Προς το περιεχόμενο
  • Εξαγορά της Native Instruments


    Newsguy

    Οι επενδυτές τεχνολογίας Francisco Partners απέκτησαν την πλειοψηφία της Native Instruments με σχέδια να δημιουργήσουν μια «ανθρωποκεντρική πλατφόρμα από χρήστη σε χρήστη για τη βιομηχανία μουσικής δημιουργίας». Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι ιδρυτές Native Instruments και επενδυτές EMH Partners γίνονται μειοψηφικοί μέτοχοι. Η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει το τρίτο τρίμηνο του 2021.

     

    Ενώ τα νέα μπορεί να ακούγονται ενοχλητικά για ορισμένους, ο κατασκευαστής που εδρεύει στο Βερολίνο φαίνεται να βρίσκεται σε καλή θέση αυτή τη στιγμή. Μετά τις μεγάλες επενδύσεις της EMH Partners το 2017 και το 2020, η Native Instruments σημείωσε σημαντική αύξηση στα έσοδα, τις συνεργασίες και τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Το πρόσφατο παρελθόν είδε τον συνιδρυτή και πρώην CEO Daniel Haver να παραιτείται για να δώσει χώρο σε νέο αίμα και την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του αυτόνομου Maschine +. Πρέπει να ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τεθεί η εταιρεία στα χέρια μιας παγκόσμιας εταιρείας επενδύσεων που μπορεί να υποστηρίξει το μέλλον της με επιχειρηματική τεχνογνωσία και μεγάλα κεφάλαια.

     

     

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Στις 10/2/2021 στις 12:21 ΜΜ, Konstantinos Papadopoulos είπε

    Θεέ μου! Η Native Instruments; Ελπίζω τουλάχιστον να είναι σε καλά χέρια όλα αυτά τα VSTs που γράψανε ιστορία στον πλανήτη μας!!!

     

    Συμφωνώ!

    Άμα κρίνουμε από το τί έγινε στο παρελθόν με E-mu (Emulator), NemeSys (GigaStudio) κλπ., Παναγία βόηθα..

    Μόνο η Steinberg τη "γλύτωσε"..

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Προτιμησα το Traktor απο το Recordbox τοτε, εχει ενα διαφορετικο βαρος η ΝΙ σ'αυτο το κομματι τουλαχιστο

    Και τα hardware της πολυ καλα κ αξιοπιστα

    Ας ελπιζουμε οτι θα δωσει αλμα στη βιομηχανια (παντως η Arturia στο sampling σε virtual inst ειναι σε κορυφη) 

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου