Προς το περιεχόμενο
  • 13 - 16 Απριλίου η Prolight + Sound 2021 Hybrid Edition


    Newsguy

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Prolight + Sound 2021 με νέες ψηφιακές υπηρεσίες: Καινοτόμος Πλατφόρμα Εμπειριών και εκτεταμένο live streaming πρόγραμμα.

    Από τις 13 έως τις 16 Απριλίου, η Prolight + Sound 2021 συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας φυσικής έκθεσης με την ευελιξία των ψηφιακών εκδηλώσεων. Εκτός από παρουσιάσεις προϊόντων και συνέδρια στους εκθεσιακούς χώρους της Φρανκφούρτης, η εκδήλωση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων ψηφιακών υπηρεσιών. Έτσι, στους εκθέτες θα δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις τους σε ένα μεγαλύτερο κοινό και να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Με το όνομα "Prolight + Sound 2021 Hybrid Edition", η έκθεση επεκτείνεται σε μια πλατφόρμα εμπειριών που βασίζεται σε εφαρμογές που προσφέρουν καινοτόμα εργαλεία, όπως matchmaking υποστηριζόμενο από AI, virtual   στρογγυλά τραπέζια και προσαρμόσιμα εταιρικά προφίλ. Οι χρήστες μπορούν να γνωρίσουν τις καλύτερες στιγμές της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης από οπουδήποτε μέσα από διάφορα live streaming.

     

    Οι εταιρείες που θα έχουν φυσικό περίπτερο στην Prolight + Sound 2021 μπορούν παράλληλα να διαθέτουν το δικό τους εταιρικό προφίλ στην πλατφόρμα ψηφιακής εμπειρίας και να κάνουν χρήση υπηρεσιών όπως ως το matchmaking υποστηριζόμενο από AI και επικοινωνία με βίντεο σε πραγματικό χρόνο χωρίς επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, υπάρχει ένα Advanced Package, το οποίο προσφέρει συμπληρωματικά χαρακτηριστικά και περαιτέρω επιλογές για παρουσίαση στο πρόγραμμα των ζωντανών αναμεταδόσεων. Για εταιρείες που δεν μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών, υπάρχει επίσης η επιλογή για αποκλειστικά ψηφιακή συμμετοχή.

    Οι δυνατότητες των επισκεπτών της ψηφιακής πλατφόρμας είναι διαθέσιμες σε όσους έχουν στα χέρια τους εισιτήριο  για την Prolight + Sound 2021. Οι εκθέτες λαμβάνουν ένα απεριόριστο αριθμό δωρεάν voucher για να προσκαλέσουν τις επαφές τους.

     

    Prolight Sound Hybrid Edition 2021b.jpg


    Επιχειρήσεις χωρίς σύνορα: η πλατφόρμα ψηφιακής εμπειρίας

    Οι νέες υπηρεσίες της Prolight + Sound προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση μεταφέροντας τους κλασικούς παράγοντες επιτυχίας μιας φυσικής εμπορικής έκθεσης, όπως η άμεση επικοινωνία και η εμπειρία των προϊόντων, στην ψηφιακή σφαίρα. Η Πλατφόρμα Εμπειριών αντιπροσωπεύει ένα ιδανικό συμπλήρωμα για την φυσική παρουσία στην έκθεση - ή επιτρέπει στους συμμετέχοντες της βιομηχανίας, που δεν μπορούν να παρευρίσκονται αυτοπροσώπως,  να χρησιμοποιήσουν την έκθεση για την επιχείρησή τους μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής.

     

    Πυρήνας της πλατφόρμας είναι ένα σύστημα matchmaking το οποίο χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα της μηχανικής μάθησης και της τεχνητής νοημοσύνης. Έτσι, οι εκθέτες έρχονται σε επαφή με νέους, υψηλής ποιότητας υποψήφιους πελάτες που ενδιαφέρονται ακριβώς για το φάσμα προϊόντων και λύσεων που αυτοί εκθέτουν. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο ή να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες chat και βίντεο για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Η Πλατφόρμα Εμπειριών προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για μεμονωμένα εταιρικά προφίλ, στα οποία οι εταιρείες παρουσιάζουν τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους με λεπτομέρεια. Κατά την εγγραφή, οι χρήστες μπορούν να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους και τους τομείς λειτουργίας τους προκειμένου να βελτιώσουν περεταίρω την ποιότητα των προτεινόμενων επαφών.

     

    Άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας εμπειριών περιλαμβάνουν εικονικά στρογγυλά τραπέζια όπου οι εκθέτες μπορούν να συζητήσουν με ειδικούς καυτά θέματα του τομέα της τεχνολογίας ψυχαγωγίας. Έχουν επίσης την ευκαιρία να ξεκινήσουν έρευνες με συμμετοχή των χρηστών για τη συλλογή πολύτιμων σχολίων από τη βιομηχανία. Χρησιμοποιώντας την ομαδική λειτουργία, οι εταιρείες μπορούν να διαχειριστούν τους υπαλλήλους τους απευθείας από την πλατφόρμα. Επιπλέον, η πλατφόρμα παρέχει ανά πάσα στιγμή μια επισκόπηση πολλά υποσχόμενων leads.

     

    Οπτικοακουστικά μηνύματα του brand σας: επικοινωνήστε με τον κόσμο μέσω  ζωντανών μεταδόσεων βίντεο!

    Η προσφορά ζωντανών μεταδόσεων στην Prolight + Sound παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και εσωτερικές πληροφορίες από τη βιομηχανία για διεθνείς επαγγελματίες. Οι εκθέτες έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για συμμετοχή στο πρόγραμμα και συνεπώς να επεκτείνουν την εμβέλεια και την επιτυχία της συμμετοχής τους στην έκθεση.

     

    Κατά τις ημέρες της εκδήλωσης, η εμπορική έκθεση προσφέρει ταυτόχρονα τρία κανάλια εκπομπής με διαφορετική εστίαση. Κάθε μέρα από τις 07.00 πμ, το κανάλι Prolight + Sound TV είναι διαθέσιμο στο κοινό μέσω YouTube, στον ιστότοπο της Prolight + Sound και μέσω της ψηφιακής Πλατφόρμας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις από την εκδήλωση, παρουσιάσεις περιπτέρων εκθετών, κλιπ από εταιρείες που συμμετέχουν, συνεντεύξεις με ειδικούς του κλάδου και πολλά άλλα. Δύο ακόμη κανάλια διατίθενται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας από τις 10.00 έως τις 18.00: Το κανάλι THE STAGE Channel εστιάζει σε ζωντανές μεταδόσεις από την κυρίως σκηνή του συνεδρίου στο Hall 3.0. Το Conference Channel δείχνει τις καλύτερες στιγμές του συνεδρίου Prolight + Sound Conference, καθώς και ψηφιακές live εκδηλώσεις από εταιρείες. Κατά τη διάρκεια των εκπομπών, οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία συνομιλίας για ανταλλαγή ιδεών και υποβολή ερωτήσεων στους ομιλητές.

     

    Οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπηθούν στην προσφερόμενη ροή μέσω του Virtual Showcase. Μια επαγγελματική ομάδα παραγωγής βίντεο μαζί με έναν συντονιστή, παρουσιάζει καινοτομίες προϊόντων απευθείας από το εκθεσιακό περίπτερο, διεξάγει συνεντεύξεις με εκπροσώπους της εταιρείας κατόπιν αιτήματος και εξασφαλίζει τη βέλτιστη τοποθέτηση στο πρόγραμμα. Οι εκθέτες μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση στο νέο, πλήρως εξοπλισμένο Web Studio της Messe Frankfurt για να μεταδώσουν παρουσιάσεις νέων προϊόντων, συνεντεύξεις τύπου και άλλες εκδηλώσεις. Επιπλέον, όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν λαμβάνουν ένα λεπτό χρόνου εκπομπής για να μεταδώσουν ένα info clip χωρίς επιπλέον κόστος, κατά το οποίο μπορούν να παρουσιάσουν νέες λύσεις ή προσφορές εργασίας.

     

    Το πρόγραμμα ροής της Prolight + Sound 2021 θα παρέχεται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά. Η διοργάνωση υπογραμμίζει έτσι τη διεθνή της εστίαση, ειδικά στην εποχή της πανδημίας.

    Για περισσότερες πληροφορίες για την  Prolight + Sound 2021 Hybrid επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.prolight-sound.com
    ή επικοινωνήστε με τα Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης για Ελλάδα & Κύπρο
    Κυβέλης 3, 15344 Γέρακας
    Τηλ. 210 6410405, 210 6090525
    Φαξ. 210 6410602, 210 6090527
    [email protected]

    Επεξεργασμένο από Newsguy


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου