Προς το περιεχόμενο
  • Εκλογές 5 έως 9/11 στον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο


    Newsguy

    Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η Εφορευτική Επιτροπή συγκέντρωσε τις υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν από 5 έως και 9 Νοεμβρίου 2021.

     

    Για πρώτη φορά κατεβαίνει μια εναλλακτική παράταξη στις εκλογές, οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ που απαρτίζεται απο γνωστούς επαγγελματίες μουσικούς, όπως οι Βασίλης Γκίνος, Ντίνος Γεωργούντζος, Τόνυ Κονταξάκης, Δημήτρης Παναγόπουλος, Μάνος Χναράκης και πολλοί άλλοι.

     

    Έτσι κατατέθηκαν υποψηφιότητες από δύο συνδυασμούς για Διοικητικό Συμβούλιο, Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Θ.Α και στο Ε.Κ.Α.

     

    Το σημερινό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ και οι νεόφερτοι ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

     

    Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο του Συλλόγου (Σαπφούς 10, 5ος όροφος).

     

    Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όλα τα Ταμειακώς Εντάξει μέλη του Συλλόγου.

     

    Καλούνται όλα τα μέλη να πάρουν μέρος στις εκλογές του συλλόγου.

     

    ΥΠΟΦΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2021 – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

    ΥΠΟΦΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2021 – ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

    • Like 2

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    • Guru

    Οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ θέλουν έναν μαζικό Σύλλογο, που να εμπνέει όλους όσους προσφέρουν μουσικές υπηρεσίες, σύγχρονο και εξωστρεφή, αγωνιστικό, κομματικά ανεξάρτητο και σε διαρκή αυτοκριτική. Είμαστε εδώ για να προσθέσουμε στην αγωνιστικότητα, να συμβάλλουμε στην επιμόρφωση και να ενισχύσουμε τον αγώνα του Συλλόγου σε όλα τα μέτωπα. Οι διαφωνίες μας δεν πηγάζουν από κομματική γραμμή, δεν είμαστε υποκινούμενοι ή ιδιοτελείς κι αναγνωρίζουμε ένα και μοναδικό συμφέρον, αυτό των μουσικών. Όποιο όργανο κι αν κρατούν, όποια μουσική κι αν παίζουν, όποιο κόμμα κι αν ψηφίζουν.

     

    MSD.jpg

    Επεξεργασμένο από Μανώλης Χναράκης
    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Ως συνάδελφος συνδικαλιστής άλλου χώρου βέβαια, εκφράζω την αλληλεγγύη μου, εύχομαι καλή και ομαλή διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και δίνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. 

     Η συλλογικότητα και η ομοψυχία είναι η ύψιστη προϋπόθεση για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και την επίτευξη καλύτερων εργασιακων , οικονομικων , κοινωνικων, πολιτικών και πολιτιστικών συνθηκων!!!!! 

     Καλή επιτυχία!!!!! 

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    • Guru

    Η οικονομική και υγειονομική κρίση που διανύουμε είναι μια άβυσσος για τις παραστατικές τέχνες. Η κατάσταση αυτή δεν είναι πρωτοφανής: ο καλλιτέχνης είναι ιστορικά ριγμένος στην κοινωνική διαπραγμάτευση. Η εργασιακή επισφάλεια και η οικονομική αβεβαιότητα είναι διαχρονικά χαρακτηριστικά των δημιουργικών βιομηχανιών. Η ιστορία δείχνει πως δεν υπάρχει τομή, άλμα, ανατροπή που θα δικαιώσει τους Έλληνες καλλιτέχνες - μόνο κλίμα και περιβάλλον που πρέπει να καλλιεργηθεί για να γίνει πρόσφορο.

     

    Τι είδους καλλιέργεια είναι αυτή; Κάθε κίνημα, στάση, απεργία, κάθε διαμαρτυρία και διεκδίκηση που αναζητά στήριξη από την κοινωνία, θα πρέπει να την έχει εκπαιδεύσει, να έχει «ποιήσει ήθος”. Και πόσοι από μάς πραγματικά έχουμε συμπεριλάβει στις προτεραιότητες της δουλειάς μας την αγωγή της ψυχής, που ποιεί το ήθος αυτό. Ειδικά σε συνθήκες απορρύθμισης της επικοινωνίας, όπου η τέχνη υποβαθμίζεται σε “περιεχόμενο” για το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ. Η τέχνη που χρειάζεται να επισημαίνει πόσο απαραίτητη είναι, ή δεν είναι απαραίτητη ή δεν είναι τέχνη.

     

    Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό; Να αποδεχτούμε την ανάγκη που έχει ο ένας για τον άλλο και να αναζητήσουμε τις λύσεις που μόνο η συλλογικότητα μπορεί να προσφέρει. Καλλιτέχνες και στελέχη της βιομηχανίας, χρωστάμε στο κοινό, στην τέχνη και στον εαυτό μας, να γίνουμε καλύτεροι, σοφότεροι, δυνατότεροι - και πάνω απ’ όλα αλληλέγγυοι. Διεκδικούμε τα ελάχιστα κεκτημένα μας, αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί τα κεκτημένα μας είναι ελάχιστα και γιατί η κοινωνική μας προσφορά δεν είναι αυτονόητη.

     

    252018829_10222962338860881_738106576699

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    • Administrator

    Όσοι επαγγελματίες με ένσημα ή ΚΑΔ μουσικού (κι ας λένε ότι θέλουν) ή κάποιο πτυχίο, μπορούν να γραφτούν και να ψηφίσουν.

    Είναι ευκαιρία να λειτουργήσει προς όφελος των μουσικών πια, ο απολιθωμένος σύλλογος των λίγων οργανωμένων. 

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    • Guru

    Σήμερα Τρίτη 9/11/2021 είναι η τελευταία ημέρα των εκλογών.

     

    Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος

    Σαπφούς 10, Αθήνα

    105 53, Πλ. Κουμουνδούρου
    5ος όροφος


    Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από 10:00 έως 19:00.

     

    Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα Ταμειακώς Εντάξει μέλη του Συλλόγου με την επίδειξη της ταυτότητάς τους ή άλλου επίσημου εγγράφου.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    • Guru

    https://pmu.gr/?p=1892

     

    Σήμερα ημέρα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 κλήθηκαν οι 11 πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης με τους Συνδυασμούς που συμμετείχαν («Αγωνιστικό Μέτωπο Μουσικών» και «Μουσικοί σε Δράση») με βάση τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχαιρεσιών μας στις 5, 6, 7, 8 και 9 Νοέμβρη 2021, και συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο.

    Μετά από μυστική ψηφοφορία όπως προβλέπει το καταστατικό, εκλέχθηκε το Προεδρείο του Π.Μ.Σ. που έχει ως εξής :

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Παρασκευόπουλος

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Γκίνος

    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Σταυρόπουλος

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αλέξανδρος Κεντρής

    ΤΑΜΙΑΣ: Φώτης Κόλλιας

    ΑΝ/ΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: Δημήτρης Κουφαλάκος

    ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ ΔΗΜ. & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Αθηνά Κουκή

    Και οι συνάδελφοι Ντίνος Γεωργούντζος, Νίκος Μήλας, Στέφανος Νάσος και Ντίνος Χατζηιορδάνου ως μέλη του Δ.Σ.

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου