Προς το περιεχόμενο
  • AKAI MPC Beats - Νέο δωρεάν DAW


    Newsguy

    Η AKAI Professional κυκλοφόρησε το MPC Beats, ένα νέο δωρεάν DAW για beat makers. Το AKAI MPC Beats είναι ένα λογισμικό remixing και beat που σχεδιάστηκε γύρω από τη δημοφιλή ροή εργασίας του MPC. Έρχεται με μια μεγάλη βιβλιοθήκη ήχων, είναι επεκτάσιμη και μπορεί ακόμη και να λειτουργήσει ως plug-in μέσα σε ένα άλλο DAW. Και είναι δωρεάν!

     

    Το λογισμικό διαθέτει 2 gigabytes δείγματα και loops, καθώς και ενσωματωμένα εικονικά όργανα και πρότυπα για στυλ όπως trap, dance and pop. Υπάρχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας για κοπή και επεξεργασία δειγμάτων και ένα ρολό πιάνου για την επεξεργασία MIDI. Μπορείτε να ηχογραφήσετε audio σε δύο ειδικά στερεοφωνικά κανάλια. Το MPC Beats περιλαμβάνει επίσης έναν μίκτη και τουλάχιστον 80 plug-ins. Τα κλασικά MPC-style pads για samples και loops περιλαμβάνονται φυσικά. Και το MPC Beats είναι συμβατό με διάφορους ελεγκτές MIDI, οπότε μπορείτε να αντιστοιχίσετε τα pads και τα άλλα χειριστήρια για εύκολη χρήση.

     

     

    Το MPC Beats υποστηρίζει plug-ins VST και AU και αν προτιμάτε να εργάζεστε σε άλλο λογισμικό, μπορείτε ακόμη και να φορτώσετε το MPC Beats ως plug-in σε άλλα DAW όπως το Ableton Live, το Cubase και άλλα, παρόμοια με το Reason Rack.

     

    Εάν χρειάζεστε περισσότερους ήχους, το MPC Beats είναι επεκτάσιμο με sound packs για είδη όπως Techno, Deep House και Soul. Άλλα plug-in εστιάζουν σε όργανα όπως synth μπάσο ή ντραμς και υπάρχει μια σειρά artist απο τους Arrab Muzik, Motif Alumni και άλλους. Τα πακέτα επέκτασης MPC Beats διατίθενται προς 9,99 USD το καθένα.

     

    Περισσότερα: https://www.akaipro.com/mpc-beats

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Μου ήρθε ένα email από την Airmusictech που είμαι subscriber της και έχω κάποια plugin της, για αυτό το Mpc Beats και ψάχνοντας έπεσα στο παρόν θέμα.

     

    Φαίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία για δωρεάν Daw που από ότι βλέπω είναι ούτως ή άλλως δωρεάν και όχι όπως λέει η Airmusictech στο email της: FREE DAW FOR AIR SUBSCRIBERS 😛 😛 (As part of season of giving, we'd like to offer AIR subscribers MPC Beats – Akai Pro's new beat making DAW – for free!) 

     

    Στο συγκεκριμμένο email έχει link που κατεβαίνει το Mpc Beats καθώς και 3 ακόμα links για 1) Μpc beats Producer kits, 2) Mpc Beats demos and tempelates, 3) F9 instuments. (δεν έψαξα αν και αυτά τα 3 δίνονται δωρεάν ούτως ή άλλως)

    Είναι κανένας που το δουλεύει/το έχει δοκιμάσει;;

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου