Προς το περιεχόμενο
  • Επιδείνωση έλλειψης τσιπ λόγω απώλειας των ουκρανικών εγκαταστάσεων παραγωγής, λέει η Behringer


    Newsguy

    Η Behringer δυσκολεύεται με την παγκόσμια έλλειψη τσιπ αφού έχει δεκάδες νέα συνθεσάιζερ για παραγωγή που επί του παρόντος βρίσκονται σε αναμονή.

     

    Το Σαββατοκύριακο η εταιρεία διευκρίνισε ότι το 50% της παγκόσμιας παραγωγής αερίου νέον, το οποίο χρησιμοποιείται στην παραγωγή ημιαγωγών, κατασκευάζεται στην Ουκρανία. Αυτές οι εγκαταστάσεις παραγωγής έχουν κλείσει για προφανείς και κατανοητούς λόγους.
    Μερικά πράγματα είναι σίγουρα πιο σημαντικά από τον χρόνο παράδοσης του πιο πρόσφατου συνθεσάιζερ αφού οι σκέψεις μας είναι στον ουκρανικό λαό που υποφέρει από τη ρωσική εισβολή. 

    Για την ώρα η Behringer απασχολεί τους μηχανικούς της για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

     

    ukrainian-neon-770x425.jpg

    Ουκρανικό εργοστάσιο Neon


    Εν τω μεταξύ η Behringer ανέφερε πως η Intel κατασκευάζει ένα εργοστάσιο 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Οχάιο και ότι άλλες μεγάλες εταιρείες επενδύουν σε νέες μονάδες παραγωγής τσιπ. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να μειώσουν τις ελλείψεις μέχρι το 2023.

     

    Οι νέες κυκλοφορίες θα καθυστερήσουν και θα περιμένουμε λίγο ακόμα για τα νέα συνθεσάιζερ της Behringer. 

     

    Είναι μια ευκαιρία να ασχοληθούμε περισσότερο με όσα ήδη έχουμε και παράλληλα να κάνουμε κάτι για ανθρωπιστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό μέσω του Ερυθρού Σταυρού.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου