Προς το περιεχόμενο
  • Νέα Casio piano


    Newsguy

    Η Casio ανακοίνωσε τρία επερχόμενα μοντέλα που θα ενταχθούν στη σειρά ψηφιακών πιάνων Privia, τα PX-S7000, PX-S6000 και PX-S5000. Εξοπλισμένα με βελτιωμένο σετ χαρακτηριστικών και με νέα, μοντέρνα αισθητική, υπόσχονται να προσφέρουν μια premium εμπειρία παιξίματος.

    Και τα τρία μοντέλα της γκάμας είναι εξοπλισμένα με σειρά ενσωματωμένων ήχων, που προσφέρουν βελτιωμένο ρεαλισμό χάρη στην τεχνολογία ακουστικής προσομοίωσης που προσφέρει αντήχηση χορδών και damper μαζί με θόρυβο πλήκτρων και απόσβεσης. Κάθε ένα από τα μοντέλα παρέχεται επίσης με έναν προσαρμογέα WU-BT10 που εξοπλίζει τα όργανα με Bluetooth και δυνατότητα ασύρματου MIDI.

     

    PX-S7000

     

    Η ναυαρχίδα PX-S7000 διαθέτει ενσωματωμένη βάση και πεντάλ και είναι εξοπλισμένο με νέο υβριδικής σχεδίασης  πληκτρολόγιο κατασκευασμένο τόσο από ξύλο όσο και από ρητίνη. Περιλαμβάνονται συνολικά 400 ενσωματωμένοι τόνοι, που κυμαίνονται από μεγάλα, όρθια και ηλεκτρικά πιάνα και μερικούς ήχους ντραμς.

    Το όργανο είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ενσωματωμένα ηχεία, συνδυάζοντας έτσι έναν φυσικό και ρεαλιστικό τόνο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν μια ακουστική ρύθμιση ανάλογα με την τοποθέτηση του πιάνου μέσα σε ένα δωμάτιο, με το PX-S7000 να προσαρμόζει την έξοδό του ανάλογα. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για τοποθέτηση κοντά σε τοίχο, στο κέντρο ενός δωματίου ή σε τραπέζι.

     

    PX-S6000

     

    Το PX-S6000 διαθέτει το ίδιο πληκτρολόγιο και σύστημα ήχου με τη ναυαρχίδα αλλά με πιο φορητό σχεδιασμό. Μια βάση διατίθεται προαιρετικά και μια ξεχωριστή μονάδα πεντάλ περιλαμβάνεται στη θέση της ενσωματωμένης σχεδίασης του PX-S7000. Προσφέρεται παρόμοια γκάμα ήχων και διαθέτει συνολικά 350 επιλογές.

     

    PX-S5000

     

    Το PX-S5000 προσφέρει επίσης ένα υψηλής ποιότητας πληκτρολόγιο από ξύλο και ρητίνη με μηχανισμό Smart Hybrid Hammer Action όπως τα προηγούμενα μοντέλα PX-S1100/S3100. Παρέχονται 23 ενσωματωμένοι ήχοι, που αποτελούνται από μια σειρά ήχων πιάνου.

     

    Και τα τρία μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου