Προς το περιεχόμενο
  • M-Audio ηχεία BX3BT και BX4BT με Bluetooth


    Newsguy

    Με εξαίρεση τη νέα επιλογή Bluetooth, τα BX3BT και BX4BT είναι ίδια με τα μη ασύρματα αντίστοιχά τους BX3 και BX4.

    Έχουν τα ίδια γούφερ Black Kevlar (3,5” στο BX3BT, 4,5” στο BX4BT), τουίτερ με θόλο από φυσικό μετάξι 1” και ενσωματωμένo ενισχυτή 120 watt. Ένα στερεοφωνικό σετ αποτελείται από ένα ενεργό ηχείο που φιλοξενεί τις εισόδους, τον ενισχυτή και το EQ και ένα παθητικό ηχείο που συνδέεται με το ενεργό μέσω ενός καλωδίου διασύνδεσης ηχείων που περιλαμβάνεται.

    M-Audio-BX3BT-bluetooth-770x425.jpg

     

    Η ευέλικτη συνδεσιμότητα είναι το σημαντικό πλεονέκτημα τους.

    Τα M-Audio BX3BT και BX4BT σας έχουν καλύψει με εισόδους 1/4”, 1/8” και RCA. Η είσοδος 1/8” βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά. Αυτό καθιστά εύκολη τη σύνδεση του smartphone, του tablet ή του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής, εάν το Bluetooth δεν είναι επιλογή. Δεν έχουν εισόδους XLR, αλλά πιθανώς δεν θα λείψει στο κοινό που απευθύνονται.

    M-Audio-BX4BT.jpg

     

    Ένας διακόπτης στο πίσω μέρος σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση ενεργού ηχείου (αριστερά ή δεξιά). Υπάρχει επίσης ένας ισοσταθμιστής 2 ζωνών.

     

    M-Audio-BX3BT-BX4BT-rear.jpg

     

    Τα M-Audio BX3BT και BX4BT συνοδεύονται από το λογισμικό DAW, MPC Beats και μια επιλογή από όργανα plug-in (Hybrid 3, Mini Grand και Velvet).

     

    Τα BX3BT και BX4BT είναι άμεσα διαθέσιμα προς 132 και 152 ευρώ, αντίστοιχα.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα M-Audio BX3BT και BX4BT https://www.elina.gr/.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου