Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

 1. cos_dr

  cos_dr

  Μέλος


  • Βαθμοί

   22

  • Αναρτήσεις

   10.329


 2. Yannis Methenitis

  Yannis Methenitis

  Administrator


  • Βαθμοί

   19

  • Αναρτήσεις

   11.200


 3. Κβαντική Διεμπλοκή

  • Βαθμοί

   9

  • Αναρτήσεις

   864


 4. fusiongtr

  fusiongtr

  Solist


  • Βαθμοί

   4

  • Αναρτήσεις

   16.494


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 30/11/2021 σε Track Reviews

 1. Αρχικά να πω ότι μου άρεσε η παραγωγή ο ήχος του mastering σχεδόν σε όλους τους ήχους του τραγουδιού μοιάζει επαγγελματικος με καλα μοιρασμένα τα όργανα. Οι στιχοι ταιριάζουν απόλυτα κ ακούγονται ταιριαστά στο κομμάτι ,για όποιον τους αντιλαμβάνεται δε είναι κάτι που θα απογειώσει γενικά το τραγούδι,εγώ αν κ θαθελα (ο κάθε άνθρωπος με το επίπεδο του μεχρι εκεί που μπορεί να καταλάβει,σιγά-σιγά δεν με πειραζει καθόλου)δεν καταφερα να φτάσω ως εκεί,η δε ερμηνεία του Roberto 30 είναι πραγματι υπέροχη ,διαφορετική ,ξεχωριστή έχει τη δικιά του σφραγίδα,(γιατί η όλη δομή εδώ μυρίζει Roberto30 δεν είναι κάτι ευκολο)μου άρεσε πολυ κ εκείνη η ψεύτικη κ εκεί που μπαίνει αλλά κ δυναμικη γενικότερα της φωνής να πω εδώ ότι θα ήθελα λίγο περισσότερα Χρώματα στη φωνή πιο μειωμένα τα 100-350Hz κ λίγο περισσότερα από 5 KHz to 20Khz αυτό είναι προσωπική άποψη που δεν ξέρω αν μπορώ να το εφαρμόσω όταν τραγουδάω αλλά το ψάχνω κ εγώ ..ψιλά γράμματα... Τα τύμπανα από ηχο πολυ καλός,να μην επεκταθω η κιθαρα στα γεμίσματα του τραγουδιού ταιριαστή κ τώρα το σόλο ήταν πραγματική έκπληξη για μένα δεν είναι ότι μου άρεσε μόνο η τεχνική γιατί υποδεικνύει ότι ο σολίστ έχει κουραστεί πολυ παίζοντας διαφορά μοτίβα σε ανεβοκατεβάσματα μουσικών κλιμακων αλλά κ το ότι κατάφερε να φτάσει κ να αποδώσει σε τέτοιο κιθαριστικο επίπεδο ένα υπέροχο πραγματικά σόλο με εξαιρετικό προσωπικό Gkourmoul ηχο με καταπληκτικές νότες κ παιγμένες έτσι που δίνουν στο κομμάτι πάνω από 50% της αξίας του ,να μην πω πιο πολλά συγχαρητηρια σε όλους καλή συνέχεια.!
  3 βαθμοί
 2. Φανταστικό είναι Φώτη. Έμεινα με το στόμα ανοικτό. Το δε πρώτο σόλο σου είναι για μένα το καλύτερο δείγμα ότι μπορείς και .... "αλλιώς". Ο τρόπος που παίζεις ειδικά εκεί, είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο σου. Πολύ πιο jazzy, και όχι φτιαχτά, γνήσια. Οι χρόνοι σου, το φραζάρισμα, τα πάντα όλα. Το κομμάτι είναι πραγματικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
  3 βαθμοί
 3. Είναι γουάου το σκέρτσο! Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με τον @gmoukouγια τη μαχαιριά στη καρδιά στο αργό μέρος. Ακούγοντας το απο ηχεία υπολογιστή (αξιοπρεπή όμως) η ορχήστρα και ο χώρος έδεσε μια χαρά.
  2 βαθμοί
 4. 2 βαθμοί
 5. Άμα έχεις καιρό να παίξω, ξεχνάω και εγώ να παίξω. Ευτυχώς που δεν ξεχνάω να ακούω χαχαχαχχχ 5 αστέρια γιατί είστε εσείς και όχι μόνο. Γιατί μου άρεσε κιόλας, εξαιρετικοί στίχοι. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΠΟΡΩΣΗ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! FAN FOREVER!!!! ΦΑΝΑΤΙΛΑ!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!
  2 βαθμοί
 6. Καταπληκτικός στίχος και όπως έγραψε και ο @PAL στα σχόλια, με ρεμπέτικη και όχι θεματολογία μουσικά. Ωραία εκτέλεση φωνητικά και ενορχηστρωτικά που ήθελε όμως το χέρι ενός έμπειρου ηχολήπτη στη μείξη.
  1 βαθμός
 7. Το κομμάτι είναι άλλο ένα δείγμα του ταλέντου του καλλιτέχνη. Μπορείς να προσθέσεις κάποια πράγματα αλλά για εμένα και έτσι είναι πολύ καλό, μπορεί κάποιοι ήχοι να βελτιωθούν με χρήση πιο "πειστικών" που και πάλι δεν με χαλάνε. Από εμένα συγχαρητήρια και θα σου βάλω 5 αστέρια και όχι 4 γιατί είπες πως το διασκέδασες και να σου πω .......... αυτό μου ακούστηκε. Πέρασα και εγώ καλά που το άκουσα και σε συγχαίρω για άλλη μια φορά και υποκλίνομαι!!!! Ε, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  1 βαθμός
 8. Είναι ωραίο κομμάτι, ενδεικτικό του ταλέντου. Πολύ ωραίο. Θέλει μια αναθεώρηση για πιο....... σφιχτό αποτέλεσμα. Κάποια στοιχεία του κομματιού πρέπει να είναι απαλλαγμένα από πολλά εφφε όπως και η φωνή για να μην βαβουριάζει και θέλει προσοχή με τα reverb και τα delay ακριβώς για να υπάρχει καθαρότητα και groove. Πάντως μπράβο πραγματικά, με μια επιμέλεια θα γίνει ΣΟΥΠΕΡ
  1 βαθμός
 9. Και χωρίς την πρέπουσα παραγωγή, μου έμεινε η αίσθηση πως άκουσα ένα κλασσικό κομμάτι από έναν κορυφαίο του είδους, αυθεντία. Ναι, αυτό είναι. Για άλλη μια πολλοστή φορά καταπληκτικότατος, απολαυστικότατος και ζηλευτός!!!!!!! Βάζω 5 γιατί δεν έχει παραπάνω
  1 βαθμός
 10. 4 για το τραγούδι 2 για τον ήχο.
  1 βαθμός
 11. Τα είπαν σχεδόν όλα οι προλαλήσαντες στα σχόλια. Θα ήθελα πιό τονισμένα μπασο και μπητ. Εδώ ακούω σχεδόν μπροστά μόνο κάτι σαν μαράκες... Επίσης η αντρική χορωδία...δεν... Γενικά έχει αρκετά μοντέρνα τεχνάσματα που το κάνουν σύγχρονο, αλλά ίσως αυτό δεν φτάνει. Νομίζω αν πιστέψει σ αυτό ένας σύγχρονος παραγωγός και θελήσει να το βελτιώσει θα γίνει αντάξιο και για airplay. Επίσης είναι πολύ μικρό σε διάρκεια. Τελειώνει γρήγορα.
  1 βαθμός
 12. Τγία για τη σύνθεση. Αν και συμφωνώ με τα λεγόμενα των παιδιών, να προσθέσω πως το είδος, αν και συνήθως το υποτιμούν αρκετοί, απαιτεί πολλή γνώση και δουλειά στην ενορχήστρωση κυρίως γιατί δεν είναι τόσο αυτονόητη όσο στο rock (μπάσο, τύμπανα, διπλές κιθάρες κι όξω απο δω). Στην ενορχήστρωση με σύνθια και πειραγμένους ήχους συνθετικών τυμπάνων πας ψάχνοντας να μην πατάει ο ένας ήχος τον άλλον και κάποιες φορές όπως εδώ, το αποτέλεσμα είναι ας πούμε... θολό κι αδύναμο. Είναι ολόκληρη τέχνη που απαιτεί πολλά ακούσματα σχετικά και δεν την κάνει ένας γενικά καλός ηχολήπτης. Μην ξεχνάς πως οι περισσότεροι "παραγωγοί" του είδους δεν είναι καν μουσικοί αλλά ασχολούνται μέρες ολόκληρες με το κούρδισμα της μπότας και να φέρνουν μπρος - πίσω το beat, γιατί εκεί... αναπνέει καλύτερα το hihat. Ωραίο κομμάτι πάντως.
  1 βαθμός
 13. Πάρα πολύ ωραίο και 5 αστέρια και για την ΑΡΙΣΤΗ παραγωγή. Ακούγεται τόσο ευχάριστα που προκαλεί για επανάληψη στην ακρόαση και γιατί όχι..... για ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΗ χαχαχαχαχα Μπράβο!!!!! Καλό Φθινόπωρο!!!
  1 βαθμός
 14. Η φωνή ωραία. Το ριφ ωραίο. Η σύνθεση κλασικό ροκ. Η εκτέλεση θέλει μπάντα.
  1 βαθμός
 15. Πολύ ωραία ερμηνεία αν εξαιρέσεις κάποιες καταλήξεις με λάθος τονισμό, που ίσως θέλουν προσοχή. Πάντα όμορφα τα πλήκτρα σου και οι επιλογές ήχων. Τα τύμπανα ήθελαν να είναι πιο πολύ μέρος του τραγουδιού αλλά και της ορχήστρας. Το Motown παίξιμο στο ταμπούρο στο ad lib δεν είμαι σίγουρος πως προσθέτει αν και καταλαβαίνω πως ήθελες να δώσεις ένταση στον στίχο.
  1 βαθμός
 16. Πάρε 5! Για τη σύνθεση, στίχο, ερμηνεία και εκτέλεση. Σίγουρα υπάρχει χώρος βελτίωσης στην παραγωγή αλλά τα υπόλοιπα πιθανόν δεν θα'ταν τα ίδια αν δεν γινότανε χεροκάμωτο στο σπίτι. Ζήτω το home recording! Μπράβο στον δημιουργό και στον πανάξιο σολίστα.
  1 βαθμός
 17. Άλλη μια κριτική χωρίς λόγια από εμένα. Μόνο άριστα χαχαχαχαχχα!!!!
  1 βαθμός
 18. Το αξιολογώ ως άριστο και παραβλέπω κάποιες παραγωγικές παρεμβάσεις που χρειάζονται για να είναι η παραγωγή..... τέλεια. ΕΥΓΕ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!
  1 βαθμός
 19. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα που έφτιαξες με τα όμορφα pads που δεν είναι κι εύκολο. Το ταμπούρο ειδικά είναι αυτό που το κάνει "νοσταλγικό 80s" και αν μου έπεφτε λόγος θα το αντικαθιστούσα. Επίσης, ο λόγος μπαίνει μετα τα 2 λεπτά και μέχρι τότε δεν υπάρχει κάποιο ίχνος μελωδικής γραμμής, που σίγουρα την φαντάζεσαι εσύ αλλά μάλλον χρειάζεται βοήθεια να φανεί. Όμορφο αλλά δείχνει κάποια ηλικία που πιστεύω σήμερα μπορεί να γίνει ουδέτερο.
  1 βαθμός
 20. Πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει. Μπραβο
  1 βαθμός
 21. Εξαιρετικό και το κομμάτι αλλά και το βίντεο κλιπ! ΜΑΓΙΚΟ το σημείο με το πιάνο στο 2:03!
  1 βαθμός
 22. Σας απόλαυσα όμως. μπράβο και πάντα τέτοια. Ακουσα την τελευταία μεχρι στιγμης έκδοση !!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤON NIKO KAI TO PIANO TOY και τη συνδρομή του στη συνθεση- ενορχηστρωση !!!!!!!!!!!!!!
  1 βαθμός
 23. Απόστολε μπράβο! Πολυ - πολύ ενδιαφέρον κομμάτι. Τολμάς και πηγαίνεις έξω απο την πεπατημένη. Εχω την πάγια εντύπωση πως με δυο -τρεις (ούτε) συμβουλές / προτάσεις στη διαδικασία της ηχογράφησης θα είναι πεντάστερο αποτέλεσμα στα κομμάτια σου.
  1 βαθμός
 24. 5 αστερια πολυ ευκολα γιατι το κομματι εχει χαρακτηρα και υπογραφη. Θα το χαρακτηριζα ως οχι-ελληνικο-ροκ αλλα συγχρονο ροκ με ελληνικο αποτυπωμα (ισως και λογω βιντεοκλιπ). Και χωρις να μπορω να το δικαιολογησω, μου κανει σαν τον ηχο που θα ειχαν υποθετικα οι Socrates αν αντι να ξεκινουσαν το '70 ξεκινουσαν το 2022..... Μπραβο, πολυ αξιολογο.
  1 βαθμός
 25. Ενω το άκουγα, διάβαζα και τα διθυραμβικά σχόλια των υπολοίπων. Με κάλυψαν σχεδόν όλα και πραγματικά δεν έχω να προσθέσω κάτι που δεν θα ακουστεί σαν κολακεία. Γιατί κάνεις άλματα τεχνικά και ξεδιπλώνεις μέρα με τη μέρα ένα πηγαίο ταλέντο με αξιόλογα τραγούδια που σε προσδιορίζουν ως δημιουργό. Μια χαρά μου ακουστήκαν όλα, ακόμα και το "κλαρίνο" που ακούγεται σαν τη φυσαρμόνικα του Stevie σε σημεία και μου άρεσε. Σίγουρα υπο την σκιά κάποιου παραγωγού θα ήταν πιο γυαλισμένα. Παίζεις και ηχογραφείς όμως σαν δημιουργός και αρκεί για να μεταδόσεις τον ευαίσθητο σου στίχο. Μακάρι να έγραφα κι εγώ έτσι. Μπράβο!
  1 βαθμός
 26. Εύγε! Ωραία δουλειά στο γνωστό mid tempo ύφος που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε κάποια συλλογή exclusive, Sunset on the islands. Ενδιαφέροντα μέρη αν και κάποια στιγμή με ξένισαν καθώς μου τάραξαν την γαλήνη. Να το προσέξεις αυτό, δεν θέλουμε να αποξενώσουμε τις ευαίσθητες υπάρξεις. Σχολιάζοντας το τεχνικό μέρος θα πρότεινα να δοκιμάσεις να συνδυάσεις κάπως τους χώρους, ώστε να μην ξεχωρίζει τόσο η κιθάρα απο το σύνολο αφού τα υπόλοιπα όργανα είναι σχεδόν dry. Ισως με κάποιο συνολικό χώρο... Δύσκολο είναι και μπορεί να χαλάσει η συνταγή αλλά με τους ρυθμούς που ασχολείσαι ποιός ξέρει... μπορεί και να το καταφέρεις.
  1 βαθμός
 27. ναι, είναι καταπληκτικό. Εύγε!!!! 5 αστέρια
  1 βαθμός
 28. Ξανά στέκομαι στην ενορχήστρωση που είναι πραγματικά θεσπέσια. Και όλα τα μέρη γραμμένα υποδειγματικά γι αυτό ακούγεται και τόσο ευχάριστα. 5 αστέρια σε αυτό .
  1 βαθμός
 29. Φοβερές κιθάρες μπάσο και στίχοι. Τα τύμπανα νομίζω κάπως χαμηλά.
  1 βαθμός
 30. Πολύ ωραίο και φοβερός ήχος. Μείον ένα αστέρι για τους στίχους.
  1 βαθμός
 31. 5 αστέρια αβίαστα και πραγματικά τι να πω ,συγχαρητήρια, μπράβο και στον γιώργο για τη συμμετοχή, πάντα επιτυχίες σου εύχομαι φίλε μου, το αξίζεις. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!
  1 βαθμός
 32. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου για το κομμάτι, τα μέρη του, την ενορχήστρωση αλλά και την παραγωγή. Ίσως λίγο πιο δυνατά τα κρουστά και το EP στο 0.40 θέλει λίγο αύξηση στην ένταση, να βγει πιο μπροστά στη μίξη. Ισως θέλει ακόμα μια αναθεώρηση. Το ότι οι κιθάρες σε κάποια σημεία εκεί στα μοτίβα δεσπόζουν δεν με ενοχλεί. Είναι πιο old school παραγωγή με όργανα να βγαίνουν πιο μπροστά όταν ... μπαίνουν και του πάει. αυτα από εμένα. Υποκλίνομαι. Respect!!!! Το 1978 ήμουν τριών, δεν πρέπει ακόμα να μου είχαν πάρει ούτε τη παιδική μελόντικα από το Μινιόν ή το πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι
  1 βαθμός
 33. Συγχαρητήρια! Πολύ καλό ηχητικά και εκτελεστικά. Prog στη διάρκεια που μπορώ να παρακολουθήσω.
  1 βαθμός
 34. 4.5 ήθελα να βάλω, αλλά δεν έχει μισό αστέρι το μαγαζί! Πολύ ωραίες μελωδίες. Ωραίο groove. Το ευχαριστήθηκα και χάρηα που βγήκα αλώβητος από τον "πόλεμο" στο 2ο μέρος. Το μισό αστερί το κόβω επειδή κάτι με χαλάει στα τύμπανα. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Θα τολμήσω να πω ότι ο ήχος στο ταμπούρο μου φάνηκε πολύ "boxy" (?). Το οποίο όμως με χάλασε μόνο στο πρώτο μέρος. Στο 2ο μέρος που γίνεται ο χαμός μου ακούγεται ταιριαστό. Όλα τα λεφτά ο (guest star) Γκιώνης στο τέλος...
  1 βαθμός
 35. Είναι καλό. Έχεις αίσθηση της μουσικότητας. Παρά τον πλούσιο ήχο όμως η μουσική είναι απλοική και θα σου έβαζα δύο αστέρια μέχρι που άκουσα το παράτολμο 2ο μέρος, που κρατά πάντα μέσα του το ρυθμό του κομματιού. Όχι φίλε με τη μοναδική λάμψη. Αυτό το κομμάτι παίρνει 3 αστέρια. Τα σέβη μου. Πάντα δικός σας.
  1 βαθμός
 36. Εξαιρετικό. Άρτιο και έξυπνο. Θα μπορουσε να ειναι το Oxygene XIV. Ακούγοντάς το δεν προσεξα αρχικα τα εφφε τυπου JMJ / vcs3. Αυτο μαλλον σημαινει οτι ειχα ηδη πολλη και καλη πληροφορια στα αυτια μου. Τα εφφε ήρθαν να της δωσουν τον επιπλεον αμπιεντ χαρακτηρα που της ταιριαζει.
  1 βαθμός
 37. Μου άρεσε πραγματικά πάρα πολύ, ωραίο το εναλλακτικό γύρισμα με τα rhymes σου και εντάξει. Με τρελαίνεις. Ελάχιστες διορθώσεις χρειάζονται στις εντάξεις στην παραγωγή για το άριστο και θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο με άλλον ένα κύκλο.
  1 βαθμός
 38. Καλησπέρα. Έχω να πω και να επισημάνω πως εκτός του ότι ακούω ένα ακόμα υπέροχο κομμάτι σου που ως συνήθως είναι πολύ υψηλών στανταρ και αισθητικής, υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό μια τρομερή βελτίωση στην παραγωγή σε σχέση με παλαιότερα κομμάτια και όχι απλά βελτίωση. Για εμένα έχουν αγγίξει η και φτάσει οι μουσικές παραγωγές το pro αποτέλεσμα. Ναι ναι, το λέω άφοβα γιατί το ακούω και πραγματικά μπράβο σε αυτόν τον τομέα. Μπράβο για αυτή την βελτίωση που σε ολοκληρώνει σαν μουσικό/μουσικό παραγωγό ακόμα περισσότερο. Μπράβο φίλε μου, ΕΥΓΕ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ χαχαχαχαχα!!!!
  1 βαθμός
 39. Το κομμάτι είναι πάρα πολύ καλό πραγματικά. Ηχητικά όπως αναφέρθηκε ήδη βρίσκω και εγώ προβλήματα που αξίζει να διορθωθούν. Και η ενορχήστρωση είναι πολύ πλούσια σε κάποια σημεία και τα πολλά delay αν ακούω καλά σκεπάζουν πολύ, θέλει καλύτερο διαχωρισμό νομίζω στη στερεοφωνία και λιγότερα εφφέ. Τέλος πάντων θεωρώ πως σε αυτόν τον τομέα θέλει διορθώσεις. Πάντως η συνεργασία είναι εξαιρετική, είναι όμορφο, εμπνευσμένο και με μια καλύτερη επιμέλεια για πιο .... στακάτο/ρυθμικάτο/καθαρότερο αποτέλεσμα θα είναι TOP. Θα πάρει 5 αστέρια. Του βάζω όμως τώρα 4 στην κριτικήχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μπράβο σας πάντως, σας θαυμάζω, σας αγαπώ, πάντα τέτοια!!!!
  1 βαθμός
 40. Παρά πολύ όμορφο, ταξιδιάρικο
  1 βαθμός
 41. Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό μουσικών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όταν ακούγεται κάτι έξω απο το comfort zone ενός δημιουργού και διατηρεί παρα ταύτα τη σφραγίδα του, είναι άξιο συγχαρητηρίων. Μουσικά και ηχητικά.
  1 βαθμός
 42. Πανέμορφο. Φοβερό το βιολί και η κοπέλα super.
  1 βαθμός
 43. Άψογο σε όλα, εξαιρετικότατον-απολαυστικότατον.
  1 βαθμός
 44. Εκτός απ' το ότι ακούγεται ευχάριστα έχει μια πρωτοτυπία που σπάνια συναντάς σε τέτοιου είδους τραγούδια.
  1 βαθμός
 45. Ωραία ατμόσφαιρα! Άσε που ο τίτλος παραπέμπει στο τι θ' ακούσεις. Μάστορας.
  1 βαθμός
 46. Ωραίο και ξεχωριστό. Μπράβο! Σε όλα.
  1 βαθμός
 47. 1 βαθμός
 48. Ωραίο.Κάτι ανάμεσα σε Satriani και Ζαμπέτα. Και φοβερή παραγωγή.
  1 βαθμός
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+02:00
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου