Προς το περιεχόμενο
  • Boss Katana MKII Firmware V2 – Νέα εφέ, EQ και IR


    Newsguy

    Η σειρά ενισχυτών Katana MKII έχει τώρα ακόμη καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής με τη νέα ενημέρωση λογισμικού V2.00. Έχουν πλέον νέο ισοσταθμιστή και ρυθμίσεις περιβάλλουσας. Η Boss προσθέτει τρεις νέες περιβάλλουσες με τέσσερις ρυθμιζόμενες καμπύλες συχνότητας η καθεμία, δύο νέα μπλοκ εφέ (solo και EQ) καθώς και δύο εφέ, Centa OD (Klon clone?) και Solo EQ.

     

    Boss Katana MKII

     

    Πέρα απο τα EQ που επιτρέπουν στον ήχο να προσαρμόζεται ακόμα καλύτερα, είναι πλέον δυνατή η ελεύθερη επιλογή του μικροφώνου στο προεπιλεγμένο IR για την έξοδο line out. Ειδικά για ηχογράφηση ή DI επί σκηνής.

     

    Η ενημέρωση είναι δωρεάν για όλους τους ενισχυτές Katana MKII*. Επομένως, η ενημέρωση περιλαμβάνει όλα τα ακόλουθα μοντέλα Katana-50 Mk II, Katana 100 Mk II, Katana-Head MkII, Katana-100/212 MkII και το Katana-Artist MkII. Μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από την σελίδα του αντίστοιχου ενισχυτή.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου