έναν μαζικό Σύλλογο, που να εμπνέει όλους όσους προσφέρουν μουσικές υπηρεσίες, σύγχρονο και εξωστρεφή, αγωνιστικό, κομματικά ανεξάρτητο και σε διαρκή αυτοκριτική. Είμαστε εδώ για να προσθέσουμε στην αγωνιστικότητα, να συμβάλλουμε στην επιμόρφωση και να ενισχύσουμε τον αγώνα του Συλλόγου σε όλα τα μέτωπα. Οι διαφωνίες μας δεν πηγάζουν από κομματική γραμμή, δεν είμαστε υποκινούμενοι ή ιδιοτελείς κι αναγνωρίζουμε ένα και μοναδικό συμφέρον, αυτό των μουσικών. Όποιο όργανο κι αν κρατούν, όποια μουσική κι αν παίζουν, όποιο κόμμα κι αν ψηφίζουν.
  0 βαθμοί
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου