Jump to content


 • Similar Content

  • By Jazzjoker
   Ποδαρικό στη νέα δεκαετία με ένα νέο τρακ. Ηχοληπτικά το προσπάθησα αλλά απέτυχα παταγωδώς καθότι η ακουστική ακούγεται σαν κονσερβοκούτι και το μπάσο μια δεν ακούγεται και μια σπάει τα ηχεία (παρόλο το compression). Επίσης λόγω υπναρά γείτονα όλες οι ηλεκτρικές κιθάρες γράφτηκαν με amplitube και ηχητικά είναι πρόχειρες. Τεσπά τέλος οι δικαιολογίες.
    
   Χρόνια πολλά σε όλους του Γιάννηδες και ειδικά στον τσιφ μας, yameth.
  • By Jazzjoker
   Είχα πολύ καιρό να κάτσω να ηχογραφήσω κάτι λόγω διαφόρων τρεχαμάτων. Το συγκεκριμένο κομμάτι το δουλεύω 2-3 μέρες κυρίως ηχητικά αλλά έχασα τη μάχη με τη ζέστη και το χρόνο οπότε το ανεβάζω στην παρούσα βερσιόν που δεν ξέρω κατά πόσο "περνάει" γιατί κάθε φορά που το ξανακούω θέλω να αλλάξω κάτι και αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Τεσπά ιδού.
  • By Haris
   Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι,
    
   Ένα teaser από το επερχόμενο άλμπουμ των 16 Strings, που πρόκειται να βγει στον 'αέρα΄, σε ψηφιακή κατ' αρχήν μορφή, μέσα στις επόμενες μέρες.
    
   Βαγγέλης - 'Vagtanplan' - Παπάζογλου: Φωνή
   Σπύρος - 'Jazzjoker' - Χατζηαντωνίου: Κιθάρα
   Νίκος Κουρομιχελάκης: Κιθάρα
   Στράτος Αργυρίου: Μπάσο
   Χάρης - 'ο υποφαινόμενος' - Κούνουπας: Ντραμς
    
   Στίχοι, μουσική: Σπύρος Χατζηαντωνίου 
    
   Ηχογραφημένο live στο στούντιο.
    
   Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ακρόαση.
   Θα δούμε αν θα σας ευχαριστήσουμε εκ των υστέρων για την κριτική... 😎
  • By Jazzjoker
   Χαίρετε και πάλι αγαπητοί συνάδελφοι.
    
   Παραδοσιακά προς τα τέλη κάθε χρονιάς, γράφω μια μπαλάντα (συνήθως οργανική) και η οποια στη συλλογή μου σημαδεύει κατά κάποιον τρόπο τη χρονιά που φεύγει. Το παρόν κομμάτι ήθελε να γραφτεί, υπό την έννοια ότι μου είχε κολλήσει στο μυαλό για αρκετές μέρες και δεν έφευγε μέχρι που έγινε σχεδόν ενοχλητικό. Επειδή ήξερα ότι πρόκειται περί ακουστικής μπαλάντας τουτέστιν κιθάρα-φωνή, το απέφευγα γιατί με την ηχογράφηση ακουστικών κιθαρών δεν τα πάω καθόλου καλά. Αλλά πριν μερικές μέρες αποφάσισα να το επιχειρήσω κυρίως για με αφήσει ήσυχο . Έφαγα ένα απογευματόβραδο με άπειρες προσπάθειες και κατάφερα μια τρύπα στο νερό. Τι δοκίμαζα μικρόφωνα, τι άλλαζα χωροταξία, τι προσπάθησα να παίξω strumming, πένα, δάχτυλα, τα πάντα όλα ακούγονταν χάλια. Το πυκνωτικό δεν έπιανε τίποτα κι αν το ανέβαζα σε επίπεδα που να παίρνει καλό σήμα μάζευε απίστευτο θόρυβο του χώρου αλλά κι από έξω, παράσιτα από τον σκληρό δίσκο και τα ρεύματα και διάφορα άλλα πανέμορφα. 
    
   Το ξανάπιασα την επόμενη μέρα και απλά κάρφωσα την ακουστική (το μαγνήτη της δηλαδή) στο interface, κότσαρα ένα amp sim από το cakewalk, πείραξα ρυθμίσεις να φέρνει όσο γίνεται σε ακουστικό ήχο και αφού έβαλα και το πυκνωτικό μου για τη φωνή μόνο (και πάλι έχει αρκετό θόρυβο), έκατσα κι έκανα αυτό το take. Θα ήθελα άλλον ήχο στην κιθάρα αλλά δεν τα κατάφερα παρόλο που συνέχισα τις δοκιμές και μετά την ηχογράφηση του παρόντος. Τεσπά πολλά είπα πάλι. Ιδού Tell Me Mama για το τέλος του 2018. 
  • By Jazzjoker
   Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι. 
    
   Κάμω ποδαρικό/δοκιμή στην κατηγορία κλιψ του νέου φόρουμ με ένα πρόσφατο κομμάτι που πήγαινε για τραγούδι αλλά δε μου έκατσε τελικά και το άφησα ως ινστρουμένταλ. Δεν ξέρω αν έχω συμπληρώσει τα πεδία σωστά και δε βλέπω να υπάρχει προεπισκόπηση πια οπότε θα δείξει. 
 • Mix Top Reviews

 • Mix Most Views

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Guidelines