Προς το περιεχόμενο
  • Ανακοίνωση σχετικά με τη διεξαγωγή του Release Athens 2021


    Newsguy

    Φίλες και φίλοι του Release Athens,

     

    Εδώ και καιρό, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποιήσουμε το φετινό φεστιβάλ, με όση αισιοδοξία μας επέτρεπαν οι υπάρχουσες συνθήκες και σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονταν σε αυτό.


    Πλέον, είναι ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, παρότι το φως έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται και αυτή η πρωτοφανής ταλαιπωρία για ολόκληρο τον κόσμο δείχνει να λαμβάνει τέλος, σε μεγάλο βαθμό, μέσα στους επόμενους μήνες.

     

    Δυστυχώς, όμως, ο ρυθμός των εμβολιασμών μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτός που έπρεπε, τόσο στη χώρα μας όσο και στις περισσότερες της Ευρώπης, με αποτέλεσμα τη συνέχιση των περιοριστικών μέτρων, της ασάφειας από πλευράς των αρμόδιων αρχών και της αβεβαιότητας που οδηγεί σχεδόν όλους τους καλλιτέχνες στο να μεταφέρουν τα πλάνα τους στην επόμενη χρονιά.

     

    Όπως γίνεται κατανοητό, δεν θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε εξαίρεση σε αυτή την κατάσταση. Κατά συνέπεια, βρισκόμαστε στη διαδικασία μεταφοράς όλων των εκδηλώσεων που είχαμε προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2021 σε εκείνο του 2022.


    Όπως όλοι σας γνωρίζετε, το Release Athens αποτελείται από πολλές ημέρες και στο πλαίσιό του εμφανίζονται πολλοί καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο. Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και πιστεύουμε πως εντός των καλοκαιρινών μηνών θα έχουμε ανακοινώσει το σύνολο των νέων ημερομηνιών για το 2022.

     

    Αυτό που μπορούμε να σας πούμε, μετά βεβαιότητας, είναι πως στο ήδη τεράστιο line-up του φεστιβάλ θα προστεθούν μερικά ακόμα πολύ μεγάλα ονόματα, σε περισσότερες main days, καθώς και αρκετά ακόμα, σε side shows του Release Athens 2022.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου