Προς το περιεχόμενο
  • Apogee BOOM


    Newsguy

     

    Η νέα κάρτα ήχου Apogee BOOM είναι μια νέα πρόταση 2x2 της γνωστής hi end εταιρίας για macOS, iOS και Windows.

     

    Σε ατσάλινο κουτί με λαστιχένια πόδια, μια είσοδο balanced σε καρφί και μια επίσης ισορροπημένη σύνθετη είσοδο, το BOOM μπορεί να γράψει ψηφιακό ήχο έως και 24 bit/ 192 kHz.

    Apogee BOOM

    Οι προενισχυτές μικροφώνου προσφέρουν έως και 62 dB κέρδος και οι είσοδοι δέχονται μέγιστο επίπεδο +18 dBu. Τροφοδοτείται με USB και συμπεριλαμβάνει ένα καλώδιο USB-C στη συσκευασία. Η BOOM διαθέτει ενσωματωμένο DSP, που προσφέρει το Symphony ECS Channel Strip που αναπτύχθηκε με τη βοήθεια του Bob Clearmountain και που διαθέτει EQ 3 ζωνών, compressor και Drive για "ζεστασιά" εμπνευσμένη από αναλογικά μηχανήματα. Όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνει τον υπολογιστή.

    Apogee BOOM

    Η ακρόαση γίνεται με μια μηδενικής αντίστασης στερεοφωνική έξοδο καθώς και left - right balanced καρφιά. Διαθέτει mixer και Loopback mode που επιτ΄ρπει την μείξη διαφορετικών πηγών μέσω της συσκευής. Η Apogee αναφέρει πως είναι συμβατή με όλες τις εφαρμογές ήχου σε macOS, iOS ή Windows και με το Apogee Control 2 app συνδέεται στο iPad Pro.

     

    Η εξωτερική κάρτα ήχου Apogee BOOM είναι διαθέσιμη προς €369.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου