Προς το περιεχόμενο
  • Ακουστικά AIAIAI στην Ελλάδα


    Newsguy

    Η ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ αντιπροσωπεύει πλέον την AIAIAI στην Ελλάδα.

     

    Η AIAIAI, που ιδρύθηκε το 2006 στη Δανία, είναι μια εταιρεία σχεδιασμού ήχου αφιερωμένη στην ανάπτυξη κορυφαίου εξοπλισμού. Αξιόπιστη για τη μουσική δημιουργικότητα και στα πιο έντονα περιβάλλοντα - στο δρόμο, στο στούντιο και στη σκηνή.
     

    Αξιόπιστη γιατί απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα και μηδενικό συμβιβασμό. Μεγάφωνα υψηλής ποιότητας βιοκυτταρίνης για επαγγελματικό ήχο, τα πιο άνετα και ελαφριά υλικά για μεγάλες περιόδους λειτουργίας και μια αρθρωτή σχεδίαση προσαρμόσιμη στις ανάγκες και της τεχνολογίας που εξελίσσεται.


    Τα προϊόντα της αναπτύσσονται σε συνεργασία με επαγγελματίες DJs και παραγωγούς και είναι σχεδιασμένα για να διαρκούν.
    TMA-2 Studio Wireless+ (Bluetooth 5.0, W+ Link technology)

    Διαθέτει μια σειρά ακουστικών που κύρια χαρακτηριστικά τους είναι πως είναι Modular με αρθρωτή προσαρμογή ώστε να μπορούν να αναβαθμίζοντε καθώς εξελίσσονται η τεχνολογία ή οι ανάγκες. Άλλα χαρακτηριστικά:

    • Καποια μοντέλα διαθέτουν την νέα τεχνολογία W+ Link για εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση και ασυμπίεστο ήχο, Bluetooth 5.0 με αναπαραγωγή +80 ώρες.
    • Διάφραγμα που έχει αναπτυχθεί με ακρίβεια από βιοκυτταρίνη NAC Audio, καθιστώντας το πιο άκαμπτο, ελαφρύτερο και ισχυρότερο από τα κανονικά ηχεία PET και επιτρέποντας στο διάφραγμα που παράγει ήχο να δονείται χωρίς τα επίπεδα παραμόρφωσης που υπάρχουν σε άλλα μεγάφωνα.
    • Alcantara® ή vegan δερμάτινα μαξιλάρια αυτιών για βελτιωμένη άνεση και συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά. 

    TMA-2 STUDIO (Professional modular studio headphones)

    Περισσότερα στην ΕΛΙΝΑ.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου