Προς το περιεχόμενο
  • Γνωρίστε τους εκθέτες της iNTERLiNKED Expo 2019 - Μέρος 1ο


    r2d2

    Bon Studio

    Η εταιρεία Bon Studio αγκαλιάζει και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα και άπτεται του αντικειμένου και των δραστηριοτήτων της και κυρίως ό,τι αφορά την Τεχνολογία και τις εφαρμογές της.

    Η έκθεση iNTERLiNKED Εxpo που ανοίγει τις πύλες της στο Ζάππειο Μέγαρο στις 30 Νοεμβρίου και 1-2 Δεκεμβρίου, εστιάζει στους κλάδους του Professional Audio-Visual, Digital Signage, Lighting, integration, Broadcast media, Smart Building και στοχεύει να παγιωθεί ως μία μεγάλη έκθεση ψηφιακών τεχνολογιών.

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι εκθέτουμε στα περίπτερα L3 & L4, έχουμε επιλέξει να παρουσιάσουμε State of the Art προϊόντα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική αγορά και επειδή ο χαρακτήρας της Έκθεσης είναι επαγγελματικός (b2b) θα έχουμε, παράλληλα, τη δυνατότητα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, να συζητήσουμε, να σας ενημερώσουμε και σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσουμε μαζί σας!
    Σας περιμένουμε!

     

    Kariotis

    Σας περιμένουμε όλους στα περίπτερά μας στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019.
    Στα πλαίσια της έκθεσης, η εταιρία μας θα έχει πολλά νέα και πρωτοποριακά προϊόντα να επιδείξει με σημαντικότερα όλων τα εξής:

    • - DiGiCo Mustard [inside plug ins] final version
    • - KLANG Immersive 3D in ear monitoring systems (παρουσίαση από τον κ. Jaap Pronk με τη συμμετοχή των ‘δικών μας’ ηχοληπτών κκ.κ. Πανολάσκου και Μόσχου ως ηχολήπτες που ήδη χρησιμοποιούν το σύστημα με τους καλλιτέχνες που συνεργάζονται.
    • - ADAMSON: παρουσίαση Blueprint και νέα συστήματα installation ήχου όπως τα: S10P /S118P, S10 LINE ARRAY, S 7 LINE ARRAY
    • - Montarbo: παρουσίαση Wind pro/earth pro new series with dante (θα συμμετέχει στο demo ακροάσεων του εξωτερικού χώρου)
    • - DAD: Column array speakers με ενσωματωμένο software για processing on board (Ark series)
    • - PROAUDIO: Waterproof speakers
    • - REFERENCE Cables by Angelo Tordini, με A-B tests στο περίπτερο της εταιρίας μας, με παρουσίαση νέων καλωδίων, καλώδια για drums, κλπ
    • - AVIOM A 360-320 BOOM 1 chair systems για μουσικούς
    • - AUDIX ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα
    • - PROLIGHTS: Νέα Μοντέλα Μoving Head Profilers με led lamps (RA 3000, RA 2000 κλπ), Profiles, Theatricals κλπ bit.ly/2OnKKxt, bit.ly/2qOidrF
    • - PROLIGHTS νέο LED Display Outdoor omega x48t bit.ly/35tCkdA 
    • - PROLIGHTS Νέα LED Pars
    • - OVATION by HOTION: LED PROFILES, THEATRICAL LIGHTS, TV-CINEMA, STUDIO LIGHTS bit.ly/2Ok7aQ7 , bit.ly/2pWurOK
    • - UNIRIG – Divo, νέα σειρά motor hoists
    • - NIVTEC - PLexi glass stage systems

    και πολλά ακόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

     

    Space Lights

    Αγαπητοί συνεργάτες, η εταιρία Space Lights συμμετέχει στην iNTERLiNKED Εxpo με το ΝΕΟ LINE ARRAY COSMO της HK AUDIO. Ένα νέο σύστημα το οποίο θα έχουν οι επισκέπτες τη δυνατότητα να ακούσουν στα εξωτερικά DEMO του Ζαππείου κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

    Στον τομέα φωτισμού, έρχεται να παρουσιάσει νέα ρομποτικά τεχνολογίας LED καθώς και καινούργια κινητή κεφαλή IP67.

    Επίσης θα παρουσιαστεί μια εκτεταμένη γκάμα λύσεων και εφαρμογών Integrated sound με προϊόντα και λύσεις της Ecler για κάθετη διαχείριση ήχου σε σύνθετους χώρους.

    Τέλος, η νέα P2 LED SCREEN WALL έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα των νέων προϊόντων καθώς και να αλλάξει τα δεδομένα της οθόνης υψηλής ευκρίνειας.

    Περισσότερα προϊόντα στα περίπτερα της SPACE LIGHTS, L11-L12.

     

    Rm Audio Ressou Bros Co

    Mε μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της εταιρείας μας, Rm Audio Ressou Bros Co, στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo.
    Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019 και στα πλαίσια της έκθεσης, η εταιρία μας θα παρουσιάσει τα εξής προϊόντα: επαγγελματικά συστήματα ήχου και φωτισμού, συνεδριακά και μεταφραστικά συστήματα, συστήματα διανομής ήχου και εικόνας και τέλος συστήματα ικριωμάτων και εξεδρών.

    Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά στο περίπτερο R7, όπου θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε περαιτέρω τα προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών Atc Truss, Beyerdynamic, Broaman, Buetec, Elation Professional Lighting, Faital Pro, Linea Research, Martin Audio, Optocore, Void Acoustics.

    Τέλος, θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλόξενήσουμε τον Robin Dibble product support engineer της Martin Audio και τον Alistair Smyth product specialist της Elation Professional Lighting, όπου θα βρίσκονται στην διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

     

    Rackey’s

    Η εταιρεία Rackey’s αποτελεί τη μοναδική επιχείρηση στον χώρο του επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και εικόνας που καλύπτει και τους τρεις βασικούς τομείς δραστηριοτήτων του κλάδου που είναι η ενοικίασης , η πώληση  καθώς και η κατασκευής flight cases για πάνω από 30 χρόνια.

    Ο τομέας της ενοικίασης στελεχώνεται από έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, που μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Με επαγγελματισμό και συνέπεια ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς, με εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται και με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του πελάτη, το τμήμα ενοικιάσεων συνεχίζει, εξελίσσεται και βελτιώνεται διαρκώς.

    Όσον αφορά τον τομέα της πώλησης, μέσα από πολυετή συνεργασία με οίκους του εξωτερικού (Adam Hall Group Brands – LD Systems, Cameo, Gravity, Defender, Palmer – Master Audio, ANT, Steinigke Brands – Eurolite, Omnitronic, Omnilux – UDG Gear) η εταιρεία Rackey’s έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των πλέον σύγχρονων προϊόντων σε επίπεδο ήχου, φωτισμού και εικόνας.
    Στην έκθεση του Ζαππείου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τη CLF Lighting με την οποία έχουμε αποκλειστική συνεργασία για την εκπροσώπηση της στην Ελλάδα.

    Τέλος, ο τομέας των flight cases, η Road Cases (τμήμα κατασκευής της Rackey’s) αποτελεί έναν εξίσου βασικό τομέα της επιχείρησης. Μετά από 30 χρόνια στην παραγωγή custom cases, η γνώση, η εμπειρία, ο μηχανολογικός εξοπλισμός καθώς και το απολύτως καταρτισμένο προσωπικό, καθιστά την εταιρεία μια από τις πρώτες επιλογές για κατασκευή flight cases.

    Στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo, η εταιρία μας θα παρουσιάσει προϊόντα των εταιρειών: LD Systems, CAMEO καθώς και τα προϊόντα της GRAVITY.
    Επίσης επιλεκτικά θα παρουσιάσουμε ορισμένα από τα πιο εμπορικά προϊόντα των εταιριών ΑΝΤ INTO MUSIC και MASTER AUDIO.

    Η Rackey’s αποτελεί μια εταιρεία που στόχο έχει τη διαρκή εξέλιξη, την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα της ενοικίασης, την ανεύρεση και σύναψη συμφωνιών με όλο και περισσότερους οίκους του εξωτερικού, ώστε κάθε χρόνος που περνάει να καθιστά δυνατή την καλύτερη εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.
    Με επιμονή και υπομονή η εταιρεία σήμερα, μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ενοικίαση, πώληση και κατασκευή flight cases και θα συνεχίσει να αναζητά συνεχώς τρόπους για διαρκή βελτίωση.

     

    Ntoulas Sound

    Η εταιρεία μας, Ntoulas Sound, συμμετέχει στην iNTERLiNKED Εxpo 2019, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από Σάββατο 30 Νοεμβρίου έως Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου. Σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας (Νο R17) για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας, αλλά και για να συζητήσετε με το εξειδικευμένο μας team.

    Στο περίπτερό μας, θα συναντήσετε προϊόντα της Kling & Freitag, μιας εταιρείας με 25ετή πείρα στην κατασκευή υψηλής ποιότητας sound systems. Τα Line 212 θα στηθούν στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, όπου και θα πάρετε μια γεύση μέσω του openair demonstration.
    Θα βρείτε όλη τη σειρά των θρυλικών μικροφώνων της Heil Sound, καθώς και των ακουστικών ProSet3. Την τιμητική τους θα έχουν τα μικρόφωνα φωνής PR 35 και τα kick drum mic PR 48.

    Δοκιμάστε από κοντά τα ρομποτικά της Joyfirst και ενημερωθείτε για τις λάμπες της εταιρείας Roccer. Λάμπες για θεατρικούς προβολείς, ρομποτικά και projectors.
    Στο εκθεσιακό μας περίπτερο θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από ειδικά εφέ και πετάλια μουσικών οργάνων της εταιρείας Rowin.
    Σας περιμένουμε!

     

    DNA Systems

    Η εταιρία μας, DNA Systems, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανάληψη μίας ακόμη αντιπροσωπείας, αυτή της Eastern Acoustics Works - EAW. Τα προϊόντα της EAW θα εισάγονται και θα διανέμονται πλέον από την DNA Systems για την Ελληνική αγορά.
    Επίσης σας περιμένουμε όλους σας στο booth μας στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo του Ζαππείου (30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2019), για να δείτε από κοντά τα πρώτα προϊόντα της EAW, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρία μας και θα έχει στο περίπτερό της στην έκθεση. Τόσο εμείς, όσο και η EAW, σας περιμένουμε όλους στο Ζάππειο.

    Λίγα λόγια για την EAW.
    Η EAW γιορτάζει την 40ή επέτειο από την ίδρυσή της, κάνοντας αυτό που κάνει καλύτερα: παράγει μια γκάμα προϊόντων για όλους όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν τέλειο ηχητικό καμβά, από ένα μικρό στούντιο έως ένα γήπεδο 75.000 θέσεων. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι εξελιχθήκαμε και αποτελέσαμε παράδειγμα για την καινοτομία και τις τεχνολογίες αιχμής και σημείο αναφοράς τόσο στην παραγωγή όσο και στο ηχητικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας, είναι η αναγνωρίση και ο θαυμάσμός παγκοσμίως από τους επαγγελματίες της βιομηχανίας. Έχουμε εργαστεί για να κάνουμε τους πελάτες μας επιτυχημένους από το 1978 και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.
    Η EAW σχεδιάζει τα προϊόντα της στα κεντρικά γραφεία της στο Whitinsville USA, καθώς εκεί φιλοξενούνται οι χώροι έρευνας και ανάπτυξης, της μηχανικής, των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, της υποστήριξης και της διοίκησης.

     

    Σεμινάρια και demos στην iNTERLiNKED Expo 2019

     

    Bon Studio

    Στα πλαίσια της έκθεσης iNTERLiNKED Εxpo, η εταιρία Bon Studio διοργανώνει 2ωρο σεμινάριο granMA 3 με στελέχη της MA Lighting. Στο συνεδριακό χώρο του Ζαππείου θα φιλοξενηθούν προιόντα της κορυφαίας σειράς grandMA3, μαζί με δυο πρωτοκλασάτα στελέχη της Ma Lighting, τους Jelle Moerman – (Ma Lighting Regional Sales Manager) και Michael Strathman (MA Lighting Technical Support).

    Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία Bon Studio, ενώ μπορείτε να κάνετε registration και στο site της έκθεσης, για να σας εγγραφείτε δωρεάν.

     

    Kariotis

    Αγαπητοί συνεργάτες, στο  πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας μας στην έκθεση iNTERLiNKED Εxpo 2019, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από Σάββατο 30 Νοεμβρίου έως Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, διοργανώνουμε Private Open Demo – Seminar για τα νέα συστήματα της Adamson  S-7 και S-10, την τελευταία μέρα της έκθεσης 02/12/2019, ημέρα Δευτέρα, στο ανοικτό χώρο του γηπέδου 6x6 SOCCER LAND στην Ελευσίνα.
    Ο MARIO AHRBERG, System Εngineer της Adamson, θα μας μυήσει στα ενδότερα των συστημάτων.

    Πούλμαν θα αναχωρήσει στις 17.00 από το χώρο του Ζαππείου και θα επιστρέψει τους συμμετέχοντες στις 21.30 στο ίδιο σημείο.

    Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

     

    Tα συστήματα που θα αναρτηθούν προς ακρόαση στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, στα πλαίσια της έκθεσης iNTERLiNKED Εxpo είναι τα ακόλουθα:

    • - JBL VTX A8 / Bon Studio
    • - HK Audio COSMO C8 / Space Lights
    • - Montarbo Wind pro 212, Earth pro 118 sub / Kariotis Audio & Lighting
    • - Κ-Array ΚΗ7, ΚΗ3, Kayman / Asproulis Experience
    • - Kling & Freitag K&F Line 212 -9 SP / Ntoulas Sound

     

    Τα συστήματα θα λειτουργούν 2 φορές την ημέρα (μεσημέρι στις 12.30 και απόγευμα στις 18.00) και η κάθε εταιρία θα πραγματοποιεί τα δικά της 12λεπτα demo.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου