Προς το περιεχόμενο
  • Η Epic Games εξαγοράζει το Bandcamp


    Newsguy

    Η Epic είναι γνωστή για την ανάπτυξη του Fortnite και του Unreal Engine, αλλά προς το παρόν, αυτή η συγχώνευση σημαίνει business as usual για την ανεξάρτητη πλατφόρμα καλλιτεχνών, Bandcamp. Tο Bandcamp υπόσχεται τις ίδιες αποδόσεις και υπηρεσίες για τους ανεξάρτητους δημιουργούς μουσικής στην πλατφόρμα.

     

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bandcamp, Ethan Diamond, δήλωσε ότι «θα συνεργαστούν με την Epic για να επεκταθούν διεθνώς και να προωθήσουν την ανάπτυξη σε όλο το Bandcamp, από βασικά στοιχεία όπως οι σελίδες άλμπουμ, οι εφαρμογές για κινητά, τα εργαλεία εμπορικών προϊόντων, το σύστημα πληρωμών και οι λειτουργίες αναζήτησης και ανακάλυψης. νεότερες πρωτοβουλίες, όπως η έκδοση βινυλίου και οι υπηρεσίες live streaming».

     

    Η Epic Games αποκτά το Bandcamp καθώς και οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν πρωτοβουλίες για καλλιτέχνες κατά την εποχή της πανδημίας, φαίνεται ότι τα συμφέροντα είναι ευθυγραμμισμένα. Το Bandcamp, με την πρωτοβουλία Covid-19 Day που συγκέντρωσε 4,3 εκατομμύρια δολάρια από τα μέλη για την υποστήριξη των καλλιτεχνών. Ενώ η Epic Games ξεκίνησε αρκετές συνεργασίες Fortnite με καλλιτέχνες όπως οι Travis Scott, Tash Sultana και Tones and I.

     

    Από το 2020, η Sony έχει επενδύσει πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια στην Epic Games ανεβάζοντας την αποτίμηση της μετοχής της στα 28,7 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του περασμένου έτους. 


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν ξέρω αν τελικά εξαγοράστηκε, ή τί έγινε τέλος πάντων, πάντως το κλασσικό πρόβλημα του bandcamp όταν πας να αγοράσεις ένα digital album, παραμένει το ίδιο ως σήμερα: Σου βαφτίζει την κάρτα σου "invalid" και σε σπρώχνει στην εναλλακτική του paypal. Μου το είχαν κάνει παλιότερα, συνεχίζουν και το κάνουν και τώρα. Ελεεινοί και τρισάθλιοι..

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου