Προς το περιεχόμενο
  • Η Gibson εξαγόρασε τη Mesa / Boogie.


    Newsguy

    H Gibson ανακοίνωσε την εξαγορά της Mesa / Boogie. Η εμβληματική μάρκα θα συνεχίσει να κατασκευάζει προϊόντα με το όνομά της, καθώς και να γίνει το "Custom Shop for Amplifiers της Gibson".

     

    Η Mesa / Boogie ιδρύθηκε πριν από 51 χρόνια από τον Randall Smith, ο οποίος δημιούργησε πολλά πρωτοποριακά κυκλώματα και σχέδια - πρωτοπορoς των ενισχυτών high gain - που έχουν καθορίσει τη Mesa για

    δεκαετίες. Ο Smith θα ενταχθεί στον Gibson ως Master Designer και πρωτοπόρος της Mesa / Boogie.

     

    Cesar Gueikian, Randy Smith και JC Curleigh,

     

    «Δεν έχουμε ενισχυτές Gibson σήμερα, οπότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ποιος είναι ο καλύτερος κατασκευαστής  αλλά και ομοϊδεάτης» είπε στο Guitar World, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gibson JC Curleigh.

    «Υπήρχε μόνο μία απάντηση και αυτή ήταν η Mesa / Boogie. Αυτή είναι μια τέλεια συνεργασία με βάση τις συλλογικές επαγγελματικές μας εμπειρίες και το πάθος για τον ήχο».

     

    Ο Randall Smith είπε: «Είμαι 75 ετών και εξακολουθώ να δουλεύω κάθε μέρα. Αυτή είναι η τέχνη μου και πολλοί από τους συνεργάτες μου έχουν εργαστεί στο πλευρό μου για 30 με 40 χρόνια. Καθώς είδαμε τον JC και τον Cesar να μεταμορφώνουν τον Gibson, είδαμε συγγενικά πνεύματα να μοιράζονται κοινές αξίες και μια έντονη αφοσίωση στην ποιότητα. Σήμερα, οι κιθάρες Gibson είναι οι καλύτερες και όταν ρώτησαν αν θα θέλαμε να γίνουμε το Custom Shop για τους Ενισχυτές Gibson, οραματιστήκαμε μια τέλεια συνεργασία που θα επέκτεινε την προσέγγισή μας διατηρώντας παράλληλα την κληρονομιά μας πέρα από την εποχή μου».


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου