Προς το περιεχόμενο
  • Broadcast India Show 2019


    Newsguy

    17 - 19 Οκτωβρίου στο Bombay Exhibition Center Goregaon (E), Μουμπάι.

    Επιχειρηματίες, επαγγελματίες του κλάδου, προμηθευτές και πελάτες, θα συγκεντρωθούν στις 17 Οκτωβρίου στη Μουμπάι για να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες και να δούνε από κοντά όλες τις εξελίξεις, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Στη τελευταία διοργάνωση έλαβαν μέρος 500 εταιρείες από 36 χώρες , όπου και παρουσίασαν τα επιτεύγματα τους σε 10.760 εμπορικούς επισκέπτες.

     

    Κατηγορίες προϊόντων που παρουσιάζονται : 2D/3D Animation, asset management, archive, audio, broadband, broadcast, cable, cameras, DAB, DBS, DST, DTT, Desktop video, digital film, film, graphics, grip, high definition, interactive media ,internet, IPTV, lighting, MPEG, mobile TV, multimedia, music, broadcast outside, production, radio, recorders, Satellite, servers, streaming, systems design, television, test & measurements, transmission, video, visual effects, webcasting, web screen, entertainment industry.

     

    Όλα αυτά υπό την αιγίδα της Έκθεσης Νυρεμβέργης , του διεθνούς εκθεσιακού οργανισμού που ανήκει στους 15 πιο επιτυχημένους του κόσμου και αντιπροσωπεύεται στην Ινδία με μια από τις μεγαλύτερες θυγατρικές της.

     

    spacer.png

     

    Η Broadcast India Show γίνεται η διαδραστική πλατφόρμα που προβάλλει αφενός τη νέα τεχνολογία ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο και αφετέρου δίνει τη δυνατότητα σε όσους βρεθούν εκεί να δουν τα τεχνολογικά επιτεύγματα του κλάδου από πρώτο χέρι. Ο ινδικός τομέας μέσων ψυχαγωγίας είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της χώρας. Η ανάπτυξη που σημειώθηκε από το 2016 άγγιξε το 11% , κάτι που μεταφράζεται σε 20 δις δολάρια των συνολικών εσόδων του κράτους, σύμφωνα με την έρευνα της FICCI. Μάλιστα το 2021 αναμένεται να αγγίξει τα 35 δις δολάρια. Οι τηλεοπτικές εκπομπές, το ραδιόφωνο, οι διαφημίσεις και η ψηφιακή τεχνολογία συνέβαλαν στη δημιουργία των αποτελεσμάτων αυτών. Με την επερχόμενη Broadcast India Show ήρθε η ώρα να ανοίξει ο δρόμος για τη νέα γενιά τεχνολογίας με ευκολότερους, γρηγορότερους και πιο παραγωγικούς τρόπους στη λήψη , στην αναμετάδοση, στον ήχο και στη συνολική βιομηχανία που εμπερικλείεται.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης. http://www.broadcastindiashow.com/

    Nurnberg Messe Greece, Γραφεία Έκθεσης Νυρεμβέργης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας / Π. Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, e-mail: [email protected], Travel4Fairs - Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525

    Επεξεργασμένο από Newsguy


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου