Προς το περιεχόμενο
  • 1 μήνας για την iNTERLiNKED Expo


    Newsguy

    Εσύ έβγαλες το δωρεάν εισιτήριο εισόδου σου;

     

    Η έκθεση iNTERLiNKED Expo θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2019.

     

    Ως γνωστόν η iNTERLiNKED δεν ήρθε από το πουθενά, καθώς αποτελεί τη μετεξέλιξη της επιτυχημένης έκθεσης Music World Expo σε ένα νέο, πιο ολοκληρωμένο και πιο σύγχρονο concept, εστιάζοντας περισσότερο σε αναπτυσσόμενους κλάδους όπως: Audio-Visual, Lighting (Entertainment & Architectural), Digital Signage, Broadcast media, Smart building και στο ευρύτερο Integration.

    Ενα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι ότι η έκθεση μετατρέπεται σε αμιγώς b2b και απευθύνεται στους επαγγελματίες των εν λόγω κλάδων, καθώς και στις αντίστοιχες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν και επενδύουν στις ανωτέρω τεχνολογίες.

     

    Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της έκθεσης θα λάβουν χώρα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τους εκθέτες και συνέδριο από τους διοργανωτές, ενώ θα πραγματοποιηθούν και demo ηχητικών συστημάτων στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου.

     

    Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, προσκαλούμε όλους εσάς που είτε ασχολείστε επαγγελματικά με τους παραπάνω κλάδους, είτε σας ενδιαφέρουν οι αντίστοιχες τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις για την εξέλιξη της επιχείρησής σας, να επισκεφθείτε την iNTERLiNKED Expo 2019.

     

    Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψή σας, είναι να εγγραφείτε στην έκθεση και να λάβετε στο e-mail σας το Δωρεάν Εισιτήριο Εισόδου στην iNTERLiNKED Expo 2019. http://www.interlinkedexpo.com/index.php/el/gia-episkeptes/eggrafi

     

    Ολες τις πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να τις βρείτε εδώ: http://www.interlinkedexpo.com/index.php/el 


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου